Şimdi Ara

Pioneer 6500F İçin Component

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce 307 için komponenet tavsiye başlıklı konuda yazmıştım ama cevap gelmedi, biraz daha spesifik olarak burada yazayım;

Elimde Pioneer GM-6500F anfi var,http://www.pioneer.eu/uk/products/25/29/182/GM-6500F/specs.html

Özelliklerinde yazdığına göre 4x 60 veya 2x 180 veriyor(nasıl oluyorsa)

Şimdi bu anfiye göre 1 ya da 2 takım komponenet almayı düşünüyorum, araç tek kapı oluğu için ve arkaya oturan genelde olmadığı için aslında sadece öne kaliteli bir set alsam daha mantıklı geliyor ama hangi set? Infinity ref-6500cx alsam bu anfiyi köprüleyip versem sıkıntı olur mu ya da başka hangi marka model? Tavsiyeler için teşekkürler. Bütçe 250 tl.

Şimdiki sistem şu şekilde:

Pioneer MVH 1400UB
    Kajiwa 6100 mono anfi (4 ohm 250 watt, 2 ohm 450 watt) rms
    Blaupunkt'un tüp kabin içerisinde subwooferı (rms 125 olması lazım, doğru düzgün birşey yazmıyor bir yerinde)
    Kapılarda orjinal hoparlörler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zer0w1dthspace -- 5 Haziran 2013; 0:58:44 >

• Arka ve öndede mid takımı olursa akustik dahada güzel olur.
    Bütçe ne kadar?
  • Bekleyemedim Infinity 6500cx aldim, sadece onlere mid koyup arkayi ya iptal edecegim ya da teyp cikisindan coaksiyel besleyecegim. Bu infinity'yi yukaridaki anfi ile beslesem sikinti olmaz sanirim degil mi? Tesekkurler bu arada cevap icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-turhan

Bekleyemedim Infinity 6500cx aldim, sadece onlere mid koyup arkayi ya iptal edecegim ya da teyp cikisindan coaksiyel besleyecegim. Bu infinity'yi yukaridaki anfi ile beslesem sikinti olmaz sanirim degil mi? Tesekkurler bu arada cevap icin.

Evet besleyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.