Şimdi Ara

Balotelli Galatasaray'a gelirse kombinemi iptal ederim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlkokul ekolünden gelen büyüklü küçüklü nick alan adamlar(!) dahi beni eleştiriyor ve troll diye yaftalıyor ya şu an ekrana bakıyorum ve gülümsüyorum sadece.

Tabii mütemadiyen kreatif tandanslara sahip olamadığınız için gelip eleştirmeniz normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deyvidey

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

Orijinalden alıntı: Wyrdfell

Kim banlandı yakın zamanda? Ona göre kimin fake accountu olduğunu anlayalım bari.

patos gitti ama bu bence patos değil, kesin birilerinin fake i ama kimin?

Patos kısa süreliğine ceza almıştı herhalde. Bu arkadaş kimin galeyana hesabıysa uzun süreli giden bir trollcudur

Edit : mobilden yanlış yazmışım. Fake yerine galeyana yazmış otomatik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Kim banlandı yakın zamanda? Ona göre kimin fake accountu olduğunu anlayalım bari.

Patos kısa süreliğine ceza almıştı herhalde. Bu arkadaş kimin galeyana hesabıysa uzun süreli giden bir trollcudur

patos hazirana kadar yok.

• Bazı misyoner position'ı severlerce patos'u ağızlarından düşüremedikleri konu.

Patos matos tanımam arkadaşlar.Şuraya gelip 2 satır karalayalım diyoruz,muhattaba alınacak 1 kişi bile yok.Tartışabileceğim kalitede dahi yok.

Anca troll diye yaflatalarsınız.
  • Tahminim: How Ghastly.
  • hoş geldin birader .

biz baş göz ederuz hemen onu. birak dişariya çikmayi pencereden bile bakamaz.

• Arkadaşlar Troll ne demek?

Toplumun veyahut topluluğun tepkisini çekecek ve genel yargıya ters düşecek şeyleri benimseyerek,onu başarılı bir şekilde millete empoze edip tepki çeken şahsiyetlere(!) troll denir.

Ben yanlış bir şey mi söylüyorum? Balotelli'yi hepiniz çok mu seviyorsunuz? Kaç tane haberi çıktı bilmiyor musunuz? Ama gözleriniz kapalı şeklinde 'bo trolon konolorono noyo yozoyorsonoz yooo' diyorsunuz.Okuyun, okuyun ki öğrenin.Her şeyi siz bilmiyorsunuz.

Not:Kimseyi de benim üstümden itham edip zan altında bırakmayın.Kimsenin fake'i değilim Allaha şükür.
  • Kombineyi birakta once ac karnini doyur la liseli

• quote:

Her konuyu Burak'a baglayip kafa utuleyen bir cocuk vardi. Sahte hesaplariyla kendi kendine sohbet edip Burak'i kotulerdi. Bir suru hesabini kapatmislar kesin onun hesabidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhombeus

Kombineyi birakta once ac karnini doyur la liseli

Liseli demeden önce -de -da ayrımını biliniz hocam.22 yaşındayım,liseli değilim fakat sizi bilemiyorum zira bir insanın yazı tarzından yaş/zeka orantısını çözme gibi bir yeteneğim oluştu 2004 yılından beri yaza yaza.
  • iptal etmezsen adam degilsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

patos'un cezasi hazirana kadar benim bildigim.

• Balotelli gelince senin kombineyi ben alırım dert değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Facundo Ferreyra

quote:

Liseli demeden önce -de -da ayrımını biliniz hocam.22 yaşındayım,liseli değilim fakat sizi bilemiyorum zira bir insanın yazı tarzından yaş/zeka orantısını çözme gibi bir yeteneğim oluştu 2004 yılından beri yaza yaza.

22 yaşında bir insan böyle saçma sapan bir konu açmadan önce düşünür.
  • Balotelli gelirse senin satacağın kombineye talip olurum.

• Bb

• Şu attığın mesajdan sonra birde ciddi yorum mu bekliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

quote:

Orijinalden alıntı: Facundo Ferreyra

quote:

22 yaşında bir insan böyle saçma sapan bir konu açmadan önce düşünür.

PulpFictioN, dostum çok mu seviyorsun Balotelli'yi ve karakterini,disiplinini? Eğer evet seviyorum diyebiliyorsan daha da bu konuya yazmam.

Sanki yanlış bir şey söylüyoruz yahu.Ne seveni varmış bu sorunlu herifi.Helal olsun hepinize.Bu kadar seviyorsanız inşallah gelir Galatasaray'a da başarılı olur.

• kombinen bile yoktur da hadi neyse
  • Patos la bi akrabalık var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.