Şimdi Ara

__BALIKESİR__LİLER,10 CULAR,BALKES'CİLER V.S. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • balıkesir merkez olan arkadaşlar msn adresimi eklesinler bir kaç sorum olacak
  • 10.5 Bandırma!!!!! Gerisi yalan.....!
  • 10.5 Bandırma
    nerden çıktı bu 10.5 muhabbeti yaw
  • Bandırmalılar olarak baya kalabalığız...
    Biri Bandırmalılar kulübü açsın beyaa
  • daima 10.5 *plaka kültürüne tersiz*
  • 10,5 bandırma yaşasın biz balıkesirli değiliz bu arada bandırmalıyız 10,5 dırma.... yaa hakikatte bri bandırma klubu açsın yaa ben açıyorum açıyorum kimse gelmiyor başkası açarsa belki gelinir hadeyin bekliyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banban10,5 -- 24 Kasım 2007; 2:46:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin.K

quote:

Orjinalden alıntı: kenex

Ya balıkesir güzelde biz düşe düşe sındırgıya düştük iyimi. Okumak için geldik buraya aslında başta kötüydü şimdi alıştım. Tek sıkıntısı nüfusun çoğunluğu 60-70 yaşında kahvede batak,okey oynayan amaçsız zombiler. Yeşilliği falan iyi. Buranın gezcek yeri yok ama merkezde milli kuvvetler caddesi,saat kulesi falan var.

Sındırgımı Orası Gerçekten Sıkıcıdır Bandırmaya Gel Gezdireyim Seni

oo oldu o zaman. Oralarda hatta kiralık evler falan varmış denize girmek için. DH olarak kapatırız bitane...

• ''DH Bandırmalılar Klübü''nü açıcak girişken bir Bandırmalı beklemeteyiz.Hadi beya
  • Bandırmalılar klubü açılırsa balıkesir klübü kapanır yazık olur
  • Forza Akçay[[Orta Cafe]]
  • arkadaşlar bende balıkesirliyim .merkezde oturuyorum aslen sındırgılıyım.son zaman da balıkesir ilerme katetti.bi şehir havasına büründü sonunda
  • Vay hemşolarım...Ben de Balıkesir merkezdeyim.Bu sene kurtuluyorum inşallah Balıkesir'den.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.