son üç tane kız arkadaşımın hepsi de Balıkesirli'ydi.3.sü ilk aşkım,hala da aşığım hepte öyle olacak inşallah..Balıkesir'e Allah(C.C)'ın izniyle damat gidicem...
WALLA İİ SEÇİM BALIKESİR KIZLARI SÜPERDİR BALIKESİRLİYİM DİYE DEMİYORUM ZATEN BALIKESİRİN ÜÇTANE (K) SI MEŞURDUR
1. KAVUN
2.KIZ
3.KOLONYA
balıkesir i bende severim eniştem oralı oraya 2,3 sefer gittim çok güzel "sındırgı çaygören" ve "ayvalık" a gittim
Bende Bandırma'da oturuyorum.Balıkesirli sayılırım bir nevî.Gerçi hayatımda 2 defa gittim Balıkesir'e ondanda birşey anlamadım ama olsun.
BU ARADA ÖZ BALKESLİ İSMİ NERDEN GELİYO MUTLAKA CEVEAP BEKLİYORUM AMA SAÇMAYSA HİÇ YORMA KENDİNİ KARDEŞİM
bu forumda bukadar mı balıkesirli var hemşolar ayıp ediyonnuz
MANYAS
quote:
Orjinalden alıntı: savkar
forza Bandırma
ben de bandırmalıyım ama 96 yılından beri ankaradayım kısmet olmadı doğduğum yere gidebilmek..
çok özlüyorum ama bu yaz gidecem inşallah..
ayvalık gömeç ulubeyler köyü :) :D
Adapazarlıyım ama Balıkesirde üniversite okudum...Tam 5 senem geçti orda, güzel ve kolay bir şehir...Önce kredi yurlarda kalmıştım sonra 2 ev değiştirdim, biri cengiz topel caddesindeydi, diğeride paşa caminin arkasındaki tepede...evin tam karşısında aile planlaması derneği vardı... belki hala duruyodur...geçenlerde bi akraba gitti ama bayaa değişmiş diyo, şehir içindeki otobüs terminalini falan kaldırmışlar...varsa yeni halinin bi fotosu koyun burayada hasret giderelim...
Aile Balıkesirde biz gurbette
arkadaşlar balıkesiri anlatsanıza nerde gezilir ne yenilir ne içilir fiyatlar nasıl hayat pahalımı? nesi meşhur vs.. fotoda gönderin