Şimdi Ara

Balotelli Galatasaray'a gelirse kombinemi iptal ederim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sanae0

Patos la bi akrabalık var mı?

Kendisiyle hiç bir sanal ortamda tanışmışlığım veya görmüşlüğüm yok.Keza diğer saydığınız isimleri de duymadım.
  •  Balotelli Galatasaray'a gelirse kombinemi iptal ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

kombinen bile yoktur da hadi neyse

Pegasus trübününden çektiğim kaç tane video var istersen koyarım da buraya sorun değil.Kombinem var 2 yıldır hiç bir maçını kaçırmam Galatasaray'ımın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Facundo Ferreyra

quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rhombeus

Kombineyi birakta once ac karnini doyur la liseli

Liseli demeden önce -de -da ayrımını biliniz hocam.22 yaşındayım,liseli değilim fakat sizi bilemiyorum zira bir insanın yazı tarzından yaş/zeka orantısını çözme gibi bir yeteneğim oluştu 2004 yılından beri yaza yaza.

22 yaşında bir insan böyle saçma sapan bir konu açmadan önce düşünür.

PulpFictioN, dostum çok mu seviyorsun Balotelli'yi ve karakterini,disiplinini? Eğer evet seviyorum diyebiliyorsan daha da bu konuya yazmam.

Sanki yanlış bir şey söylüyoruz yahu.Ne seveni varmış bu sorunlu herifi.Helal olsun hepinize.Bu kadar seviyorsanız inşallah gelir Galatasaray'a da başarılı olur.

Karakteri, disiplini kötü olabilir fakat bu çözülemeyecek bir şey mi? Dünyada kaç tane örneği var. Adriano, Cantona, Di Canio gibi oyuncularda disiplinsiz ve karakter olarak sorunluydu fakat kafalarını futbola verince nasıl oyuncular oldukları ortaya çıktı. Cantona dediğin adam bizim 93 yılında United'la oynadıgımız maçta neler yapmıştı hatırlamıyor musun? Bu onun yetenekli bir oyuncu olduğu fikrini değiştirmiyor.

• Facundo Ferreyra F kullanıcısına yanıt
    Senin seviye uçak olsa hiç irtifa kaybetmezdi herhalde zira hiç havalanmıyor o uçak...
  • Dünkü banlanan Fenerlilerden biri de olabilir. Bugün peydah oldu bu çocuk.

Burada bir fake(konu sahibi) var reis , Sherlock Holmes modunu bekliyoruz
  • Gelsin de sen iptal et
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

kombinen bile yoktur da hadi neyse

Pegasus trübününden çektiğim kaç tane video var istersen koyarım da buraya sorun değil.Kombinem var 2 yıldır hiç bir maçını kaçırmam Galatasaray'ımın.

Kardeşim iyi guzel hosta biraz da sende suc yok mu? Cunku ilk konunun boyle olmasi ve senin daha once mesajini gormemis olmamalari senin hakkinda direk olarak negatif dusunce yaratti insanlarda, yani bir kizla ilk bulusmanda "naber lan" der gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürü psikolojisi etkili olmuş konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözünü sevim geldiğin gibi git
  • Başka bir taraftar bölümündeyim 10 dakikadır (tahrik edici olmaması adına isim vermiyorum) adamlar başkanına, futbolcusuna, tffye ve diğer rakiplerine isyan içindeler; sürekli sorunlardan, şampiyonluk umutlarından bahsediyorlar, bir de kendi takımımın bölümüne bakayım dedim konuya bak arkadaş bizimkiler Balotelli'yi beğenmez olmuş
  • Balotelli gibi tekniği olan oyuncu mu var bu dünyada.Milan adami besleyemiyor.

Drogbanin yerini ya Eto'o ya İbrahimovic yada Balotelli doldurur. 3ünden birisini almak icin herseyi yapmaliyiz.
  • Kardeşim bu tip konular bölümü kirletmekten öteye gittmiyor. Gelmemiş oyuncuya kaftan biçiyorsunuz. Hele gelsin sonra iptal edersin kombineni, ya da bana verirsin ben giderim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.