Vayyy be ben 50 die kafadan sallamıştım valla bunlar sadece maşrapadakiler akvaryuma da 15-20 tane atmıştım foto çekmeden önce 80 balık oha yaw anne babası hakkaten çok küçük yaw hayret ettim. Anne babasını resmini de çekip koyarım yarın.
Maşrabaya koymuşsun hayvancağızları yazık ne yapıyon sen?
Tyrael; kaç denesi yaşicak bunların??
Bunlar şeye benzio ee şeyHani kuyruğu olur ya sperm
lepistes mi bunlar
Yaw maşrabada büyütmücez heralde büyük akvaryumdan küçük akvaryuma aktarıyodum. Hayvanlara iyilik ediyoruz işte büyükte kalsalar diğer balıklara yem olucaktı hepsi. Vallaha kaç tanesi yaşar bilmiyorum da yavaş büyüyo keratalar geçen de böyle doğurmuştu balığım sadece 2 tanesi yaşamıştı ama yavruluğun ekosistemi çok ii diil di, bu sefer baya bi balık yaşar sanırım ayrı bi akvaryuma koydum çünkü. Bide hassas oluyo yavrular acıyamıosun ölen ölüyo napalım zaten 50 si birden yaşasa ne koyucak ne vericek yer olur. Doğanın kanunu 50 doğyo 5-10 tane yaşıyo.
BABAYA SAYGILAR.İİ ÇALIŞMA
sperm gibiler
quote:
Orjinalden alıntı: NakkaSss
sperm gibiler
/>
/>
/>
Hocam bunların bir tanesi ne kadar ediyor?
@izmirindelisi, diğerlerinden en güzel farkı da bu;
Bi kaç gündür yoktum, anasını babasını sormuşlar balıkların, onlarında resmini ekledim buyrun. Anaları bi garip, ağzı şişmiş, sanırım ağzında daha bisürü yavru taşıyo. Normalde zaten çikletler ağzında taşıyo yavrularını büyüyene kadar ama bu zebralar pek taşımaz aslında ilginç.
yavrular yeni akvaryumlarında:
yakışıoda şerefsizler
quote:
Orjinalden alıntı: Tyrael
Bi kaç gündür yoktum, anasını babasını sormuşlar balıkların, onlarında resmini ekledim buyrun. Anaları bi garip, ağzı şişmiş, sanırım ağzında daha bisürü yavru taşıyo. Normalde zaten çikletler ağzında taşıyo yavrularını büyüyene kadar ama bu zebralar pek taşımaz aslında ilginç.
quote:
Orjinalden alıntı: tylor
yakışıoda şerefsizler
quote:
HAyırlı olsun hemşoo , analı babaşı büyüsün keretalar
quote:
ana yı babayı anladık ta ortadaki sarısın balık kim babanın metresi mi yoksa
Napim babayı tek yakalayamadım ki hep öteki balıklarla takılıyo sarışınıdır esmeridir . Bu arada güzel temennileriniz için teşekkürler, balıklara da selamlarınızı ileticem .
Nicqodin-X'e teşekkür ederim cevapları için... Tyrael; bu yavruların kaç denesi yaşicak?
vallaha o eski yavrulardan 20 tanesi fln yaşıyo sanırım, baya bi büyüdüler. Şimdi yeniden doğurdu bu sefer daha çok doğurdu hatta ama sayamadım daha saymak isteyenler buyursun :