Şimdi Ara

Balıkesir Üniversitesi kazanan varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arsan Dolay

quote:

Orijinalden alıntı: brtgtrn

Üniversitesini bilmem de şehir olarak fazla beklenti içine girmeyin.Ama hafta sonları 1-1,5 saat mesafedeki deniz kenarı ilçelere kaçabilirsiniz keza bu kadar turistik ilçe barındıran il zor bulursunuz,hepinize başarılar.

hocam en yakın hangi ilçeler var? bandırma, ayvalık oluyor mu?

ayvalik uzak yani uzak dedigim de oyle 1,5 saat tutmaz tabi daha az, akcaya falan gidebilirsin edremitte sanirim denizi soguk olur. balikesir ilceleri guzeldir yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devreka

bu arada şehir içi ulaşım sıkıntı belediye otobusu denen şey yok sehirde kamil koç gibi firmalarla gidiyosunuz deniz kenarına(Not:en az 10 lira bi bilet ).Bide her yere gitmesede tren ulaşımı var.

Veteriner Fakültesi nerde, ulaşım nasıl, merkeze 25 km diyor yol ne kadar sürer, fakültenin çevresi nasıl ? Bunlar hakkında bilgi rica ediyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yodawalters

quote:

Orijinalden alıntı: devreka

bu arada şehir içi ulaşım sıkıntı belediye otobusu denen şey yok sehirde kamil koç gibi firmalarla gidiyosunuz deniz kenarına(Not:en az 10 lira bi bilet ).Bide her yere gitmesede tren ulaşımı var.

Veteriner Fakültesi nerde, ulaşım nasıl, merkeze 25 km diyor yol ne kadar sürer, fakültenin çevresi nasıl ? Bunlar hakkında bilgi rica ediyorum :D

ulaşım körüklü otobuslerle sağlanıyo kampüsle şehir arası 17 km.O dediğin bigadiç yolunun 25.km si.Kyk da kalırsan 1 saat merkezde oturursan da yarım saate gidiliyo kampüse.
  • bende balıkesır tıptayım gencler. Yurt ısını felan nasıl yapcaksınız nerede kalcaksınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44ÇirkinkraL44

bende balıkesır tıptayım gencler. Yurt ısını felan nasıl yapcaksınız nerede kalcaksınız?

tebrik ederim hocam öncelikle. yurt kayıtları daha başlamıyor sanırım.

"başvurular;

Ara sınıflar için Temmuz ayı,
    Yüksek lisans, doktora, ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile yüksek öğretim programına girecek öğrenciler için ise Eylül ayı içerisinde gerçekleşmektedir."
    http://www.kyk.gov.tr/tr/Genel-Bilgiler/YurtHizmetleri/6

önce bir yurda çıkayım diyorum. sonra gerisine bakarız.

• İnşaat tutan yok mu yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anildoganci

İnşaat tutan yok mu yahu

Balıkesir inşaat
  • BALIEKSİR İNŞAAT 4 kişi oldu özele gelin beyler
  • quote:

quote:

bende balıkesır tıptayım gencler. Yurt ısını felan nasıl yapcaksınız nerede kalcaksınız?

"başvurular;

Yüksek lisans, doktora, ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile yüksek öğretim programına girecek öğrenciler için ise Eylül ayı içerisinde gerçekleşmektedir."

bende tebbrik ediyoruz sizi :) bende öyle düşünüyorum ilk sene yurtta geçirip ikinci sene eve çıkarım diyorum. Ve balıkesir hakkkında genel bi bilginiz varmı? Facebook sayfasında cok kotulemıslerde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

"başvurular;

bende tebbrik ediyoruz sizi :) bende öyle düşünüyorum ilk sene yurtta geçirip ikinci sene eve çıkarım diyorum. Ve balıkesir hakkkında genel bi bilginiz varmı? Facebook sayfasında cok kotulemıslerde?

tebrikler. Ben balıkesirliyim. Abartıyorlar o kötüleyenler , İstanbul , İzmir ,Ankara dışında her şehiri eleştiriyorlar.
    Arkadaş çevren iyi olursa zaten şehirin peh önemi kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FE16794CB -- 26 Temmuz 2013; 12:52:22 >

• up
  • yeni mezun oldum fakat balıkesirdeyim hala yüksek lisans işi olmazsa çıkacağım evi boş bir şekilde buradan arkadaşlara bırakabilirim.duruma göre bakalım.

edit : akademik takvime baktım da okul bayağı erken kapanacakmış bu yıl.hadi yine iyisiniz köftehorlar biz çok çektik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukaraça -- 26 Temmuz 2013; 17:33:43 >
  • KYK ilk seneniz olsa dahi zor ve imkanları normal bir kyk yüksek ücretli falan değil. KYK'yı çekilmez yapan asıl neden ise şehirden uzak ve üniversiteye zıt bir yere kurulmuş olmasıdır.

