Şimdi Ara

Balkonda köpek bakimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar benim balkonuma 2 tane alt alta 4lu masa sandalye girebilecek uzunlukta hatta her uç benden 2 tane girecek kadar artıyor arka arkaya 3 tane sandalye dizilebilecek kalınlıkta.

Ben rotwaydir cinsi köpek beslemek istiyorum. Her gün gezmesi yemesi tamam
    Kisin klube aticam yalıtımlı yapicam klubesini gece -10 a kadar duser odamda uyur o soğuklarda.
    Yazın gölge balkon.

Balkonda bu köpek beslenir mi? İnsanların ön yargısı vs ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radnesc -- 15 Eylül 2016; 11:34:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hergün gezdirecek sıcaktan soğuktan koruyacaksan sıkıntı olmaz

• Şimdi şöyle bir önyargı var.

Mustakil bahçeli evlerde köpekler bahçedeki klubede yaşar. Oda kış gorur oda don gorur.

O halde neden balkon kışın sorun çıkarır oluyor ki? Fark ne? İkisi de dışarda sonucda.

• Balkonlar yüksekte olduğu için hem birkaç derece daha soğuk olur hem de daha fazla rüzgar alır bir de toprak olmadığı için toprağı kullanıp kendini ısıtamaz her türlü bir kulübe lazım

• Balkona klube koyulmaz mi

• radnesc R kullanıcısına yanıt
    Koyulur yere de eski püskü bir tane halı kilim falan atarsın hallolur diye düşünüyorum
  • Burada ocak ayında -20 dereceye kadar soğudu bi ara.

Brandayla kisin yağmur ve kar girmesini engelleyebilirim.

Yalitimli bir klube battaniye onu korur mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece boyu havlayan köpek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sehirde yaşıyoruz müstakil bahçeli ev bulamam.

Köpek dinime gore eve giremez (herkes farklı bisi söylüyor) eve girse bile zaten sıkılır.

Balkon diyince bi ön yargı oluyor insanlarda yok bence hiç besleme daha iyi yok eziyet edersin.

Şehir bu nerde besliyim ben bu hayvanı.

Okula gitmeden önce ilgilenirim geldikten sonra saat 3 de bir saat daha ilgilenirim.

Gitmem gereken yere giderim 5 e doğru.
    Gelirim akşam 7.30 da 9a kadar yine ilgilenirim.

Petshoplarda kafeslerde vitrinler için yaşayacağına

Barınakta demir kafeslerde sahip bekliyecegine

Sokaklarda helak olacağına

Benim elimde yasasin kötü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radnesc -- 14 Eylül 2016; 23:17:50 >
    Dışarıda/balkonda beslenecek köpek vardır beslenmeyecek köpek vardır yeterli derecede soğuktan korursan bakılır rotweiler onun dışında 6 ay - 1 yaş aralığından sahiplensen iyi olur önümüz kış bu soğuklarda yavru bakılmaz dışarıda veya balkonda net hastalanır.Onun dışında karda yağmurda çamurda sıcakta hergün en az 1-1,5 saat gezmesi lazım 1 gün yalnız kalamaz o köpek evde tatil planları vs ona göre yapılması gerekecek eğitim verilmesi gerekecek veteriner masrafarı oyuncak masrafları vs vs bunları karşılamak zorundasınfakat daha önce köpek bakmadıysan rotweiler bakamazsın kontrol edemezsin sen illaki sert köpek istiyorsan alman kurdu öneririm sana başlangıç için daha kontrol edilebilir.
  • Sıcak soğuk vs onu ben düşündüm. Şimdi bazılari o alanda intihar eder atlar diyorlar psikolojik etkilenir diyorlar bazı şeyler aklımı karıştırdı. Var mi boyle bir sey

Yavrudan yetiştireceğim o yüzden o yaşta kendime yavaş yavaş alistiracagim.
    Kendimi lider olarak tanımlayabilirim.

Hayvanı günde 3 kez çıkartıp bütün ömrü boyunca o balkonda tutacaksanız ona hapis hayatı yaşatacaksınız demektir; hiç o vebalin altına girmeyin bana kalırsa.O hayvan sizinle bir bağ kurmak isteyecek, zaman geçirmek isteyecek ama balkonda olması sürekli engel olacak.Kaldı ki -20 derecelere varan bir soğukta hayvanın kendini ısıtmasının imkanı olmaz balkonda.O dönemde içeri alacaksınız; size ve evde yaşamaya alışacak bu seferde soğuklar geçtiğinde tekrar hapis hayatı balkona göndericeksiniz.Yani bu gibi durumlar otomatikman onun psikolojisinide etkileyecektir.Bence şartlar oluşunca böyle bir sahiplenmeye gidin.
  • Baskılama sorunu olmaz.

• Dinen evde besleyemem.

Beni gormese bile ailemi her gün girecek o köpek. O kadar sogukda bırakmam zaten disarda. Bu köpek evde olsa yine aynı şey beni goremicek ki. Kafes eğitimi versem?

Sizi görmeyecek diye bir şey olur mu? Siz sadece onu gezdireceğiniz zamanda mı eve geleceksiniz.Gezdirdikten sonra evde olduğunuz sürede de yanınızda olması ayrı bir şey; balkona konması ayrı bir şey.Dinen evde bakımının doğru olmadığını düşünüyorsunuz ama kafese kapatmayı sakıncalı bulmuyorsunuz.Bu da ilginçmiş gercekten.

Bu gibi durumlarda yani evde hayvan beslemek istiyorsanız benim fikrim o evin içerisindeki herkesin o hayvanı benimsemesi ve onun yaşamlarına katıldığının bilincinde olmasıdır.Aksi taktirde biri ister ötekisi rahatsız olurken maalesef aynı evde o hayvana bakmak hem ona hemde sahibine bir eziyettir.Bu tavsiyeyi bence dikkate alın hayvana yazık etmeyin.
  • öncelikle barınaktan köpek sahiplenme düşüncenizden dolayı tebrik ederim. petshoplara para kazandırmayın (kopek çiftlikleri farklı elbette)

ancak bahsettiğiniz cins köpek ve benzerleri balkonda beslemek için uygun değildir. aslında hiç bir köpek buna uygun değil. bırakın sokakta donarak ölsün daha iyi. Böyle bir günahın vebalini almayın, hesabını veremezsiniz.

köpek sizi görünce içeri girmek için elinden gelen herşeyi yapacak. ama herşeyi! bu canlılar çok akıllı ve hedefe yöneliklerdir.

size tavsiyem mama alın ve sokaklardaki, barınaklardaki mazlumlara yardım edin. mama bittikce yenisini alın. büyük yardımınız olur.
    allah'ın dilsiz kullarını üzmek yerine sevaba girersiniz.
  • Ben evde otururken o köpek disarda beni izleyemez vicdansız değilim o kadar.

Ben evde olduğum müddetçe onceligim köpek olacaktır. ben tv izlerken evimde o yuvasında mazlum bir şekilde duramaz durmamali.

Kopek uyuyana kadar köpeği gordugum sure boyunca her an benim yanımda olacaktır.

Okulda antremanda iken ailem ilgilenebilir.

• Aynı şekilde bahçede yaşayan köpekde ayni kaderi paylaşmayacak mi? Ev ahalisi evde iken köpek bahçede aksam akşam.cani sıkılır

Rott yerine Amerikan bulldog uygun mudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radnesc -- 16 Eylül 2016; 0:15:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.