Şimdi Ara

Balıkesirli, Çanakkaleli kardeşlerim, bakin bi la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler haftasonu yengenizle yıl dönümü kutluycaz, şöyle sakin kafa dinlemelik bi yere kaçasımız var. Cunda, assos ve bozcaadayı önerdiler. Buralar nasıldır fiyatlar nasıldır çok da tuzlu olmasın öğrenciyiz malum. Ve ya marmara kuzey ege bölgesinde tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı ? Şimdiden sağolun

• Bozcaada güzel.Kalmak için butik oteller var.Fiyatları tam bilmiyorum ama çok pahalı değil.
  • Aga orda çok fena gondikliyolar dediler
  • Gökçeada'ya git hacu. Altında araban varsa daha bi keyifli olur ada kocaman gez gez bitmiyor
  • Araba yok maalesef
  • fazla para yoksa ağva yada adalara git.
  • Eskişehirden gidicem istanbul düşünmüyorum, toplam 700-800 gibi bi bütçem var 2 kişilik ulaşım dahil 2-3 gün kalmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: şiirselterörist

Eskişehirden gidicem istanbul düşünmüyorum, toplam 700-800 gibi bi bütçem var 2 kişilik ulaşım dahil 2-3 gün kalmayı düşünüyorum
    Çanakkaleliyim.Bozcaada güzeldir.Ama arabasız gidince hiç bişeye benzemez,ne koyları gezebilirsin,nede pervanelerin orada güneşin batışını izlerken manitayla şarap içebilirsin.Yapabileceğin tek şey otelde kalıp pineklemektir.Bence bozcaadaya giderseniz bir araba kiralayın,yada bisiklet fan kiralayın.Bu saydıklarımın hepsini bisikletlede yapabilirsin.Ama sizin yerinizde olsam bozcaada değilde marmarise flan giderdim birader,800 tl ye 2 kişilik her şey dahil bi oda bulurdum.Havuzundan,su kayagından,denizinden kahvaltısından yemeğinden,alkolünden herşeyinden faydalanıp dolu dolu 3 gün geçirirdim.Bozcaadada oteller ucuz ama bi kahve 10 tl,2 kişilik yemek 50 tl .Yani bir öğün yemek yiyip kahve içsen,50+20 = 70 tl gitti.Hesap et bunları iyi tatiller

• Bornova17 kullanıcısına yanıt
    Assos nasıldır peki hocam ?
  • quote:

Assos nasıldır peki hocam ?
    güncel
  • quote:

güncel

Alıntıları Göster
    ören
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

ören

Alıntıları Göster
    200 lira yol parası gider.2 gece 2 kişi konaklama en az 250-300 artık en kötü yerde bile.200 liralıkta yeme içme falan aman lüks yerlere gitme önce fiyatını öğren öyle git mahsur kalırsın.Öğrencisin anladığım kadarıyla Şehir fırsatı sitelerine bakmanı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7B6935253

200 lira yol parası gider.2 gece 2 kişi konaklama en az 250-300 artık en kötü yerde bile.200 liralıkta yeme içme falan aman lüks yerlere gitme önce fiyatını öğren öyle git mahsur kalırsın.Öğrencisin anladığım kadarıyla Şehir fırsatı sitelerine bakmanı öneririm

Alıntıları Göster
    eyvallah hocam
    Güncel

• quote:

eyvallah hocam
    Güncel

Alıntıları Göster
    hepsine gitmiş birisi olarak istediğin soruyu sorabilirsin
  • Evli değilsen öğrenciysen paran yoksa nereye gidiyorsun evlat? burası Avrupa değil ahlaklı olacaksınız
  • Cundayla ilgili tek bildigim allahin 50derecesinde bile buz gibi bir denizi olsugu

5dk yuzemiyordum

Kesinlikle tavsiye etmem.
  • thepromh kullanıcısına yanıt
    Param yok mu dedim çok yok dedim, ahlaklı olup olmıyacağıma sen mi karar vericeksin hacım ?
    @TIGERSHARK pm atıyorum hocam
  • Up
  • kardeşim avşa adasına git bu mevsimlerde çok kalabalık değildir. temiz çok güzel yerler var. güzel eğlence mekanları da var. bir bak derim ben.
  • Yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.