Şimdi Ara

Balıkesir Üniversitesini Kazananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
9.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Viseinn

quote:

Orijinalden alıntı: SobaBorusu

bildiğin köy la . avm bile şehir dışına kurmuşlar nerdeyse üniversiteden uzak.

AVM şehir dışında mı? Hi. geldin Balıkesir'e. Merkeze yürüyerek 15 dk da gidiyoruz arkadaşlarla boş konuşmayın.

demek istediğim tam şehir içinde değil. Şehir dışına yakın az ileride de otobüs terminali var. "boş konuşmayın" 15 yıl yaşadım
  • Universite icin gelmiyorum da Balikesir'e tasinacagiz. Batinin en geri sehri diyen arkadas acaba hic Usak'a, Afyon'a ugramis mi acaba ?

Ben Usaktan tasinacam da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

AVM şehir dışında mı? Hi. geldin Balıkesir'e. Merkeze yürüyerek 15 dk da gidiyoruz arkadaşlarla boş konuşmayın.

demek istediğim tam şehir içinde değil. Şehir dışına yakın az ileride de otobüs terminali var. "boş konuşmayın" 15 yıl yaşadım

Ne az ilerdesi ya, ben hergün okula gidiyorum o yoldan, neyse burda okucak adamların kafalarını karıştırmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Universite icin gelmiyorum da Balikesir'e tasinacagiz. Batinin en geri sehri diyen arkadas acaba hic Usak'a, Afyon'a ugramis mi acaba ?

Ben Usaktan tasinacam da

merkeze mi taşınıyorsunuz ilçelere mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

19 yıldır balıkesirdeyim. m.k gibi bir yer geçmiş olsn

94 doğumlusun ve 19 yıldır balıkesirdesin anne karnını da mı saydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: β

quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Universite icin gelmiyorum da Balikesir'e tasinacagiz. Batinin en geri sehri diyen arkadas acaba hic Usak'a, Afyon'a ugramis mi acaba ?

Ben Usaktan tasinacam da

merkeze mi taşınıyorsunuz ilçelere mi?

Merkeze
  • quote:

umarım bu avm dediğin kadar uzak değildir. yani ulaşım olsun yeter. migros var orada ve buradaki işime devam etmeyi düşünüyorum orada

• Ben balıkesirliyim fakat istanbulda yaşıyorum. Balıkesir gerçekten çok şirin ve güzel bir yer doğa ile iç içesin. Merkezde bir öğrenci için gereken imkanlar var ve bence üniversite günleri orada çok güzel geçer :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukyavuz

quote:

umarım bu avm dediğin kadar uzak değildir. yani ulaşım olsun yeter. migros var orada ve buradaki işime devam etmeyi düşünüyorum orada

Yok hocam klavyesi olan yazıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: β

quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

19 yıldır balıkesirdeyim. m.k gibi bir yer geçmiş olsn

94 doğumlusun ve 19 yıldır balıkesirdesin anne karnını da mı saydın

annem bana hamileyken de balikesirdeydi

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah. yani ben az çok baktım da nerede ne var tam bilmiyorum. google maps'te okulla (çağış kampusü , rektörlük falan olan yer) il yerleşim merkezi arası 15-20km görünüyo. yani dolmuşluk yol. avm de yerleşim merkezi civarında bir yerde diye düşünüyorum. sıkıntı olmaz gibi. köyde olacak hali yok avm'nin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah. yani ben az çok baktım da nerede ne var tam bilmiyorum. google maps'te okulla (çağış kampusü , rektörlük falan olan yer) il yerleşim merkezi arası 15-20km görünüyo. yani dolmuşluk yol. avm de yerleşim merkezi civarında bir yerde diye düşünüyorum. sıkıntı olmaz gibi. köyde olacak hali yok avm'nin.

kyk yurdunda kalırsan avm ile yurt aynı yolun üstünde kalıyor araları yaklaşık 3,5 km

• sözlüklere biraz baktımda,öyle bir anlatmışlar sanki hiç okunamayacak bir yer.tabiki istanbul,bursa,izmir,eskişehir,ankara olmayacagı aşikar ama okunamayacak kadar kötümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maleguard

Evet gençler bu başlık altında toplanalım ben coğrafya bölümü

lan uğur :D o zaman yapmışsın yapacağını haha
  • Ben Muğla Residorm'da kalıyorum. Biraz eski bir konu ama yine de cevaplamak istedim.

