quote:Orjinalden alıntı: krm-iks hakat adam dan ses yok seda yok neoldu acaba Korkmaya başladım mok oldu gitti işte
quote:Orjinalden alıntı: ApAtHe89 saçmalamayın rakı-balık-peynir olayı ne oluyo o zaman Rakı olayı bastırıyo
quote:Orjinalden alıntı: Vanilla__ süt ürünlerinin zararı yok diye biliyorum zehirlenmeye neden olan tatlıymış Buyur burdan yak
işiniz gücünüz geyik muhabbeti kardeşim yaa..birşey olmaz dostum korkma bende yanlışlıkla yoğurt yemiştim birşey olmadı.ama tekrarlama bence Allah korusun zehirlenme riski var çünkü..veya en kötü istifra edersin..
Adam güme gitti heyam Mok Muk derken adamı mık yoluna gönderdiniz muhauahua. olsaydı hissederdin bilader en aznında böle miden fln yanardı uffss
quote:Orjinalden alıntı: BaSSTaRd işiniz gücünüz geyik muhabbeti kardeşim yaa..birşey olmaz dostum korkma bende yanlışlıkla yoğurt yemiştim birşey olmadı.ama tekrarlama bence Allah korusun zehirlenme riski var çünkü..veya en kötü istifra edersin.. süt ve süt ürünleri
quote:Orjinalden alıntı: krm-iks quote:Orjinalden alıntı: bUrsA Güzelce bi banyo yap pamuk falan tıka kulagına,burnuna...vs daha sonra imamı ara tabuta gir ve yat... kendi kendini yıkayanı da ilk kez gördüm xD
Birşey olmaz ya. Ben geçen haftalarda bayramda 2-3 gün balık yedim yemekte.Ardındanda 2 bardak ayran içtim 2 günde. Hiçbir şey olmadı.Ciddiyim.