Şimdi Ara

giulietta ilk araba için uygun mu sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Masraf açarsa ne yapacağını bilemezsin sanayide çöp ederler. Giulietta hiç sorun yaşamayanda var. 20 bin km de yaşadığı yerin bütün alfa servisleriyle dost olanda var. Temizini bulması zordur temizse adam zaten satmaz sürüşü tarzı vs keyifli araç sonuçta...

Alfa romeo forumları en çok kronik sorun kelimesini duyacağın forumlardır. Arkadaşım 156 da her yıllık bakımda varyatör değiştiriyordu. Bütün alfalarda varyatör deyince birşeyler elbet çıkar. Gene tüm fiatlarda olan ön göğüs şişmesi giuliettada vardır. City mod varsa arızalanması muhtemeldir.

İlk aracını daha az arıza riski olan bir araç seç jazz cvt vs gibi sorunsuzluğu ile bilinen modellere bak snayi işlerinden anlamıyorsan alfaya vs bulaşma bulaşacaksan cebinde hazır paran olsun...
  • Masraf açarsa ne yapacağını bilemezsin sanayide çöp ederler. Giulietta hiç sorun yaşamayanda var. 20 bin km de yaşadığı yerin bütün alfa servisleriyle dost olanda var. Temizini bulması zordur temizse adam zaten satmaz sürüşü tarzı vs keyifli araç sonuçta...

Alfa romeo forumları en çok kronik sorun kelimesini duyacağın forumlardır. Arkadaşım 156 da her yıllık bakımda varyatör değiştiriyordu. Bütün alfalarda varyatör deyince birşeyler elbet çıkar. Gene tüm fiatlarda olan ön göğüs şişmesi giuliettada vardır. City mod varsa arızalanması muhtemeldir.

İlk aracını daha az arıza riski olan bir araç seç jazz cvt vs gibi sorunsuzluğu ile bilinen modellere bak snayi işlerinden anlamıyorsan alfaya vs bulaşma bulaşacaksan cebinde hazır paran olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Porsche alacaktın hani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ilk araç için ideal değil.
    Parçası pahalı, sanayide ustası yok. Acemi sürücü iseniz mutlaka ufak tefek darbe olacak bence daha ucuz yollu piyasa arabası denilen modellerden bakın. Altı ay sonra gönlünuzdeki aracı alın

• Alfada 156 da olan sorun başka modelde olmuyor mu sanıyorsun acaba? Punto ve bravoda göğüs şişmesi nasıl varsa giuliettalarda aynı sorundan muzdarip , bravolardaki klima sorunlarının aynısıda giuliettalarda oluyor. Varyatörü 156 yı toparlayan alfa ustası bütün alfalarda var dediği için yazdım ayrıntısını alacak olan bakacak...

Jazz çirkin vs olabilir ama taş gibi araba ne motor sıkıntı yaratıyor nede cvt sıkıntı çıkarıyor. İlk aracını alacak adam Giuliettanın temizini nasıl anlayacak alacak orasıda ayrı bir sorun...

• Audi a3 al ben öyle yaptım hocam. Yaş kaç bu arada?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Giulietta 1.6 dizelde multijet motor var, ustası neden olmasın sanayide? Her usta anlar ayrıca Giulietta sorunsuz bir araç hiç duyulmuş sorunu yok kapı kolu kırılması dışında onuda 250 liraya çözüyolar. Al geç 1.6 dizel 320 tork adamları koltuğa yapıştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20 bin km dir kullanıyorum. Dizel olanını tercih ederseniz her yerde ustasını bulabilirsiniz, alt takımı oldukça sağlam 16 inç jantlarla kullanılırsa oldukça konforlu. Kapı iç kolu kırılıyor benimde kırıldı. 2014 ten sonraki MK2 kasa tercih edilirse daha sorunsuz bi versiyonunu almış olursunuz. Dynamic modunda eğlendirir, All-weather modunda gaz tepkisini oldukça düşürüyor daha güvenli bi sürüş elde ediliyor ve bütün güvenlik ekipmanları maksimum seviyede tetikte oluyor.

Parçaları pahalı falan değil C segmentinde ne kadarsa diğerleri bununda fiyatları o kadar. İç trim malzemeleri segmentinin biraz gerisinde ama benim aracımda trim sesleri yok 90 binde şuan.

Alfa romeolar genel olarak kibardır biraz bakım isterler boyasına 6 ayda bir düzenli vax yapılmalı aksi takdirde boyası ince çabuk soluyor.

Kısacası ben arabama bakarım uğraşırıp sadece binip eşşek gibi sürmem dersen tavsiye ederim. Sadece ordan oraya beni götürsün dersen tercih etmem a3 yada golf bakınız.

• İyi kondisyonda olanda vardır olmayanda vardır. Dizel için konuşuyorum, motor sağlam bildiğimiz multijeti alfa romeo biraz daha değiştirerek kendisi kullanıyor. 105 likler normalde 290 bunda 320 tork vermesi gibi mesela. 120 binde trigeri değişir. Yine kullanıma bağlı 100 120 bin gibi baskı balata volan birlikte değişir uzun süre sıkıntısız binilir. Sert araba biraz işte buna bağlı olarak harika yol tutuyor direksiyon hissi çok iyi çift piyonlu kısa turlu şehir içindede rahat manevra yapabiliyorsun. 2 bin devirde 117 km hızda ilerliyor 6. viteste. Motor yalıtımı çok başarılı, rüzgar gürültüsü normal C standartlarında ancak yol gürültüsü bence kötü.

500 liraya yağ ve filtreler dahil orjinal parçalarını alabiliyorsun. 2 bakımdır ben yaptım elimden geliyor. 500 liraya bakımını yapmış oldum yani :D. Diğer C segmenti araçların çoğundan uygun fiyata bulunuyor eksiği konfor fazlası yol tutuşu ve Dynamic modunun verdiği zevk.

• 170 lik olan multiair benzinli ünite. Çok sıkıştırarak devamlı kullananlarda sorun yaratıyormuş sanırım öyle duymuştum.

Giulietta zaten sırf tipi için bile alınır hocam. Çok dikkat çekiyor her yerde olmadığını için görenler bir daha dönüp bakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaLx -- 10 Ağustos 2019; 16:7:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    O guilietta nefreti olanlar arabadan anlamayan moronlar. Genelde mühendisler doktorlar böyle entel dantel tiplerdir, ilanlara bakıyorum güzel giuliettalar 3.4 günde satılıyor

• bem ilk araç olarak kırmızı renkte 2015 model aldım. dizel manuel. Hİç sorun yaşamadım . Şu kronik sorun olayı çok abartılıyor benimki 60 binde kapı kolu ses yaptı servis ücretsiz değiştirdi.
    Motoru desen FIAT motoru zaten kim anlamıyo onu anlamadım . Benzinlisini bilmiyorum da dizelde bir sıkıntı yaşamazsın. Tipi dışında her şeyi kötü olsa bile o tipi için alınır ya öyle araba hala görünce vay be diyorum

Sorun varsa sorabilirsin.
  • Parkettikten sonra dönüp dönüp kendi aracına bakabiliyorsan zaten doğru seçim yapmışsın demektir. Test sürüşü yap yalnız almadan, sonraki modellerde eski modeller gibi bi değişim yok gidişi duruşunda bi tek yenilerde 120hp lik dizel motor var onun dışındaki herşey aynı test et hoşuna giderse karar senin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.