Balıkesir güzel yerdir. Ekseriyetle çay 50 kuruştur Barlar mevcut olup ayyaşı da boldur, içmek isteyen arkadaşlara söylüyorum.

Atatürk Parkı, Asri Mezarlık, Çevre Eğitim Parkı, Engelsiz Yaşam Parkı şehir içindeki başlıca parklardan olmak üzere özellikle son 5 yıldaki belediyecilik anlayışı ile 250 metrede bir irili ufaklı parklara rastlamanız mümkündür.

Paşaalanı ve Bahçelievler mahalleleri şehrin yükselen yıldızları olup 90lardan itibaren her yeri bina ile dolmuş en eski evleri 20 yaşında olan yerleşim yerleridir.

Ev kirası düşünüyorsanız öğrenci için 500den aşağı çarşı civarında zor denebilir. Şehirde yaşam büyükşehirlere göre ucuz olsa bile ortalama bir Anadolu kentine göre pahalı sayılabilir. Örn: Ekmek, simit 75 krş

Anlatasım var arkadaşlar sorun anlatayım

• thebigrambo kullanıcısına yanıt
    Çağış kampüsü nasıl hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anildoganci

Çağış kampüsü nasıl hocam ?

Çağış kampüsü yeni binalar güzel ve geniş alana yayılı. Kampüs olarak gelişimini tamamlamış değil henüz. Merkeze yarım saat uzaklıkta
  • kyk düşünen arkadaşlar için söyliym kyk yurdu şehrin bursa çıkışında çağış kampüsü ise tam zıt yönde bulunuyor, nef kazananlar hariç gerçekten okula giderken zaman kaybettirecek bi yerde yıllarca kyknın karşısında okudum ve sınavlara çağışta girdim ordan biliyorum

Deniz isteyene en yakın deniz akçaydadır, soğuk deniz sevenler için bir numara

Şehrin merkezine ise söylenebilcek hiç bişi yok geldiğiniz gün koca bi köye düştüğünüzü anlarsınız, moral bozmak gibi olmasın [:@

Sorusu olan varsa her türlü cevaplayabilirim

• quote:

quote:

quote:

"başvurular;

hocam genel olarak sessiz, sakin öğrenci için yeterli bir şehir diyorlar. bir de doğal olarak büyükşehirlere göre ucuzmuş. arkadaşlar da bilgilendirmeyi yapmış zaten. bence güzel yani ben memnunum burası geldiği için. hocalar da sıcakkanlı, öğrencilerle arkadaş gibi diye duydum. tabi bölümüne göre değişir o.

ayrıca eylül demişim yurt kayıtları için ama 29 temmuzmuş anasayfada yazdığına göre. hemen uyarayım da benim yüzümden bi aksaklık çıkmasın:)

http://www.kyk.gov.tr/kyk/html/index.html

"2013-2014 ÖĞRETİM YILINDA İLK DEFA BİR YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMINA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN YURT MÜRACAATLARI
    29 TEMMUZ 2013 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR."

bir de şu var
    http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=602090726480607&id=589273654428981

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsan Dolay -- 27 Temmuz 2013; 5:29:24 >

• Beyler üninin ana sayfası yok heralde biri kursun havamızı atalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cassecou

kyk düşünen arkadaşlar için söyliym kyk yurdu şehrin bursa çıkışında çağış kampüsü ise tam zıt yönde bulunuyor, nef kazananlar hariç gerçekten okula giderken zaman kaybettirecek bi yerde yıllarca kyknın karşısında okudum ve sınavlara çağışta girdim ordan biliyorum

Deniz isteyene en yakın deniz akçaydadır, soğuk deniz sevenler için bir numara

Şehrin merkezine ise söylenebilcek hiç bişi yok geldiğiniz gün koca bi köye düştüğünüzü anlarsınız, moral bozmak gibi olmasın [:@

Sorusu olan varsa her türlü cevaplayabilirim

hocam ben nefte olacağım da, şu kyk yurdunu google earth'ten bulamadım. google'da da adresini tam olarak bulamadım. fakülteye uzaklığına bakacaktım. buranın adres bilgilerine nasıl ulaşabilirim? teşekkürler.

• Arsan Dolay A kullanıcısına yanıt
    sen gir yine google earth'e arama kısmına ziraat bankası fen lisesi yaz onun sağ tarafında hemen farkedersin zaten adres diyosan bursa yolu sanayi 4. kapı karşısı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.