Şimdi Ara

Balıkkesir bandırma ve İstanbulun bazı SEmtlerinden- 80 LVL 2 Tane Çar Satılıktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Server Greece biri Ful str Spear Diğer Çar ise Avrupa ÇArdır 80 bowcu Skiller her ikisindede düzgün verilmiştir. item olarak pek bişey yok elindeki +4 okçunun üstündede idareten kıyafetler var. Spear cı ise üstündekiler Hp İnt falan basılı hp bonuslu vs. üstü güzelde elinde iyi bişey yok o yeni çıkan 80 lvl spear ı var +3 yada 1 die hatırlıyorum.

FİYATLAR!
    Spear =200M
    Bow =300m

ÇArların bütün bilgileri mevcuttur. İSTANBUL danda almak isteyen olursada bana ulaşsın. Çar benim deil arkın . oyunla ilgili pek bişey bilmiyorum yanlış terimler kullandıysam Kusura bakmayın. İyi günler Ve İyi oyunlar.

Msn= Burack09@hotmail.com ( bandırma almak isteyenler) veya Gurcu1978@hotmail.com(istanbuldan veya bandırma almak isteyenler) Baş harfler küçük olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxımumcu -- 3 Ağustos 2008; 0:59:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: maxımumcu

Server Greece biri Ful str Spear Diğer Çar ise Avrupa ÇArdır 80 bowcu Skiller her ikisindede düzgün verilmiştir. item olarak pek bişey yok elindeki +4 okçunun üstündede idareten kıyafetler var. Spear cı ise üstündekiler Hp İnt falan basılı hp bonuslu vs. üstü güzelde elinde iyi bişey yok o yeni çıkan 80 lvl spear ı var +3 yada 1 die hatırlıyorum.

FİYATLAR!
    Spear =200M
    Bow =300m

ÇArların bütün bilgileri mevcuttur. İSTANBUL danda almak isteyen olursada bana ulaşsın. Çar benim deil arkın . oyunla ilgili pek bişey bilmiyorum yanlış terimler kullandıysam Kusura bakmayın. İyi günler Ve İyi oyunlar.

Msn= Burack09@hotmail.com ( bandırma almak isteyenler) veya Gurcu1978@hotmail.com(istanbuldan veya bandırma almak isteyenler) Baş harfler küçük olabilir.

• 200m derken ytl mi gold mu?
  • YTL TABiKİde
  • UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.