AMA BENİM BALIKLARIM UYMUYOR SANIRIM GECE HEP HAREKET HELİNDELER NE ZAMAN BAKSAM VE SUYLA OYNUYORLAR ŞAP ŞAP
aaa sana yemek ısmarlamışım
orkide benimde balıklarım var,ben akvaryuma giremiyorum onlarla oynayamıyorum onlarla ilgilenmediklerimi düşünmesinler diye bende elimi akvaryuma sokup onlarla aynı hızda elimi oynatıyorummm.sonra onlar yorgun düşüp taşların üzerinde sabit bi şekide duruyorlar.meğersem uyuyorlarmış... galiba onlarla ilgilenmen lazım... ,
beyazorkide bilader suç sende küçükken dövmemişin onları onda uyumuyolar.höt dedinmiydi yatmaları lazım halbukisem
tülay ısmarladığın yemeği unutmadım " kebap la baklava " sen beni kalpten mi götürcen
yaaaaaaaaaawwww yawwwwwwwwwww hala anlamadın sen tülay biraz geliştir artık kendini yawww aş bunları
BALIKLAR UYUMAZ
@arghhh balık severmisin bak tülayın balıkları yorgun düşmüş yapayımmı onları ekmek arası ne dersin ?
quote:
Orjinalden alıntı: arghhh
bekle biraz az sonra servise sunarım
balık sevmem ama tülay beni öldürmeye çalıştığı için onun balıklarını yiicem
o zaman ben az aç bırakayım biraz onları..
en iyi yemleriş aldım besledim..fanustan hafta sonuna kadar kurtarma sözü verdim onlara.. gece bakıoyurm şıpır şıpır oğlanla kız suyun içinde oynaşıyorlar..uyurlarmı hiç..
az aç bırakayımda yorgun düşsünler uyusunlar..
uyur
ben cinsiyetlerini bilmiyom 5 tane var.ama ilk ewe geldiğinde çingene öldü
aç bırakma performansları düşer.
quote:
Orjinalden alıntı: tülay
ben cinsiyetlerini bilmiyom 5 tane var.ama ilk ewe geldiğinde çingene öldü
aç bırakma performansları düşer.
bence sen üretime geç balıklar baya para yapar belki....
gaarsoooooooon nerde kaldı balıklar
quote:
Orjinalden alıntı: hunter542
abi belgeselllerde seyrediyorum balıklar sabah aksam hareketteler hiç uyumuyomu bunlar yovv fıkrlerınızı beklıyorum.
balıkların beyinlerinin sağ tarafı uyurken sol tarafı sağ tarafı uyurken sol tarafı çalışır durumdadır belgesel izliyosan bunlarıda bilmen gerekir
en çarpıcı açıklama
mortal ın zekasına ters olduğu için anlamaz ama neyse...
bizim uyuma kavramımız gözlerimizi yumarak hareketsiz durmak şeklinde.
bende 2 japon balıgı var.
hıc çömdüklerini sabit durduklarını görmedim ayrıca ne zaman yem atsam hemen koşuyorlar..
uyurken yemi algılayabiliyorlar o uyuyosalar bile dandik bi uyku bu
quote:
Orjinalden alıntı: tülay
en çarpıcı açıklama
mortal ın zekasına ters olduğu için anlamaz ama neyse...
yaw bırak yawww nebicin tartışma platformudur anlamadım ki aşın biraz kendinizi
Büyük İhanet SAbahtan beri balıklarım diye ağlayan tülay baın öğlen ne yaptı
mortal bittin sen manak seni ne özelleri deşifre ediyorsun ki? yedim ulennn balık yedim hemde limonlu limonlu