Şimdi Ara

balık ekmek dükkanı açıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler merhaba , ben kütahyada yaşıyorum koskoca kütahyada ( koskoca dediğime bakmayın ) sadece bir balıkkcı var oda restoran tarzında ne zaman görsem boş oluyor kütahyanın meşhur bir caddesi var böyle hafif gençlere yönelik bir caddenin bir tarafı full gençlere yönelik cafeler cafeler cafeler 4-5 cafe var birkaç dükkan aralıklarla hepsi de full dolu sonra 2 tane bar var işte bende bunların arasına şöyle ufak 7-8 masalı bir balık ekmek dükkan ı açmak istiyorum gençlere hitap etme temalı bir şey olacak yani ağır abileri konuklayacağım çok lüks bir şey değil içerisi hafif karanlık loş bir şey olacak tahta masa sandalyeler olacak yani lüks bir yer olmayacak sizce böyle bir şey iş yaparmı ve lütfen şunu tahminen cevaplayın masrafı aşşağı yukarı ne kadar tutar ? kütahyalı panpalarım varsa biliyorsunuz orayı. kira ücreti 1000-2000 tl civarı oraların

• Yapar tabii ki de, çünkü çok bulunmaz oralarda bu tür işletmeler. Ben de Kütahya'da 1-2 hafta kalmıştım, çok hareketsiz bir şehir. Hareket getirmek için bu tür işletmeler ve konseptler fark yaratır, kaçırmayın bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

Yapar tabii ki de, çünkü çok bulunmaz oralarda bu tür işletmeler. Ben de Kütahya'da 1-2 hafta kalmıştım, çok hareketsiz bir şehir. Hareket getirmek için bu tür işletmeler ve konseptler fark yaratır, kaçırmayın bunu.

hocam dediğim yeri biliyo musun peki?
    birde işte dükkanı tarih ettim tahminen kaç bin tl tutar bana masrafı
  • YasarKumcu Y kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz yeri bilmiyorum lakin Kütahya'nın merkezinde bulundum, Grand Çınar Hotel'de kalmıştım. Sadece havasını değiştirecek iyi bir fikir gibi geldi bana. Ekonomik boyutu da çok cep yakmaz diye düşünüyorum, İstanbul'da açmak intiharken Kütahya'da gayet açılabilecek, ekonomik yönden idame ettirilebilecek bir işletme. Maddi açıdan pek yardımcı olamayacağım, bilgim yok çünkü bu noktada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

Dediğiniz yeri bilmiyorum lakin Kütahya'nın merkezinde bulundum, Grand Çınar Hotel'de kalmıştım. Sadece havasını değiştirecek iyi bir fikir gibi geldi bana. Ekonomik boyutu da çok cep yakmaz diye düşünüyorum, İstanbul'da açmak intiharken Kütahya'da gayet açılabilecek, ekonomik yönden idame ettirilebilecek bir işletme. Maddi açıdan pek yardımcı olamayacağım, bilgim yok çünkü bu noktada.

kütahya öyle bir şehir ki o kaldığınız yerler artık şehir dışı :D şehir merkezi olarak dediğim yer kabul ediliyo şehir burada atıyo bir de sevgi yolu var oraya gitmişsindir belki. neyse teşekkür ederim yardımın için.
  • YasarKumcu Y kullanıcısına yanıt
    O otelde kaldım dediysem orası merkezidir demedim, zaten otelin olduğu bölgede işimiz vardı. Onun dışında Kütahya'yı gezdik bayağı, en işlek yerlerine gittik, sonra kalesi vardı oraya gittik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.