Şimdi Ara

Bambu Lab X1-Carbon Combo 3D Printer Inceleme ve Deneyim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
4
Favori
8.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam merhabalar. AMS için bir seçim yaptınız mı? Benzer durumlardan geçiyorum ben de. AMS almazsam P1S 10.000 TL kadar ucuzluyor ancak sonrasında almak istersem de en uygunu 20.000 civarına satılıyor.

• Bambu Lab P1S ile ilk baskılarımı aldım. İçinden çıkan Bambu Lab filament ile test baskıları aldıktan sonra Porima PLA filamenti denedim. Bambu Lab Studio'da herhangi bir ayar yapmama bile gerek kalmadı, sadece Generic PLA seçip Outer Wall baskı hızını basacağım modellere göre ayarlamam gerekti.

Sonuçlar ise muazzam. Bambu Lab'ın kendi filamentleri ile zaten kusursuz çalışıyor ama başka filamentlerle de ilk baskılarda bu sonuçları vermesi gerçekten takdiri hak ediyor.

K1'den geçen birisi olarak bu K1 serisi kesinlikle P1S dengi bir makine değil.

Bambu Lab X1-Carbon Combo 3D Printer Inceleme ve Deneyim

• S7parrow kullanıcısına yanıt

Modeller cok guzel gozukuyor, hayirlisi olsun. Bende printeri aldigin gun sadece bambulab in kendi filamentini kullandim ondan sonra bir daha kullanmadim. Acikcasi birde en ucuz filament en iyi sonucu veriyor oda enteresan :)

Ucuz etin yahnisi yavan olur, bunu anlata anlata dilimde tuy bitti su forumda. Hala printera 3 kurus verip 10 kurusluk rahatlik ve performans bekleyeneler var. Ekonomik durumlar tabiki secimi etkiliyor ama su hayatta bisey ogrendiysem ki hala arada bir yapiyorum bu hatayi, ucuz olan mal sonunda daha pahaliya geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 1 Temmuz 2024; 12:32:41 >
  • Bir ay geride kaldı ve şimdiye kadar kusursuz baskılar aldım. K1 ile imkansız gibi bir şeydi, bir ay boyunca sorun ya da tıkanma yaşamadan tutarlı baskılar almak...

• Arkadaşlar bende bu yazıcıyı almak istiyorum ama combo fiyatı şu an 70k . Ara ara indirime girmiş 60k seviyelerine indirim beklemeye değer mi?
  • I faced the same

problems but printer problem was solved through <a

href="https://printerrepairsdubai.ae/">Printer Repair

Dubai</a>

• S7parrow kullanıcısına yanıt

Yurtdışına araba ile gitmen lazım ki oradan alabilesin.

• Selamlar,

Almanya'dan uçak ile getirme durumunda gümrükte sıkıntı yaşar mıyız ? Yurt dışından getiren var mı acaba ?

• Anlatın Ben Dinlerim kullanıcısına yanıt

yolcu beraberi esya diye bir kanun vardi onu internetten bulup inceleyebilirsiniz. ayrica sinirlardaki deneyimler tutarsiz olabilir, biri ben sorun yasamadim der ama sana denk gelir sorun yasarsin o yuzden kanuna bakmak en iyisidir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.