Muğla'da Residorm öğrenci yurdu Muğla'da bu yıl açıldı. Hem kampüsün içinde hem de baya konforlu. Yeni bir yurt olmasına rağmen bence çok güzel işliyor.
    Sene başında kayıt için gittiğimizde standları vardı onların da, gittik gördük beğendik ve kayıt olduk :)

Bildiğim kadarıyla Kırıkkale'de de var, o da bu yıl açıldı ama Balıkesir daha önce açılmış diye biliyorum.

Odalar aslında standart 3 kişilik, üstü yatak altı çalışma masası şeklinde yapmışlar. Odaların içinde 1 tuvalet 1 de banyo var. Baya işe yarıyo :)
    Odaların dışında katlarda su sebilleri var, su almaya gerek kalmıyo. Giriş katında geniş bi lobi alanı, etüd salonu, alt katta da ortak mutfak, Tv odaları,etüd, spor salonu falan var. Aslında sosyallik katmak amaçlı bir sürü ortak yer yapmışlar. Arada bir de sosyal etkinlik düzenlenir, döner günü, pilav günü, Kızılay kan bağışı, mangal günü, yılbaşı partisi. Bi de 6 mayıs salı Bahar Partisi var, 3 şehirde de aynı gün yapıcaklarmış. Baya eğlenceli birşey olacağa benziyor :) He bir de alt katta çamaşırhane var.

Bu yıl 3 kişilik oda fiyatı 467 liraydı. Ama bildiğim kadarıyla Balıkesir'de fiyatlar daha uygun. web sitesiwww.residorm.com diye hatırlıyorum, orda vardı fiyatları.

• quote:

Orijinalden alıntı: hande_yıldız

balıkesir merkez küçüktür,merkezde eğitim fakültesi vardır ve çok köklüdür eğitimi de çok iyidir.Çağış kampüs te mmf,turizm,myo,fen-edebiyat var geçen sene inşaata başlandı galiba iibf de çağış kampüse taşınacak tam emin değilim.Çağış kampüse yarı özel yurt yapıldı fiyatları yüksek ama,onun dışında kyk yurdu şehir merkezine uzak durumda,çağış kampüsü merkeze 20 km civarı uzaklıkta.Öğrencisi boldur bu yüzden şehir yaşanabilir bir hal alıyor öğrenci olmasa cidden köyden bir farkı yok bir tane alışveriş merkezi var,kafeler de çoktur ama çoğu boştur bir kaç mekan vardır gidilip takılabilecek akşam eğlencesi de fena değil işte.İzmir ve Bursa dan gelen öğrencileri boldur yakınlık dolayısıyla.Fiyatlar fena değil pahalı sayılmaz bol bol donas yiyceksiniz şimdiden söyliyim :)

kyk ve çağış kampüsü arasındaki bağlantıyı da hemen açıklıyım

Kyk şehrin bir ucunda çağış kampüs diğer ucunda ortada şehrin merkezi var öyle düşünün.Kyk da kalıcaksanız sınav zamanları çok sıkıntı oluyor körüklü otobüsleri tıka basa dolduruyorlar 45-60 dakika arası yol sürebiliyor kampüse gitmek.

Çağış kampüs gelişmekte olan bir kampüs,kampüste sosyallik yok herkes kendi fakültesinin kantininde takılıyor yapı itibari bunu gerektiriyor ortada yemekhane var anca yemek yemeye giderken millet bir arada oluyor.

Aklıma gelmeyen bir sürü şey var yaşayın görün minibüs kuyruklarını da unutmayalım ve kuyrukta beklerken genelde koltuklarda yer kalmaz yan tarafa koydukları oturaklar boştur ve sıra size geldiyse orada gitmek istemeseniz bile zorla bindirmeye çalışan minibüsçüleri vardır :)

Üniversite rahattır 2 sene okudum hiçbir siyasi olay ya da propaganda görmedim kavga gürültü hiç olmaz,şehir biraz sıkıcı gelse de alışıyorsunuz zamanla

umarsizca güldüm

• Her sene balıkesirde deniz var diye gelenler oluyormuş en yakın deniz 100 km
  • zEB ` Z kullanıcısına yanıt
    kardeeş bende makine iö
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.