Şimdi Ara

Otobüs şirketlerine verilen taşıma paketleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
35.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, İstanbul'dan elime ortalama 30-40 kg'lık bir paket gelecek, gelirken ortalama 110km'lik bir yol katedecek. Kargo masrafı hallice olacağından bunu otobüs firmalarıyla getirtmeyi planlıyorum sorularım şunlar;

1) Her otobüs firması getirir mi?
    2) Gelecek olan mal bilet fiyatı üstünden mi gelir yoksa ayrı bir ücret mi keserler?
    3) Kargolarda ki desi ölçütü nasıl hesaplanır? Dediğim gibi 30-40kg'lik büyükçe bir koli getirteceğim.
    4) En mantıklısı hangisi?

Kolinin içinde çeşitli kitaplar olacak, kuzenim yolluyor. Yasa dışı bir olay yok yani.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Otobüsle Koli ve Eşya Gönderme Paketleri

Otobüs şirketleri, bireyler ve işletmelere çeşitli taşıma paketleri sunarak koli ve eşya gönderme ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bu paketler, uygun fiyatlar ve geniş kapsama alanıyla öne çıkmaktadır.

Otobüsle Koli ve Eşya Gönderme Fiyatları (2023)

Otobüsle koli ve eşya gönderme fiyatları, gönderinin boyutuna, ağırlığına ve varış noktasına göre değişmektedir. Güncel fiyatlar için ilgili otobüs şirketlerinin internet sitelerini veya müşteri hizmetlerini ziyaret etmeniz önerilir.

Otobüsle Koli Gönderme

Otobüsle koli göndermek, özellikle küçük ve orta boy gönderiler için uygun bir seçenektir. Kolilerin sağlam bir şekilde paketlenmesi ve teslimat için gerekli belgelerin eksiksiz olması gerekmektedir.

Otobüsle Eşya Gönderme

Otobüsle eşya gönderme, hacimli ve ağır eşyaların taşınması için tercih edilebilir. Eşyaların güvenli bir şekilde paketlenmesi ve mümkünse palet üzerinde taşınması tavsiye edilir.

Otobüsle Eşya Gönderme (Kamil Koç Paket Gönderme)

Kamil Koç gibi bazı otobüs şirketleri, özel paket gönderme hizmetleri sunmaktadır. Bu hizmetler, evden eve teslimat, sigortalı taşıma ve takip gibi ek avantajlar sağlayabilir.

Otobüsle Koli ve Eşya Göndermenin Faydaları

Otobüsle koli ve eşya göndermenin en önemli faydaları şunlardır:

• Uygun fiyatlar
    • Geniş kapsama alanı
    • Hızlı teslimat süreleri
    • Kolay erişilebilirlik
    • Güvenli ve güvenilir taşıma

Otobüsle koli ve eşya gönderme, ister bireysel ister ticari amaçlı olsun, taşıma ihtiyaçlarını karşılamak için pratik ve ekonomik bir çözüm sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Biz sık sık gönderiyoruz koli. Harem'de yada Esenler'de muavine rica edersen götürüyorlar. Yalnız karşıdan teslim alman şart. Telefon numarası verirsin irtibat kurarlar. Sorun olmaz yani. Fiyatı onlar söylüyor. 50 civarı sanıyorum. Kolinin boyutu önemli tabiiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sydney78

Biz sık sık gönderiyoruz koli. Harem'de yada Esenler'de muavine rica edersen götürüyorlar. Yalnız karşıdan teslim alman şart. Telefon numarası verirsin irtibat kurarlar. Sorun olmaz yani. Fiyatı onlar söylüyor. 50 civarı sanıyorum. Kolinin boyutu önemli tabiiki.

Cevabın için teşekkürler hocam, eğer fiyat 50 gibi bir tutarsa zaten İstanbula gider kendim alır yanımda getiririm hocam, bana bu denklemden daha ucuzu lazım yani yada eşit fiyatı.
  • Tanıdık yetkili, şoför, muavin vs. varsa çok rahat gönderirsin. Diğer türlü biraz uğraşman gerekebilir çünkü bildiğim kadarıyla (?) eşya gönderme işi kalktı resmiyette.

Ayrıca Ulusoy bu tarafa da bırakıyor mesela. Karşı olmasına gerek yok sanırım illa. Gönderirken sor iyice.
  • Küçük paketleri,dosyaları muavine veya şöföre verilen bir paket sigara ile hallediliyor genelde ama,40 kg'lık bir paket için 15 civarı isterler büyük ihtimal,zaten mesafe fazla uzun değilmiş,15-20 lira arası olur en fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruise06 -- 21 Eylül 2011; 12:58:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 377

Tanıdık yetkili, şoför, muavin vs. varsa çok rahat gönderirsin. Diğer türlü biraz uğraşman gerekebilir çünkü bildiğim kadarıyla (?) eşya gönderme işi kalktı resmiyette.

