Şimdi Ara

Antalyalılar bakabilir mi?(yarın gidiyorum yardım edin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya 1 günlüğüne öylesine gezmek için kız arkadaşımla antalya ya uçucaz. Havaalanından nereye gitmeliyim. Merkeze mi? ilçelere mi ? bir de havaalanından ulaşıım nasıl olucak. havaş kesin vardır da, belediye otobüsleride var mı ?
    ayrıca 1 gün içinde en güzel bi şekilde nereleri gezebiliriz? yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 11 Mayıs 2012; 0:15:02 >

• Havaalanının hemen çıkışında Havaş ve hemen yanında belediye otobüsü var. Belediye otobüsü 2 Lira civari Havaş 10 Lira. Otobüs 600 numara ama karıştırmazsın çünkü tek otobüs var. Kale İçi'ne gidip hemen kalenin orda Panorama'da bira için. Sonra falezlere inip taşlarda oturun. Hatta Kale İçi'ne gitmişken Karaoğlan ( Karaalioğlu ) parkına da uğrayın. Parkın Belediye binası tarafından girilen kısmında Nazım Hikmet'in şiirinin olduğu bir anıt var. Orada manzara çok güzeldir fotoğraf çekin. Ordan da Konyaltı Plajı'na gidip denize girin ve günü bu şekilde bitirin.

Ekleme: Antalyalılar demişsin ama Antalyalı değilim orada bile yaşamıyorum. Sadece Antalyalılar diye sınırlandırma. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 6 Mayıs 2012; 6:07:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvthsgm

Havaalanının hemen çıkışında Havaş ve hemen yanında belediye otobüsü var. Belediye otobüsü 2 Lira civari Havaş 10 Lira. Otobüs 600 numara ama karıştırmazsın çünkü tek otobüs var. Kale İçi'ne gidip hemen kalenin orda Panorama'da bira için. Sonra falezlere inip taşlarda oturun. Hatta Kale İçi'ne gitmişken Karaoğlan ( Karaalioğlu ) parkına da uğrayın. Parkın Belediye binası tarafından girilen kısmında Nazım Hikmet'in şiirinin olduğu bir anıt var. Orada manzara çok güzeldir fotoğraf çekin. Ordan da Konyaltı Plajı'na gidip denize girin ve günü bu şekilde bitirin.

Ekleme: Antalyalılar demişsin ama Antalyalı değilim orada bile yaşamıyorum. Sadece Antalyalılar diye sınırlandırma. :)

önerin için çok saol dostum denize girme olayına kadar gayet güzel şeyler yazmışsın. denize girmeyi düşünmüyoruz. ayın yarısı izmirdeyim diğer yarısı bursadayım. yani deniz benim için hep bulunabilir. dönüş uçağımız sabah 6 da. sanırım onun için havaşla döneceğiz. belediye otobüsleri 24 saat çalışmıyordur değilmi

• Belediye otobüsleri 24 saat çalışıyor.
  • eger maddı sıkıntınız yoksa, hava alanının bulundugu bolge aynı zamanla oteller bolgesıdır. bır otelden yer ayırtabılırsınız gece de kalabıleceksenız. oyle bır ıhtımal yoksa ve sure kısıtlıysa lara tarafına gıdebılırsınız. orada da beachler var. merkezde kaleıcınde gezebılırsınız. bıraz kısıtlı bır sure oldugu ıcın cok da tadını cıkartamayabılırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

eger maddı sıkıntınız yoksa, hava alanının bulundugu bolge aynı zamanla oteller bolgesıdır. bır otelden yer ayırtabılırsınız gece de kalabıleceksenız. oyle bır ıhtımal yoksa ve sure kısıtlıysa lara tarafına gıdebılırsınız. orada da beachler var. merkezde kaleıcınde gezebılırsınız. bıraz kısıtlı bır sure oldugu ıcın cok da tadını cıkartamayabılırsınız.

evet süre 1 gün. vaktimiz olmadığı için günübirlik aldık biletleri. dediğim gibi denize girmeyi falan düşünmüyoruz amacımız antalyanın meşhur yerlerini görebilmek :)
  • konu takibi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi Pil Sağlığı Öğrenme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @ lvthsgm nin dediği yerler merkezde hepsi aynı yerde diyebiliriz

valilik yazan dolmuş veya otobüse binip cumhuriyet meydanında (aynı yer)inerseniz yürüyüş mesafesi ile yat limanı,kaleiçi saat kulesi,buralara giderken yolun sol kenarında sokak sanatçıları var resim karakalem yaparlar izlemesi bile zevkli .bakır eşyalara ilginiz varsa saat kulesinin orda zabıta gibi grvliye sobacılar çarşısı diye sorarsanız gösterirler,

dönercilerin ve retorantların olduğu yerden geçerken(dönerciler çarşısı ismi)otogar emanetçileri gibi sizi yakalamaya çalışacaklardır,yiyecekler ucuz,yemek yemiyecekseniz duymuyomuş gibi yapın
  • evet önerilere devamm
  • ben antalyalıyım. bana özel olarakta sorabilirsin pm den. öncelikle tarihi yerlerimi gezmek istiyosunuz? doğal güzelliklerini mi? yoksa ortam olsun mu istiyosunuz* şehir içi veya ilçelere mi gitmek istiyorsunuz.Öncelikle şunu söyleyeyim Antalyadaki tüm güzel yerleri 1 günde görme şansınız yok sadece şehir içindeki yerleri bile zor görürsüünüz. Yaşınız kaç bilmiyorum ama araba kiralayabilirsiniz daha uygun ve özgür olur.Ama ilk iş olarak kale içine gelebilirsiniz.Ama Atatürk parkında konyaaltı plajının üst tarafında manzaraya karşı bira veya çay içmeyi unutmayın.özel sorunuz olursa sorabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.