Şimdi Ara

ocakta gezi için adana nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle bir haftalık bir yurtiçi tatili düşünüyorum, dedim ne var bu adana'da gidip yerinde göreyim.lakin ocak 9-15 arası hava nasıl oluyor, ayrıca gezilmeye değecek yerler var mıdır ? şehirdeki toplu ulaşım ücretleri ne kadar ve gezilecek yerler birbirine yakın mı, mesela şu skyfall'daki demiryolu köprüsünü falan merak ediyorum o şehir merkezine uzak mı kalıyor ?

birkaç sorum daha olur belki laf lafı açarsa

• yine mi adana
  • mayısa falan buluruz artık, tek parça mı taksit taksit mi orasını bilemem
  • yanında helvalık malzeme götür giderken
  • 10 yıllık Adanalıyım dışarı çıkarsam vurulcam diye gezemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gider gitmez tecavüz edip öldürüyolar

• Pompalıyla kovalarlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgelX

10 yıllık Adanalıyım dışarı çıkarsam vurulcam diye gezemedim.

neresinde oturuyorsun?
  • Adanada aşk başkadır

• Orası Adana orda hersey olur

• Skyfalldaki demir yolu adanaya 90 km uzak bunu biliyorum. Adana gezi için gidilebilecek zaman geçirilebilecek bir yer. Ayrıca o köprünün etrafındaki yerler de müthiştir. Baktığında mesh olursun. Bir sürü tünel vardır o civarda. Trenle az gitmedim Adana'ya. İlçesi pozantıda oturuyoruz. Şimdi üniye sivasa geldim.

• mühimmat depola öyle git derim seyhana girişte lazım olucaktır
  • Gitmeden hayat sigortası yaptır, bir şey olursa ailenen refah içinde yaşar.

Ciddiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: The North Remembers

quote:

Orijinalden alıntı: AgelX

10 yıllık Adanalıyım dışarı çıkarsam vurulcam diye gezemedim.

neresinde oturuyorsun?

çukurova

• 10-11 derece civarında olur şehir merkezinde gezmede sorun olmaz..
    Dediğin yer Varda(Alman) Köprüsü. Şehirden 1 1.5 saat uzaklıkta bir yer.. Bilen biriyle gitmen yararına.. Ki bana da daha gitmek kısmet olmadı..
    Haberlere , arkadaşların dediklerine bakma Adana öcü değil Belalı mahallelerde dolaşmadığın , belalı kişilere çatmadığın sürece bişey olmaz.

Adana'ya gelecekler için en güzel ay Nisan-Mayıs ayıdır.. Bu da aklınızda olsun..
  • Kafana uçak düşebilir. Herşey olabilir...

• Gezilecek yerleri var emin ol pişman olmazsın güzel bi anı olarak kalır.Dışarda istediğin gibi gez kimse sana dönüp bir şey demez o konuda için rahat olsun.
    Bu arada otobüs ücretleri öğrenci 1.5 TL sivil:1.75 TL

Edit: Büyük ihtimal hava güneşli olur.Gezilecek yerler de birbirine yakındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focustrans -- 23 Aralık 2013; 23:58:25 >
  • mobilden cevapladığım için mesaja eklemediğim kişi varsa kusura bakmasın.

arkadaşlar öncelikle teşekkür ettim bilgilendirmeler için.

kafamdaki diğer sorulara gelelim, bu düzgün olmayan yerlerden bahsetmişsiniz, buralar nereleri ve istanbul tarlabaşıyla karşılaştırmanız mümkün mü

bir diğer sorum, yiyecek fiyatları genel olarak ne civarda, gelmişken mehmet yaşin'in önerdiği yerler tarzı yerlere de gitmek istiyorum, buranın kebabı efsane dediğiniz yerlerde fiyatlar nasıl mesela ?

alman köprüsü için araba kiralamayı düşündüm, sadece bir günü oraya ayırırım dedim, anlattıklarınıza göre değer gibi duruyor peki illa şurayı da gez dediğiniz yerler neler ?

otobüsler için 1.5 lira öğrenci demişsiniz, istanbuldaki gibi kart mı almak lazım, bunun ek parası var mı ayrıca yürümeyi seven biriyim, hiç otobüsle uğraşmasam yürüyerek tavsiye edebileceğiniz yerleri gezebilir miyim ?

tekrardan yardımcı olanlara teşekkürler

• Çok tehlikeli olur. Bi dahaki '' yine mi adana?!! '' haberlerinde seni görürüz.
  • Az parayla Türkiye'de asla aç kalmayacağın bir yer varsa o da Adana'dır..
    Bilindik kebapçılardan uzak dursan yeter.. Hasan Usta, Kolcuoğlu gibi..
    Ciğerci Bedo , Birbiçer , Yeşilkapı , Bolkepçe benim önerilerim..http://forum.donanimhaber.com/m_84382923/f_//tm.htm#84387007 Bu konuda 2 yeri resimli tanıttım söylediğim.
    Kentkart'larımız var otobüse binmek için.. Çok binerim diyorsan alırsın bi tane doldurursun kullanırsın.. Kartla belediye otobüsleri 1.25 halklar 1.50 idi sanırım..İşe dolmuşla gide gele fiyatları da unuttuk
    Şehir merkezinde gezeceğim diyorsan otobüse gerek yok zaten.. Çarşıyı gezdikten sonra hemen ilerisi eski Adana.. Tarihi yerler bu tarafta yüreyerek rahatça gezebilirsin. Yine bu dediğim yerleri gezdikten sonra devamında Taş Köprü , Atatürk Evi , Sinema Müzesi , Arkeoloji Müzesi , Merkez Cami , Merkez Park vs. var..
    Bu dediğim yerler aşağıdaki haritada gördüğün kırmızı alan içerisinde hep zaten
     ocakta gezi için adana nasıl olur
    Gece hayatı içinse Baraj Yolu , Turgut Özal , Süleyman Demirel taraflarına geçeceksin.. Eğlence bu tarafta.
    Uzak dur dediğim yerlerse Yüreğir'in nerdeyse tamamı , Seyhan'ın da güneyi..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.