şüphelinin en yakınında olabileceğini hiç düşünmedün mi ? kardeşin de olabilir.
Bunu hiç düşünmemiştim.Aslına olabilir çok soğukkanlı söyledi bana gördüğünü .
quote:
Orijinalden alıntı: samuray_jack
quote:
Orijinalden alıntı: ozanozsavas
şüphelinin en yakınında olabileceğini hiç düşünmedün mi ? kardeşin de olabilir.
Bunu hiç düşünmemiştim.Aslına olabilir çok soğukkanlı söyledi bana gördüğünü .
Alıntıları Göster
şüphelerim kuvvetleniyorr
quote:
Orijinalden alıntı: ozanozsavas
şüphelerim kuvvetleniyorr
Polisi ve ambulansı aradım olay inceleme yolda şerit çekin balkona
quote:
Orijinalden alıntı: brurak
Polisi ve ambulansı aradım olay inceleme yolda şerit çekin balkona
Alıntıları Göster
Atmaca tarzı bir yırtıcı kuş saldırmış olabilir, dikenli tele veya sivri bir yere çarpıp yaralanmış olabilir her şey olabilir. Kuşlar bu tür yaraları eğer uçuyorsa hemen hissetmez vücudu sıcakken ondan balkona halsizleşip konmuştur ve orada ölmüştür tahminimce. Al bir poşetle at çöp çöp konteynerına işte.
quote:
Orijinalden alıntı: Oscar Schindler
İşsiz arkadaşımıza teşekkür ediyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcem
karga kedi veya martı saldırıp iç organ ve dış hasar nedeniyle kuş balokonunuzda vefat etmiş allah tahsilatını affetsin mekanı kuş cenneti olsun..
Taksirat.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
quote:
karga kedi veya martı saldırıp iç organ ve dış hasar nedeniyle kuş balokonunuzda vefat etmiş allah tahsilatını affetsin mekanı kuş cenneti olsun..
Taksirat.
Alıntıları Göster
Evet arkadaşlar güzelce paketleyip, çöp konteynırına attım.İlginç bir deneyim oldu.Faili bulunamasa da yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
quote:
Evet arkadaşlar güzelce paketleyip, çöp konteynırına attım.İlginç bir deneyim oldu.Faili bulunamasa da yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Alıntıları Göster
Otopsi yap.
quote:
kuş cenneti
quote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
Otopsi yap.
Alıntıları Göster
havalı tüfekle biri indirmiştir
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-19232E7C9
quote:
kuş cenneti
Alıntıları Göster
bu kuş bence ölmeden önce uçuyomuş
quote:
Otopsi yap.
Eldivenle inceledim biraz, pek silah yarasına benzemiyor.Derisi yüzülmüş.Bir yere takılmış olabilir ya da kedi saldırmış olabilir.En sonunda da benim balkona konmuş zavallı, son nefesini vermiş
quote:
Orijinalden alıntı: slt
Of nerden buluyorsun böyle şeyleri ya :DDDDDDD
quote:
quote:
Otopsi yap.
Eldivenle inceledim biraz, pek silah yarasına benzemiyor.Derisi yüzülmüş.Bir yere takılmış olabilir ya da kedi saldırmış olabilir.En sonunda da benim balkona konmuş zavallı, son nefesini vermiş
Derisi yüzülmüş ise veya ısırık izi var ise kedi saldırmıştır, seneler önce atalarda geziyordum kedi hızlı bir şekilde gelip yerde duran kumru cinsi kuşu kapıp kömürlüğe doğru koşmaya başladı bende arkasından koştum kömürlüklerden birine girdiğini gördüm bu girdikten sonra bunun girdiği yere geldim kafamı çevirmem ile kuştan bir ısırık alıp çiğnemeye başladı öyle iğrenç bir durumdu ki anlatamam
quote:
Orijinalden alıntı: slt
bende, senin bu konuya mesaj atmadan önce düşünebildiğini sanıyordum.
quote:
quote:
quote:
Otopsi yap.
Derisi yüzülmüş ise veya ısırık izi var ise kedi saldırmıştır, seneler önce atalarda geziyordum kedi hızlı bir şekilde gelip yerde duran kumru cinsi kuşu kapıp kömürlüğe doğru koşmaya başladı bende arkasından koştum kömürlüklerden birine girdiğini gördüm bu girdikten sonra bunun girdiği yere geldim kafamı çevirmem ile kuştan bir ısırık alıp çiğnemeye başladı öyle iğrenç bir durumdu ki anlatamam
Doğanın kanunu bu dostum, iğrenilcek birşey yok o kadar
quote:
quote:
quote:
quote:
Otopsi yap.
Doğanın kanunu bu dostum, iğrenilcek birşey yok o kadar
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: İbretlik Üyelik
Evet dostum tebrik ederim.İpuçlarını büyük bir ustalıkla birleştirip, foyamı ortaya çıkardın.Bu DH'lilerin gözünden hiçbirşey kaçmıyor.Yine yutturamadık
Not:Fantezi dünyana hayran kaldım.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: İbretlik Üyelik
Evet dostum tebrik ederim.İpuçlarını büyük bir ustalıkla birleştirip, foyamı ortaya çıkardın.Bu DH'lilerin gözünden hiçbirşey kaçmıyor.Yine yutturamadık