Merhabalar,arkadaşımla birlikte bosna-karadağ-sırbistan-üsküp rotalı gezi yapmak istiyorum. Bize maliyeti ne kadar olur hiç bir fikrim yok.Öğrenciyiz zaten hosteller de kalıcaz. Uçak biletleri dışında bize kaç para maliyeti olur? konaklama,günlük yeme-içme,şehirler arası ve ülkeler arası otobüs gibi kişi başı kaç para götürsek oraya iyi olur ?
Avrupanın en ucuz yerine gidiyorsunuz. Fiyatların türkiyedeki ile aynı olduğunu düşünün. Yine de yurtdışı olduğu için, yeni mekan, yeni tatlar vs için buradaki harcamalarınızın biraz üzerine çıkacağınızı düşünün.
Ayrıca, Sarajevoda Ziraat bankamatikleri, Üsküp'te Halkbank bankamatiklerini bulabilirsin. Diğer ülkelerle ilgili bilgim yok. Bu bankalarda TL hesabı olması yeterli. Sadece kartların yurtdışına açık olduğundan emin olun (sorun). Ben kullandım - komisyon çekilmedi ya da normal kur oranına yakın bir orandan dönüşüm yapıldığından ekstra maliyet fark etmedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme