Şimdi Ara

Balıkesir Üniversitesini Kazananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
9.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet gençler bu başlık altında toplanalım ben coğrafya bölümü

• Çevre Mühendisliği. Yalnız krokiye baktım. Merkeze 17 km. Tarlaların içine okul yapmışlar. Kurtulamıyorum tarlalardan
  • 2. öğretim makine müh. ses verin makineciler
  • Makine müh 2. öğretim makineciler ses verin
  • 2. öğretim makine müh. makineciler ses verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukyavuz

Çevre Mühendisliği. Yalnız krokiye baktım. Merkeze 17 km. Tarlaların içine okul yapmışlar. Kurtulamıyorum tarlalardan

bende oradayım tarla marla olsun ben alışkınım
    başka yok mu panpalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maleguard -- 18 Ağustos 2012; 11:22:16 >
  • eski baü lüyüm merak ettiklerinizi sorabilirsiniz aratırsanız uzunca bir yazı da yazmıştım
  • HANDE ANLATSANA NASIL Bİ YER BENDE ORDA HEMŞİRELİGİ KAZANDIM ÖGRENCİ İÇİN İDEAL Mİ :) ORTAMI OLSUN FİYAT OLARAK OLSUN İNSANLARI OLSUN
  • balıkesir merkez küçüktür,merkezde eğitim fakültesi vardır ve çok köklüdür eğitimi de çok iyidir.Çağış kampüs te mmf,turizm,myo,fen-edebiyat var geçen sene inşaata başlandı galiba iibf de çağış kampüse taşınacak tam emin değilim.Çağış kampüse yarı özel yurt yapıldı fiyatları yüksek ama,onun dışında kyk yurdu şehir merkezine uzak durumda,çağış kampüsü merkeze 20 km civarı uzaklıkta.Öğrencisi boldur bu yüzden şehir yaşanabilir bir hal alıyor öğrenci olmasa cidden köyden bir farkı yok bir tane alışveriş merkezi var,kafeler de çoktur ama çoğu boştur bir kaç mekan vardır gidilip takılabilecek akşam eğlencesi de fena değil işte.İzmir ve Bursa dan gelen öğrencileri boldur yakınlık dolayısıyla.Fiyatlar fena değil pahalı sayılmaz bol bol donas yiyceksiniz şimdiden söyliyim :)

kyk ve çağış kampüsü arasındaki bağlantıyı da hemen açıklıyım

Kyk şehrin bir ucunda çağış kampüs diğer ucunda ortada şehrin merkezi var öyle düşünün.Kyk da kalıcaksanız sınav zamanları çok sıkıntı oluyor körüklü otobüsleri tıka basa dolduruyorlar 45-60 dakika arası yol sürebiliyor kampüse gitmek.

Çağış kampüs gelişmekte olan bir kampüs,kampüste sosyallik yok herkes kendi fakültesinin kantininde takılıyor yapı itibari bunu gerektiriyor ortada yemekhane var anca yemek yemeye giderken millet bir arada oluyor.

Aklıma gelmeyen bir sürü şey var yaşayın görün minibüs kuyruklarını da unutmayalım ve kuyrukta beklerken genelde koltuklarda yer kalmaz yan tarafa koydukları oturaklar boştur ve sıra size geldiyse orada gitmek istemeseniz bile zorla bindirmeye çalışan minibüsçüleri vardır :)

Üniversite rahattır 2 sene okudum hiçbir siyasi olay ya da propaganda görmedim kavga gürültü hiç olmaz,şehir biraz sıkıcı gelse de alışıyorsunuz zamanla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hande_yıldız -- 18 Ağustos 2012; 12:50:42 >

• aynen katılıyorum daha önce baya gittim
  • Bilgisayar öğretmenliği kazandım. bilgisayar kazanan varsa haberdar etsin :D
  • 19 yıldır balıkesirdeyim. m.k gibi bir yer geçmiş olsn
  • çok teşekkür ediyorum hande :) ben hemşirelik okuycagım için merkezdeyim kyk da ins cıkarda kalcak yeri kalmaz alısılır herhalde ben istanbuldayım ama geziyomusun dersen tabiki hayır o yuzden sanırım kolay olcak alısmam :)
  • kyk çağış kampüsünde yeni yurt açıcakmış bu sene 2012'de sanırım bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grey_fox

kyk çağış kampüsünde yeni yurt açıcakmış bu sene 2012'de sanırım bilgisi olan varmı?

kyk yurt falan açamaz yer yok zaten onlar residorm yurtlar ama ücretleri çok pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hande_yıldız -- 20 Ağustos 2012; 15:02:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hande_yıldız

quote:

kyk çağış kampüsünde yeni yurt açıcakmış bu sene 2012'de sanırım bilgisi olan varmı?

kyk yurt falan açamaz yer yok zaten onlar residorm yurtlar ama ücretleri çok pahalı

http://www.balikesir.edu.tr/bau/yurtlar bu sayfada böyle bir bilgi okudum.inşallah bu sene açılır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hande_yıldız

quote:

http://www.balikesir.edu.tr/bau/yurtlar bu sayfada böyle bir bilgi okudum.inşallah bu sene açılır

pardon evet verdiğiniz habere baktım inşallah açılır yoksa yurt sıkıntısı çok oluyor ama 1000 kişi biraz az yani bir de kampüste olunca çok çok ihtiyacı olanları alırlar

• balıkesir küçük bi şehirdir kazananlara başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord48 -- 20 Ağustos 2012; 20:55:25 >
  • bildiğin köy la . avm bile şehir dışına kurmuşlar nerdeyse üniversiteden uzak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SobaBorusu

bildiğin köy la . avm bile şehir dışına kurmuşlar nerdeyse üniversiteden uzak.

AVM şehir dışında mı? Hi. geldin Balıkesir'e. Merkeze yürüyerek 15 dk da gidiyoruz arkadaşlarla boş konuşmayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.