Ayrıca Ulusoy bu tarafa da bırakıyor mesela. Karşı olmasına gerek yok sanırım illa. Gönderirken sor iyice.

Sende sağolasın hocam. Görünen o ki işin kesinleşmesi için gitmem gerek. Kitapların başına bir şey gelirse baya bir zarara uğrayacağım çünkü. Ama genede bir gidip soracağım bugün.

edit; ekleme:

quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Küçük paketleri,dosyaları muavine veya şöföre verilen bir paket sigara ile hallediliyor genelde ama,40 kg'lık bir paket için 15 civarı isterler büyük ihtimal,zaten mesafe fazla uzun değilmiş,15-20 lira arası olru en fazla.

Bilet fiyatı tutarsa razıyım, ama güvenemiyorum da kitapların başına bir şey gelirse uğrayacağım zarar çok büyük. Büyük ihtimal ya yarın yada cuma günü sabahtan yola çıkıp gidip kitapları alıp geleceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ouroboros -- 21 Eylül 2011; 12:59:53 >

• Bu arada büyük firmalarda(ulusoy,varan,kamil koç,nilüfer v.b) tanıdık yoksa,paket taşımazlar hiç sorma bile.
    Genelde yerel ve küçük firmalara sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ouroboros

quote:

Tanıdık yetkili, şoför, muavin vs. varsa çok rahat gönderirsin. Diğer türlü biraz uğraşman gerekebilir çünkü bildiğim kadarıyla (?) eşya gönderme işi kalktı resmiyette.

Sende sağolasın hocam. Görünen o ki işin kesinleşmesi için gitmem gerek. Kitapların başına bir şey gelirse baya bir zarara uğrayacağım çünkü. Ama genede bir gidip soracağım bugün.

edit; ekleme:

quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Küçük paketleri,dosyaları muavine veya şöföre verilen bir paket sigara ile hallediliyor genelde ama,40 kg'lık bir paket için 15 civarı isterler büyük ihtimal,zaten mesafe fazla uzun değilmiş,15-20 lira arası olru en fazla.

Bilet fiyatı tutarsa razıyım, ama güvenemiyorum da kitapların başına bir şey gelirse uğrayacağım zarar çok büyük. Büyük ihtimal ya yarın yada cuma günü sabahtan yola çıkıp gidip kitapları alıp geleceğim.

Büyük ihtimal birşey olmaz kitaplara,fakat yinede işimi sağlama alayım diyorsan seninde yanında gitmen lazım.
    Zaten sende gidersen koli için masrafın olmaz sadece dönüş masrafın olur,hemde istediğin firma ile gidersin,en garanti yol bu.

• quote:

quote:

Ben de geçen sene gönderecektim otobüsle 50 lira gibi bir ücret istemişler arkadaştan o yüzden vazgeçtim kendim getirdim yanımda. Kitapları gönderebilseydim uçakla gelecektim de olmadı işte.

Gözümün önünde bir kadın çocuğunun kitaplarını (2 koli göndermiş) aldı burada Palladium AVM'nin yanında Ulusoy'un yeri var oraya bıraktı adamlar. Oluyor olmasına da nasıl ucuza kapatırsın orasını bilemem.

• quote:

quote:

quote:

Ben de geçen sene gönderecektim otobüsle 50 lira gibi bir ücret istemişler arkadaştan o yüzden vazgeçtim kendim getirdim yanımda. Kitapları gönderebilseydim uçakla gelecektim de olmadı işte.

Gözümün önünde bir kadın çocuğunun kitaplarını (2 koli göndermiş) aldı burada Palladium AVM'nin yanında Ulusoy'un yeri var oraya bıraktı adamlar. Oluyor olmasına da nasıl ucuza kapatırsın orasını bilemem.

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar, tanıdık muavin felan hiç yok. Zaten öğrenciyim 50tl'lik bir meblağı kaldıramaz yüreğim. Öyle ki gidip kendim alacağım, mesafe fazla değil, ve güvenemiyorum da.

• Bu taşıma olayı hala var mı acaba? varsa 50 desilik bi kargo kaça gider acaba 500km civarı? tşklr

• 1000 kmlik yolda 50 kglik koliyi 70 e götürüyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dolap uygulaması indir bir tane ilan aç minimum 16 lira oluyor birde en büyük boy kargoyu seç o da 17 lira 33 liraya halledersin bu işi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.