Şimdi Ara

Otomatik Clio 4 Tavsiye Eder Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlk aracım olacak o yüzden otomatik olsun istedim clio 4 dizelleri tavsiye eder misiniz 53-57 bin arası bi rakama almaya çalışacağım?Daha iyi bir öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• araçtan beklentinizin ne olduğuna göre değişir.
  • Evet, EDC kendini kanıtlamış bir şanzıman. 1.2 Turbo Icon veya GT Line EDC güzel seçim olur. Yalnız Clio 4 alacaksanız, iç trim ve ön takım seslerine kendinizi hazırlayın. Haricinde ben de Clio 4 kullanıcısı olarak, donanım ve kullanışlılık anlamında tavsiye ederim.
  • İç trim sesleri kadjar modelinde bile var hocam.

Renault ve B sınıfı araç sonuçta, aşağılamak için söylemiyorum. O paraya o kadar oluyor ki piyasa öyle...

Otomatik Micra bakabilirsin, bayan arabası olarak biliniyor ama biz memnunuz.

Vites geçişi hissedilmiyor. Dizelleri de var piyasada, bilen birileri ile gidip bakın ama.

• erdoganb E kullanıcısına yanıt
    Fiesta da B sinifi ama aracta cit yok.

• hyunda i 10 aracimda trim sesi yok suspansiyon sesi ise fazla ama tok ses yapiyor.Motor sesi gayet az ama yol sesi cok.Ruzgar sesi orta seviyede.

• quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

100 km de 10-10,5 lt yaksam benden de ses çıkmaz. Utancından ses etmiyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • edc-dci ikilisi memnun eder.
    Clio 4 tasarım ve özellik bakımındanda göz dolduran bir araç
    Onun dışında konfor ve kalite açısından eksikleri mevcut
  • quote:

Evet, EDC kendini kanıtlamış bir şanzıman. 1.2 Turbo Icon veya GT Line EDC güzel seçim olur. Yalnız Clio 4 alacaksanız, iç trim ve ön takım seslerine kendinizi hazırlayın. Haricinde ben de Clio 4 kullanıcısı olarak, donanım ve kullanışlılık anlamında tavsiye ederim.

Sizin clio da 1.2 otomatik mi hocam?

Yakıt konusunda nasıldır bu motor şanzıman?

En az en çok yaktığı değil de uzun süreli bir ortalama değer var mı baktığınız?

• quote:

Yaris'de B segment araç maşallahı var ne tırım sesi ne rüzgar sesi hiç bir şey yok.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Yok hocam benim 0.9 TCe Manuel.
    Benim araçta fabrika verileriyle yaklaşık +0,5 lt fark var. 5,6 lt / 3,9 lt benim aracın verileri. Şehiriçi 6,2 civarı, şehirdışı da 4,5 yakıyor.
    1.2 EDC için 6,6 lt / 4,4 lt diyor fabrika verisi. Ona göre hesaplayabilirsiniz.
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Trim sesi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Hahahahahaha bu yorum çok güzeldi hocam

Bir Clio 4 kullanıcısı olarak gözü kapalı tavsiye ediyorum.
    Aracımı çok seviyorum ve hakikaten beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor.
    EDC şanzımandan ise memnun olmayanı görmedim, alın derim.

• Coilover kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı araç (fiesta otm.) var, ordan biliyorum. Benzini içiyor, yalan yok, otomatiği sorunsuz, konforu sınıfına göre iyi, yol tutuşu zaten belli bir araç. Ama yakıt konusuna gelince üzüyor insanı.
  • quote:

quote:

Hangi motor sanziman ikilisi o? Bende 1.0 Ecoboost vardi 7.5'in ustunu hic gormedim. Babamda 3 yila yakindir 1.25 var o da 8.5'in ustune cikmiyor.

1.4, tam otomatik.
  • quote:

1.4, tam otomatik.

Eski kasayı bilemeyeceğim hocam, 2013 sonrası MCA ve ICA kasadan bahsetmiştim.
    Ön takım sesleri derken nasıl sesler ? Bizim 1.2 2009 symbol den kısada olsa Clio 4 deneyimlemiş biri olarak Mercedes gibi gelmişti.

Symbol de arkadaki torsiyon kasislerden geçerken tak tuk vuruyor da clio da trim sesi dışında olumsuz yanını görmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.