Şimdi Ara

BALIK MAKET DUVAR SÜSÜ İLE İLGİLİ BİLGİLİ İNSAN VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Balık restoranımız için aşağıdaki duvar dekorlarından almak istiyorum. nerdedir kim yapar satar bilginiz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin -- 26 Nisan 2012; 16:31:45 >

• gitti gidiyor , sahibinden gibi sitelerde bulabilirsina nraştır istersen
  • bütün USA dizilerinde işyeri ve evlerde var

espirisi nedir acaba ?
  • tr alışveriş sitelerinde malesef bulamadım.

dükkanımızın duvarları ahşap kaplama, balık ağıyla örtülü tavanımız gemi dümenlerinden bozma aydınlatma vb. tematik aksesuarlar var. bu balıklar kesinlikle tamamlayıcı olacaktır. aracı olana 1 akşam yeme içme bedava :) bodrumdayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin -- 26 Nisan 2012; 16:45:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin

tr alışveriş sitelerinde malesef bulamadım.

dükkanımızın duvarları ahşap kaplama, balık ağıyla örtülü tavanımız gemi dümenlerinden bozma aydınlatma vb. tematik aksesuarlar var. bu balıklar kesinlikle tamamlayıcı olacaktır. aracı olana 1 akşam yeme içme bedava :) bodrumdayım

muğladayım araştırmaları hızlandrdım bulursam gelirim yanına
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

quote:

Orijinalden alıntı: metin

tr alışveriş sitelerinde malesef bulamadım.

muğladayım araştırmaları hızlandrdım bulursam gelirim yanına

gel kardeşim, ahtapot, kalamar, karides, balık, çeşit çeşit meze, ne istersen sererim :)
  • İstanbul'da olsan Karaköy tarafında görmüştüm sanki

Bodrum'da nası bulamadın ona da şaşırmadım değil, Gümüşlük'te falan kesin vardır yav.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum bende araştırdım tophane boğazkesen caddesinde varmış buna benzer satan yerler
    olmadı eminönü/tahtakale dolaylarındada var diyolar ama dur muğlada yada internet üzerinden uaşabileceğimiz biyer arıyorum
  • Almayın hocam. Genel ne düşünür bilmem ama bana itici geliyor. Daha güzel dekorlar bulunabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

Bunları bulabildimde senn istediğin gibi değil heralde

http://urun.gittigidiyor.com/antika-sanat/eski-murano-balik-biblo-48416293

http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/dekoratif-ahsap2li-balik-duvar-susu-49553243

http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/ahsap-balik-figurlu-askilik-43409991

teşekkür ederim ama konuyu açmadan önce bunları görmüştüm. bizim aradığımız tam olarak bu değil. yinede yolunuz düşerse beklerim :)

• bi arkdaş bodrum limanında bunlardan daha güzellerinin satıldığını söylüyor
  • Siz bu mesajı yazalı çok uzun zaman olmuş.Hala ihtiyacınız varmı bilmiyorum amawww.selimingalerisi.weebly.com da bir gezinti yapın belki işinize yarar.
    yada doğrudan selimingalerisi olarak google dan da ulaşabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.