Bildirim
BALIKÇILIKLA İLGİLENENLER ACİL YARDIM!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fiyat makul.İçinde gerekli materyaller var.İlk defa başlayacaksa işini görür. -
Eşinize hediye almak özellikle olta takımı almak... Bayan olduğunuzu varsayıyorum ve canı gönülden taktir ediyorum sizi. Eşiniz bu hediyeye çok sevinecektir eminim. Ben olsam çok sevinirdim :)
Bu linkteki olta takımı gayet güzel bence. Ama kamış uzunluğu 270cm olanı değil de 350cm olanı alın. 350cm idealdir lakin gölde ve denizde ne kadar uzun kamış o kadar uzağa atmak demektir. Linkteki sitede işaretli olan 270cm'yi 350cm olarak değiştirinizi tavsiye ediyorum. Sonuç olarak da bu set gayet şık, ergonomik ve de kullanışlı bir ürün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanıtlar için çok teşekkür ederim. Konuyu araştırırken görüştüğüm bir satıcı Roder Goldenhorn Surf Kamış 4,20mt 100-250gr tavsiye etti. Makine olarak isim vermedi ama 150tl ye ikisini alabilirsiniz, diğer malzemeler fazla tutmaz dedi. Yalnız bu mağazaya gitmek, vakit ve mesafe açısından çok zor olacak benim için. Yukarıda bahsettiğim üründen çok daha üstün müdür? Gidip almaya değer mi dersiniz? -
Surf kamışlar kıyı balıkçılığı için en ideal olanlarıdır. Markayı duymadım ama surf kamış ve surf makine üstteki sete göre daha iyi bir tercih olur. Maddi olarak biraz daha pahalıdır ama bunu zaten biliyorsunuz. Balıkmarketim.com' dan surf kamış ve surf makinelere bakabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X