Şimdi Ara

Balkon Küpeştesi / Korkuluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnşaatı tamamlanmak üzere olan daireme balkon korkuluğu yaptıracağım. Proje gereği camlı tip olacak. Ancak taşıyıcı sistemin alüminyum mu olması yoksa krom mu olması daha uygun ? Güvenlik açısından krom deniyor; ancak kromda fiyatlar daha yüksek ve değişken. Alüminyum yeterince güvenli mi? Alüminyumun güvenli olması için dikkat edilmesi gereken noktalar neler? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.

• Kullanacağınız noktada (taşıyıcı kısımda) alüminyum veya krom olması ikisindede şu olucak diye bir zorunluluk getiremez iki maddede doğası gereği belirli bir oranda işinizi görecektir mesela didimde tüm sistem alüminyumdur krom yok emsaller çok gösterebilirim görsel olarak o yüzden krom diye kendinizi kısıtlandırmayın alüminyum bence en mantıklısı ve yeterincede yapısal ve maddiyat olarak karda olursunuz o yüzden danışın yaptırıcak olduğunuz firmaya onlar sizi zaten yönlendiricektir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balkon daireyi tamamen çevreliyor. 25 m toplam uzunluk. Taşıyıcının içi cam olacak (yerden itibaren); yani balkonun ön kısmında örneğin "yarım metre duvar olup üzeri korkuluk olacak" gibi değil; doğrudan yere bağlanacak.... Dolayısıyla güvenlik noktasında kuşkuya düşüyorum. Bir de krom da fiyatlar çok farklı aynı yere iki katı teklif veren dahi çıkıyor; anlayamadım bu işi ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balkon Demiri.
    11 yıl önce açıldı
    Rutubetli Duvar Boyama
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.