Şimdi Ara

Balkanlar Tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Eylül ayı içerisinde bir yurt dışı seyahati planlamak istiyorum, vizesiz olmasından ve keşfetmek istediğimden Balkan ülkeleri üzerinden tavsiyelerinizi almak istiyorum. Daha önce Sırbistan'a gittim onun dışında kalan ülkelerde 5 günlük bir plan için tavsiye istiyorum eğer zaman bakımından verimli olursa 2 ülkeyi birden gezmekte planıma dahil olabilir.
    Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Egot

Arkadaşlar merhaba, Eylül ayı içerisinde bir yurt dışı seyahati planlamak istiyorum, vizesiz olmasından ve keşfetmek istediğimden Balkan ülkeleri üzerinden tavsiyelerinizi almak istiyorum. Daha önce Sırbistan'a gittim onun dışında kalan ülkelerde 5 günlük bir plan için tavsiye istiyorum eğer zaman bakımından verimli olursa 2 ülkeyi birden gezmekte planıma dahil olabilir.

http://www.seqununseyahatnamesi.com adlı blog sitemde balkanlarda gediğim yerler ile ilgili en detaylı yazıları ve en güncel yazılarımı bulabilirsin hocam. Karadağ'ı tavsiye ederim hocam.

• Bende Karadağ'ı önerebilirim enfes bi manzarası ve doğa güzellikleri var. İlgini çekebilir, bir araştır derim.
  • karadağ,kosova,arnavutluk,romanya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esquierdo

quote:

Arkadaşlar merhaba, Eylül ayı içerisinde bir yurt dışı seyahati planlamak istiyorum, vizesiz olmasından ve keşfetmek istediğimden Balkan ülkeleri üzerinden tavsiyelerinizi almak istiyorum. Daha önce Sırbistan'a gittim onun dışında kalan ülkelerde 5 günlük bir plan için tavsiye istiyorum eğer zaman bakımından verimli olursa 2 ülkeyi birden gezmekte planıma dahil olabilir.

http://www.seqununseyahatnamesi.com adlı blog sitemde balkanlarda gediğim yerler ile ilgili en detaylı yazıları ve en güncel yazılarımı bulabilirsin hocam. Karadağ'ı tavsiye ederim hocam.

Karadağ benim de en çok görmek istediğim içlerinde aslında, özellikle Kotor ve Budva'yı oldukça merak ediyorum ancak uçak biletlerinde sefer sayısının azlığından dolayı diğerlerine kıyasla yakın dönem için biraz fiyat farkı var. Uygun bir bilet bulabilirsem önceliğim orası olacak, Blogunu da detaylı olarak inceleyeceğim teşekkür ederim paylaştığın için.

• quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

karadağ,kosova,arnavutluk,romanya..

Arkadaş vizesiz demiş. Romanya'ya vizesiz giremezsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Esquierdo

quote:

Karadağ benim de en çok görmek istediğim içlerinde aslında, özellikle Kotor ve Budva'yı oldukça merak ediyorum ancak uçak biletlerinde sefer sayısının azlığından dolayı diğerlerine kıyasla yakın dönem için biraz fiyat farkı var. Uygun bir bilet bulabilirsem önceliğim orası olacak, Blogunu da detaylı olarak inceleyeceğim teşekkür ederim paylaştığın için.

En ucuz hangi ülke ise oraya al hocam. Karayolu bağlantısı ile geçersin. Budva'ya gitmedim ama Kotor küçük olsa da şahane bir yer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.