Merhaba Temmuz yada ağustos ayı fark etmez eşim ile balkan turuna çıkmak istiyorum. TUR şeklinde olacak 3-4 gün yeterli ama o kadar çok firma ve o kadar çok ayrıntı var ki bilemedim. daha önce çıkıp tur olarak beğenip mutlaka bunu tutun dediğiniz tur var mıdır ? Tur olarak mısır,abu dabi falanda olabilir ama ilk olarak balkanlardan başlamakta bir seçenek önerilere açığım. |
Balkan Turu

-
-
Valla çocuk yoksa tür degil de kendiniz gezin. Açın ets yi nerede duruyorlarmis bakın kendiniz ona göre gidin. Kaybolun sokakta anlasamayin belki ama gene de yolu bulursun bir şekilde.
Balkan turlarinda genelde şunu duydum, koştur koştur oluyor diyor herkes. 3-4 gün hele balkani gectim tek ülke için uygun sanki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tur olmaz. Gezdim/Gördüm zannedersiniz sadece.
Kendiniz çıkın gezin ve gezinizi biraz daha uzun tutun. Yoksa hiç bir şey anlamadan eve dönersiniz.
3-4 gün sadecr bir yere(belki yakın mesafe 2 yer) anca yeter.
Ben sizin yerinizde olsam, 3-4 gün için sadece Belgrad yapardım, git-gel trenle 1 saat NoviSad yapılır.
Yada Üsküpe iner 1 gün kalıp, Niş'e geçer 1 gün kalır, Belgrad'a geçer 2-3 gün kalıp geri uçarım. Her geçiş arası otobüs ile yaklaşık 4 saat gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 12 Nisan 2025; 20:3:56 > -
Başka alternatif:
A* 1 gün Saraybosna, ertesi gün sabah mostar git-gel, ayı gün akşamı otobüs Belgrad 2 gün , geri uçuş.
B* 1 gün Saraybosna, ertesi gün sabah mostar git, akşama doğru kotor 2 gün, podgarica uçuş geri dön.
Bu bölgeye ilk defa gidecekler için tavsiyem, öce Sırbistan/Belgrad yapın 3-5 gün kalıp her yeri gezin.
Bir sonraki Balkanlar turunuzu bu tecrübeye dayanarak daha geniş planlarsınız.
Priştine 1-2
Üsküp 1-2
Tiran 2-3
Podgorica/kotor/budva 2-3
Saraybosna/Mostar 2-3
Belgrad ve çevresi 4-6
gün planlanacak yerler.
Öyle 4 günde 5 ülke 8-10 yer gezdim diyen adam, anca foto çekmeye vakit bulup evde onlara bakar...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X