Şimdi Ara

Balıkesir'in Bir İstanbullu İçin Yaşanabilir Yerleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
56.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burhaniye Cumhuriyet Mahallesine dair fikri ve malumatı olan arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim. Merkezi midir, ulaşım nasıldır, markete, bankaya uzak mıdır gibi sorular mevcut kafamda.
  • Gönenliyim.sakin bir yer nüfuz köyler hariç 45000 doğalgaz var sıfır daire 200 bin civarı kira500 internet fiber bazı bölgelerde var.avm yok istersen 40 dk Bandırma ya gideceksin.gece 2-3 dolaş pek rahatsız eden olmaz .ailece gidebileceğin içkili rest lar ve bar var.büyükçe bir park var içinde 4-5 tane çay bahçesi var .ama kışın 10 da hayat biter asayiş iyi pek olay olmaz pazar hastane biraz şehir dışında.istanbul gibi düşünme şehir dışı dedirsem aracınla 5 dk minibüsle 10 dk.trafik pek yok sesle yok yani emekli şehri.gir kaplıcaya sonra yat uyu işde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar bir kısmını okudum Balıkesir’de yaşama kısmını arkadaş beyan etmiş banada yardımcı olursanız sevinirim bende İstanbul da yaşıyorum ve artık sessiz kafamın rahat etmesini temenni ettiğim bir yerde yaşamak istiyorum balıkesir hep hayalimdi ama araştırma yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim
    Bir anneyim 16 yaşında bir kızım var İstanbul şartlarında yaşamak zor asgari ücretle geçinmek okutmak ve pisliğide kötü insanlarıda cabası bana iş imkanı çocuğumdan dolayı okul hastane yerlerine yakın ama kalabalık olmayan bazı arkadaşlar insanlarının yobaz olduğunu söylemiş ne gibi yobaz ben işe gittiğimde gözüm arkada kalmasını evimde huzurla oturabileceğim ve 10 taneye yakın kedim var ve giyim kuşam konusunda dedikodu serserisi peşimizde rahatsızlık verebilecek kötü bir mahalle yada ilçe hiç olmaz ama en azında korkuyla yaşayamayacağım Balıkesir de nerede ikamet edebilirim iş imkanınıda göz önünde bulundurarak bana yardımcı olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bursadan başlasaydın oralara sonradan açılırdın
  • Hazirangecesi H kullanıcısına yanıt
    Kediniz varsa sizi hoşgörecek en mantıklı yer ayvalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.