Şimdi Ara

__BALIKESİR__LİLER,10 CULAR,BALKES'CİLER V.S.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BALIKESİRLİLER BALIKESİRLE İLGİLİ YORUMLARINIZI,İYİ YANLARINI,KÖTÜ YANLARINI

BİDE ŞU YENİ OTOBÜS DURAKLARI HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZARSANIZ SEVİNİRİM

I LOVE YOU BALKES!!!!!!!!!

• forza Bandırma
  • Benim ev arkadaşım balıkesirli övüp duruyo
  • ON KOLİKLER

EN GÜZEL BALIKESİR FOTOSUNU EKLEYN BALIKESİR

HİÇ Mİ ON KOLİK YOK BU FORUMDA

• Susurlukluyum ben de
  • BENDE BALIKESİRLİMİYİM SUSURLUKLUMUYUM BELLİ DEĞİL HAFTANIN 3 - 4 GÜNÜ SUSURLUK ULUSOY OUTLET TESİSLERİNDE

VEYE YÖRSANA TOST - AYRAN YEMEĞE GELİYORUM AKŞAMLARI . OUTLET TEN 4 SAATEN AŞAĞI ÇIKAMIYORUM GEZ GEZ BİTMİO KARDEŞİM.
  • Bilin bakalım ÖZBALKESLİ ismi nereden geliyor?...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son üç tane kız arkadaşımın hepsi de Balıkesirli'ydi.3.sü ilk aşkım,hala da aşığım hepte öyle olacak inşallah..Balıkesir'e Allah(C.C)'ın izniyle damat gidicem...
  • WALLA İİ SEÇİM BALIKESİR KIZLARI SÜPERDİR BALIKESİRLİYİM DİYE DEMİYORUM ZATEN BALIKESİRİN ÜÇTANE (K) SI MEŞURDUR

1. KAVUN

2.KIZ

3.KOLONYA
  • balıkesir i bende severim eniştem oralı oraya 2,3 sefer gittim çok güzel "sındırgı çaygören" ve "ayvalık" a gittim
  • Bende Bandırma'da oturuyorum.Balıkesirli sayılırım bir nevî.Gerçi hayatımda 2 defa gittim Balıkesir'e ondanda birşey anlamadım ama olsun.
  • BU ARADA ÖZ BALKESLİ İSMİ NERDEN GELİYO MUTLAKA CEVEAP BEKLİYORUM AMA SAÇMAYSA HİÇ YORMA KENDİNİ KARDEŞİM
  • bu forumda bukadar mı balıkesirli var hemşolar ayıp ediyonnuz

• MANYAS
  • quote:

Orjinalden alıntı: savkar

forza Bandırma

ben de bandırmalıyım ama 96 yılından beri ankaradayım kısmet olmadı doğduğum yere gidebilmek..

çok özlüyorum ama bu yaz gidecem inşallah..
  • ayvalık gömeç ulubeyler köyü :) :D
  • Adapazarlıyım ama Balıkesirde üniversite okudum...Tam 5 senem geçti orda, güzel ve kolay bir şehir...Önce kredi yurlarda kalmıştım sonra 2 ev değiştirdim, biri cengiz topel caddesindeydi, diğeride paşa caminin arkasındaki tepede...evin tam karşısında aile planlaması derneği vardı... belki hala duruyodur...geçenlerde bi akraba gitti ama bayaa değişmiş diyo, şehir içindeki otobüs terminalini falan kaldırmışlar...varsa yeni halinin bi fotosu koyun burayada hasret giderelim...
  • Aile Balıkesirde biz gurbette
  • arkadaşlar balıkesiri anlatsanıza
    nerde gezilir ne yenilir ne içilir
    fiyatlar nasıl hayat pahalımı?
    nesi meşhur vs..
    fotoda gönderin
  • gönen
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.