Şimdi Ara

Baloncukta - İlk oyunum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Post kasmış olmak istemem ama hem destek veren arkadaşlara teşekkür etmek hem de bir haber vermek istedim. Buradan aldığım gazla oyuna çeşitli özellikler ekledim. Binary'yi upload ettim, şu anda review için bekleme sürecinde. Sanırım 1 haftada review edilir. Eklenen özellikler:

1. Game center entegrasyonu - leaderboard
    2. Oyun menüsü - durdurma, yeniden başlama, baştan başlama, müzik aç/kapa
    3. Görsel değişiklik
    4. Rüzgar etkisinin arttırılması
    5. IOS 5.1 desteği

Hızlı bir geliştirme oldu, umarım sorun yaşanmaz. Bu arada Çin'den, Rusya'dan Meksika'dan vs indirenler var, yakında benzer bir oyun daha çıkabilir :). İşin esprisi tabi, lütfen ciddiye almayın.
  • Grafik açısından yardıma ihtiyacınız var gibi eğer isterseniz pm atın çizim yapıyım siz de oyuna ekleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar,

Yeni versiyon en sonunda onaylandı. Eksiklikleri / yorumlarınızı iletmenizi rica ediyorum. Burada verdiğiniz bilgiler oyuncu deneyimini, olursa diğer oyunlarımda, iyileştirmek için bir fırsat.

https://itunes.apple.com/us/app/baloncukta/id578068868?ls=1&mt=8

Not: Retina telefonda background resmin ortada kaldığını gördüm. Test telefonu olmayınca bu tür aksaklıklar yaşıyorum. Simulatöre de güvenilmiyor.
  • bravo hocam.eline sağlık

herkes indirsin. en azindan indirme orani artsin oyle destek olalim
  • Güzel olmuş bunun devamı gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam objective c biliyor musunuz? bilmiyorsanız nasıl yaptığınız konusunda bi pm alsam fena olmaz. benimde aklımda birşeyler var da

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

bravo hocam.eline sağlık

herkes indirsin. en azindan indirme orani artsin oyle destek olalim

teşekkür ederim hocam desteğin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacKSparrow12

Güzel olmuş bunun devamı gelir

Teşekkürler hocam. Benzer bir oyunla daha uğraşıyorum ama şimdilik çalışmalarım hobi boyutunda. Ticari bir oyun yaratmak için bir fırın ekmek yemem gerek
  • amaci anlayamadim ya :D nasil oynaniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

amaci anlayamadim ya :D nasil oynaniyor

Hocam kahramanın balonu küçülüp ağırlaşıyor. Amacımız diğer balonları bu balona çarpıp balonu yenilemek. Parmağımızı kaydırarak rüzgar yaratıp diğer balonları yönlendiriyoruz. Her balon değiştirme bir puan. Kahramanımız aşağı düşünce 1 hak yeniyor. Tabi ki Allah'ın üçü var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odemisli -- 3 Aralık 2012; 19:04:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odemisli

quote:

Orijinalden alıntı: omsima

amaci anlayamadim ya :D nasil oynaniyor

Hocam kahramanın balonu küçülüp ağırlaşıyor. Amacımız diğer balonları bu balona çarpıp balonu yenilemek. Parmağımızı kaydırarak rüzgar yaratıp diğer balonları yönlendiriyoruz. Her balon değiştirme bir puan. Kahramanımız aşağı düşünce 1 hak yeniyor. Tabi ki Allah'ın üçü var

anladim sonradan sagol hocam

emegine saglik

• Şimdi farkettim oyun güncellenmiş teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ellerinize sağlık, başlangıç için çok iyi bir oyun olmuş bence hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.