|
Bildirim
Keşke bir imkanım olsa da gidebilsem bu ülkeden
|
daha alo demeden 50-75 tl arası |
yasal soygun sanki bi hizmetleri varda...
|
Bu kanun yasal değildir. Açıkça söylüyorum bu kanun yasal değildir. Bu kanun için topluca imza toplanmalı. İtiraz edilmeli. Enayi yerine koyuluyoruz resmen. Benim kanıma dokunuyor bunun gibi kanunlar.
|
Hacı yıl olmuş 2024, insanların halen telsiz kullanandığını zanneden ve bunun için de telsiz kullanım vergisi uyduran bir iktidar ve bunu da doğru bulan bir kütle var; yeminle kuantum fiziğini anlamaktan daha zor, bu halkın mentalitesini çözmek!
|
Türk halkı nasıl bezdirilir nasıl soyulur adlı çalışma
|
Şu TKÜ tarifelerin içine dahil edilse keşke.
|
Telsiz yani kablosuz iletişim cihazları kullanıyoruz zaten. Devlet, frekans ihalelerinde frekansların kullanım hakkını ticari firmalara satıyor, sonra da onların müşterilerinden zaten kullanım bedeli ödenmiş frekansları kullandıkları için bir daha kullanım kirası alıyor. Yani aynı kaynağı iki kez satıyor. Skandal olması gereken bu. |
adamların zamdan başka bildikleri bir şey yok. cahil insanlarda bunları hala destekliyor. çok yazık ülkeme. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
daha alo demeden 50-75 tl arası |
14,94 tl aylık |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
Eskiden full paket aldığımız fiyata şimdi hiç bir şey yapmadan borçlandırılıyoruz. Yazık gerçekten, hayır bir de vatandaşa suç atıyorlar zamlar için(vatandaşın tek suçu yanlış insanları seçmek), o kadar her şeyden vergi alırken insanlar hayatta kalmak için tabi zam yapacaklar. Bir de hikayeden arada marketleri gezip çalışanlara gözdağı veriyolar,geçen kestaneciye bunun faturası nerde 100' e alıp 190' a satamazsın diyor ama sen bedavadan yoktan vergi çıkarıp almasını biliyosun(ki adam kilo başı 90 kazansa ne olacak değeri yok paranın gideri yok mu bu adamın hiç senin gibi). |
Açık hava hapishanesi bildiğin |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 1 Ocak 2024; 21:37:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|