Gençler haftasonu yengenizle yıl dönümü kutluycaz, şöyle sakin kafa dinlemelik bi yere kaçasımız var. Cunda, assos ve bozcaadayı önerdiler. Buralar nasıldır fiyatlar nasıldır çok da tuzlu olmasın öğrenciyiz malum. Ve ya marmara kuzey ege bölgesinde tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı ? Şimdiden sağolun
Bozcaada güzel.Kalmak için butik oteller var.Fiyatları tam bilmiyorum ama çok pahalı değil.
Aga orda çok fena gondikliyolar dediler
Gökçeada'ya git hacu. Altında araban varsa daha bi keyifli olur ada kocaman gez gez bitmiyor
Araba yok maalesef
fazla para yoksa ağva yada adalara git.
Eskişehirden gidicem istanbul düşünmüyorum, toplam 700-800 gibi bi bütçem var 2 kişilik ulaşım dahil 2-3 gün kalmayı düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: şiirselterörist
Eskişehirden gidicem istanbul düşünmüyorum, toplam 700-800 gibi bi bütçem var 2 kişilik ulaşım dahil 2-3 gün kalmayı düşünüyorum
Çanakkaleliyim.Bozcaada güzeldir.Ama arabasız gidince hiç bişeye benzemez,ne koyları gezebilirsin,nede pervanelerin orada güneşin batışını izlerken manitayla şarap içebilirsin.Yapabileceğin tek şey otelde kalıp pineklemektir.Bence bozcaadaya giderseniz bir araba kiralayın,yada bisiklet fan kiralayın.Bu saydıklarımın hepsini bisikletlede yapabilirsin.Ama sizin yerinizde olsam bozcaada değilde marmarise flan giderdim birader,800 tl ye 2 kişilik her şey dahil bi oda bulurdum.Havuzundan,su kayagından,denizinden kahvaltısından yemeğinden,alkolünden herşeyinden faydalanıp dolu dolu 3 gün geçirirdim.Bozcaadada oteller ucuz ama bi kahve 10 tl,2 kişilik yemek 50 tl .Yani bir öğün yemek yiyip kahve içsen,50+20 = 70 tl gitti.Hesap et bunları iyi tatiller
Bornova17
kullanıcısına yanıt
Assos nasıldır peki hocam ?
quote:
Assos nasıldır peki hocam ?
güncel
quote:
güncel
Alıntıları Göster
ören
quote:
Orijinalden alıntı: kukaraça
ören
Alıntıları Göster
200 lira yol parası gider.2 gece 2 kişi konaklama en az 250-300 artık en kötü yerde bile.200 liralıkta yeme içme falan aman lüks yerlere gitme önce fiyatını öğren öyle git mahsur kalırsın.Öğrencisin anladığım kadarıyla Şehir fırsatı sitelerine bakmanı öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7B6935253
200 lira yol parası gider.2 gece 2 kişi konaklama en az 250-300 artık en kötü yerde bile.200 liralıkta yeme içme falan aman lüks yerlere gitme önce fiyatını öğren öyle git mahsur kalırsın.Öğrencisin anladığım kadarıyla Şehir fırsatı sitelerine bakmanı öneririm
Alıntıları Göster
eyvallah hocam Güncel
quote:
eyvallah hocam Güncel
Alıntıları Göster
hepsine gitmiş birisi olarak istediğin soruyu sorabilirsin
Evli değilsen öğrenciysen paran yoksa nereye gidiyorsun evlat? burası Avrupa değil ahlaklı olacaksınız
Cundayla ilgili tek bildigim allahin 50derecesinde bile buz gibi bir denizi olsugu
5dk yuzemiyordum
Kesinlikle tavsiye etmem.
thepromh
kullanıcısına yanıt
Param yok mu dedim çok yok dedim, ahlaklı olup olmıyacağıma sen mi karar vericeksin hacım ? @TIGERSHARK pm atıyorum hocam
Up
kardeşim avşa adasına git bu mevsimlerde çok kalabalık değildir. temiz çok güzel yerler var. güzel eğlence mekanları da var. bir bak derim ben.
Yukarı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme