BALIKESİR İNŞAAT üzülme hocam beraber savaşırız :((
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5A6475FBD
BALIKESİR İNŞAAT üzülme hocam beraber savaşırız :((
arkadaşlar kyk yurdu mu tercih edeceksiniz? o konuda fikrinizi belirtirseniz güzel olur.
kazanan arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyorum.Moral bozmak gibi olmasın ama hiçbişey yok şehirde.Öncelikle kız ortamı filan diyosanız en kezbanında bile adriana lima havası var.Araba ve paranız yoksa tip tarz filan hiçbişi kurtamıyo.yaylada avm var merkezde oda küçücük.Atatürk Parkı var tek eğlence orda oturmak.Üniversiteye gelince necatibey eğitim fakültesini kazandıysanız fena değil merkezde ama kampüsü kazandıysanız geçmiş olsun.İçinde koyun otlatan çoban bile görmeniz mümkün.
balıkesir üni. konaklama işletmeciliği geldi. tanışalım beyler.
quote:
Orijinalden alıntı: devreka
kazanan arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyorum.Moral bozmak gibi olmasın ama hiçbişey yok şehirde.Öncelikle kız ortamı filan diyosanız en kezbanında bile adriana lima havası var.Araba ve paranız yoksa tip tarz filan hiçbişi kurtamıyo.yaylada avm var merkezde oda küçücük.Atatürk Parkı var tek eğlence orda oturmak.Üniversiteye gelince necatibey eğitim fakültesini kazandıysanız fena değil merkezde ama kampüsü kazandıysanız geçmiş olsun.İçinde koyun otlatan çoban bile görmeniz mümkün.
Siz ordamı okuyorsunuz? Bizi biraz daha bilgilendirir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: devreka
saolasın moral tavan yaptı ne desem boş konuyu açan arkadaşın dediği gibi büyük hayal kırıklıgı pamukkaleyı beklerken balıkesire düştük
quote:
Orijinalden alıntı: MarkKozelek
balıkesir üni. konaklama işletmeciliği geldi. tanışalım beyler.
Üniversitesini bilmem de şehir olarak fazla beklenti içine girmeyin.Ama hafta sonları 1-1,5 saat mesafedeki deniz kenarı ilçelere kaçabilirsiniz keza bu kadar turistik ilçe barındıran il zor bulursunuz,hepinize başarılar.
quote:
Orijinalden alıntı: brtgtrn
Üniversitesini bilmem de şehir olarak fazla beklenti içine girmeyin.Ama hafta sonları 1-1,5 saat mesafedeki deniz kenarı ilçelere kaçabilirsiniz keza bu kadar turistik ilçe barındıran il zor bulursunuz,hepinize başarılar.
hocam en yakın hangi ilçeler var? bandırma, ayvalık oluyor mu?
hocam orda okumuyorum ama abim orda okuyo.3 hafta önce bütünlemelere kaldığında gezmek için gittim yanına.Doğrusu 1 hafta durdum dediklerimin yanında geldiği güne lanet etmeyen yoktu.Abimde her gününe lanet ediyo burda.Gözlemlerim bu kadar selametle.. başka sorunuz olursa abim üzerinden cevaplayayım.Bu arada ben de karabükü kazandım oralı varsa benim de birkaç sorum olacak.
Balıkesirliyim arkadaşlar doğma büyüme sorularınızı alayım
bu arada şehir içi ulaşım sıkıntı belediye otobusu denen şey yok sehirde kamil koç gibi firmalarla gidiyosunuz deniz kenarına(Not:en az 10 lira bi bilet ).Bide her yere gitmesede tren ulaşımı var.
quote:
Orijinalden alıntı: Arsan Dolay
quote:
Orijinalden alıntı: brtgtrn
hocam en yakın hangi ilçeler var? bandırma, ayvalık oluyor mu?
Bandırma'yı boşverin de ayvalık'a gidin 1,5 saat falan.Erdek,akçay,altınoluk önerebileceğim diğer yerler.