Şimdi Ara

Balkonda köpek bakmak!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
24.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Küçükken sorun değil de büyüyünce apartmandan şikayet edebilirler. Çok büyüyorlar çünkü.
  • Köpeğe yazık, ne yazık ki isyan edemeyecek, kabullenecek

Komşulara yazık, ki sonunda isyan edeceklerdir ve bence haklılar da
  • quote:

Orjinalden alıntı: lincoln.10

quote:

Orjinalden alıntı: Ata

Günde 2-3 kere çıkarırsanız sorun olmaz

10 kere bile çıkarırım.

1 metre genişliği olan alana seni koysalar rahat dururmusun

ufak bişide değil bu köpek

hayvana yazık 2 3 ay sonra hevesin geççcek bırakcan

besliceksen evin içinde beslicen en fazla 4 5 kere bi yere zıçar ufakken sende yapmışındır bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

quote:

quote:

10 kere bile çıkarırım.

1 metre genişliği olan alana seni koysalar rahat dururmusun

ufak bişide değil bu köpek

hayvana yazık 2 3 ay sonra hevesin geççcek bırakcan

besliceksen evin içinde beslicen en fazla 4 5 kere bi yere zıçar ufakken sende yapmışındır bunu

Çiftliklerdeki kafesler bile 7-8 metre kareden büyük değildir.

• Arkadaşlar bende jack russell terrier veya simsiyah bi labrador almak istiyorum.
    malesef apartmandan yaşıyoruz ve ona bakacağım yer balkon veya kendi odam.
    ama sürekli ilgilenecegime eminim.

Sizce bahsettigim cins köpekler evde beslenir mi ?

burda cevap alamazsam konu açarım ha ona göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0ZN

Arkadaşlar bende jack russell terrier veya simsiyah bi labrador almak istiyorum.
    malesef apartmandan yaşıyoruz ve ona bakacağım yer balkon veya kendi odam.
    ama sürekli ilgilenecegime eminim.

Sizce bahsettigim cins köpekler evde beslenir mi ?

burda cevap alamazsam konu açarım ha ona göre

Benden günah gitti açtım konuyu

• lincoln.10 ve Cenk arkadaşım, istediğiniz gibi besleyebilirsiniz ancak yeterli diman sağlamak önemli. ama buna komşuların tepkisi nası olur bilemem, bnce köpei çook iyi eğitmeniz lazm çünkü çocuklar orasını burasını çekiştirecek ve hayvanın sabırlı olması lazm ki olay çıkmasın. bide balkonda beslenen köpeğin yaşam alanı sık sık ve iyi temizlenmeli kokuda şikayet konusu olabilior. petshoplara gelince kesinlikle petshoplardan almayın. ucuz satan yerlerede kanmayın. çiftlikler fln war. yaşadıı ortama gidin, davranışlarını gözlemlein. özellikle büyük ırklar alcaınız için, yavrular içersindee en aktifi deilde 1den 5e sıralarsak(pasiften aktife dooru) 4. veye 3. yü seçin derim. diğerleri hem lider ruhlu olur hemde havlamaları daha fazladır. ayrıca hiç bi şekilde çekingen sessiz kalan yavrularıda seçmeyin, ilerde saldırgan ve dengesiz bi yapı sergileyebilirler. yavruyken daha kalabalık çevreye alıştırın... çoğu yerdede tavsiye ettim kesinlikle reklam yapıo gibi anlaşılmasın ama davuthan inanır ın sattıı köpekler çok güzel, hem sağlık bakımından hem saflık bakımından. bu kişinin bilgiside üst düzeyde. sahibinden.com da var heralde bide kadıköyde ler bildiğim kadarıyla....

edit: pardon bi daha baktım satıcı kartaldaymış... ayrıca facebook u da varhttp://www.facebook.com/people/Davuthan_Inanr/788834820

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinalsurgeon -- 15 Temmuz 2008; 3:44:56 >

• Kardesim 3 ay once 3 tane civciv almıstı 3ü de Horoz cıktı, balkonda bakıyorum. su an icin otmuyorlar ama bi kac aya kalmaz otmeye baslarlar. Dovusmeyide ogrettim. ayaklarım paramparca oldu. Hatta bazen kendi aralarında kavga ediyolar. Balkonun koruluklarına cıkıp ordan asagıdaki kedileri yan yan bakıyolar. (1. katta oturuyoz) Cok guluyorum o zaman. Bence horoz al. Cok manyak hayvanlar yaw.
  • sen birkere köpek bak, yani evinde bu hayvan ile belli bir süre geçir, köpeğin nasıl bir hayvan olduğunu ve psikolojisini tanı, sonra gel bu sorduğun soruyu oku, nekadar yanlış birşey sorduğunu ozaman anlayacaksın, şimdi nekadar anlatsak anlayamazsın,
  • Bizim orada biri bakıyor balkonunda.Balkonu bayağı büyük.İçinde köpeğin kulubesi bile var.Ayrıca 1. katta oturuyorlar.Ama yazık bence hayvana.Evde bile sıkılıyor köpekler balkonda mı sıkılmayacak?Ancak günde 4-5 kere dışarı çıkarırsan falan belki olabilir.
  • quote:

quote:

10 kere bile çıkarırım.

Bunu geç işte. 10 kere çıkaramazsın demiyorum ÇIKARMAZSIN çünkü bir süre sonra zor gelmeye başlayacak. Kendimden biliyorum ben ve zaten köpek de bir süre sonra aynı yerleri gezmekten sıkılacaktır. En azından benim ruh hastası it aynı yerlere gitmek istemiyor

• @spinalsurgeon

Davuthan İnanır'ın sattığı köpekler son derece sağlıklı ve ırkın iyi özelliklerini taşıyorlar.Bildiğim kadarıyla yavruları yurt dışından getiriyor.Bu yüzden fiyatlar 800$ civarı.
  • bence kuş al ama köpek istiyorsan goldın rotwiwer al ama her gün enejisini atsın günde 2 kez 1 saat gezdir
    Orijinalden alıntı: lincoln.10
  • Konu çok eskimiş. Arkadaşın balkonunda asit kokusundan durulmuyordur şimdi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.