Şimdi Ara

BAN..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar ben ilelgal program kullanmaya başladımtım,joymaxın bu önleminden sonra silk aldım 200 silk ve 1 milyar gold aldım.Sorularım var

1-Artık banlarmı ?
    2-Silki harcamasam kalsa(yani pre almasam) yine torgue devam etsem banlanırmıyım ?

• Bence banlanmazsında 1Milyar mı dedin .Sorması ayıp olmazsa niye 1milyar aldın
  • quote:

Orjinalden alıntı: _deadmaster

Bence banlanmazsında 1Milyar mı dedin .Sorması ayıp olmazsa niye 1milyar aldın

Sorun değil,para bol
  • quote:

Orjinalden alıntı: oTToman_ARMY

quote:

Sorun değil,para bol

• Silki az aldım ona yanıyom,bu akşam 800 silk almayı düşünüyorum
  • Para bol ama sen daha git Torque kullan ben görürüm iki gun sonra seni . Joymax bota bişe demiyo ama clientless e karşı (sbot haric diyebilirim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SyNeRGeNIX

Para bol ama sen daha git Torque kullan ben görürüm iki gun sonra seni . Joymax bota bişe demiyo ama clientless e karşı (sbot haric diyebilirim)

1 aydır clientten girmedim nerdeyse full torque, bişey olmadı.
  • bu salı joymax bişler yapcak gibi. sorularının cevabı:

1) %99 banlanmazsın

2) joymax senin silk alıp almadığına bakar neye harcadığına yada harcamadığına bakmaz. onlara para gelsinde naparsan yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: SyNeRGeNIX

Para bol ama sen daha git Torque kullan ben görürüm iki gun sonra seni . Joymax bota bişe demiyo ama clientless e karşı (sbot haric diyebilirim)

Arkadaşım millet banlanlanması ne işine yarıyor,joymax altın yumurtlayan tavuğu neden kessin,adamlar işine bakar para kazanıyormu evet oyun bahane
  • bende para olmadıgından torque kullanıyorum. Olsa ellemezdim bile. Madem var neden torque ?
  • Sen o Parayı oraya verene kadar biraz sosyal aktivitelerde harcasan bak o zaman sromu yaşadığın bu güzel hayat mı gelmişsin bi kere tadını çıkarmadan gideceksin
  • 50silk bile alsan banlanmazsın dert etme
  • quote:

Silki az aldım ona yanıyom,bu akşam 800 silk almayı düşünüyorum

Joymax artık seni banlarsa harbiden "sek salak" derim
  • Hiç bişi olmaz zaten silk almışsın adamlar için yapılabilecek en iyi şeyi yapmışsın banlanma ihtimali çok düşük zaten rev6'da da artık torque den banlananların listesini yayınlamıyorlar. Bence sadece göz dağı vermece.

edit: Yazım Yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXtraVaido -- 5 Temmuz 2009; 9:46:20 >
  • quote:

arkadaşım 1 milyar demek 1b demek 1b oyunda çok pahalı bi para değil ayrıca çok ucuz gold ucuzladı artık
  • quote:

Arkdaşlar ben ilelgal program kullanmaya başladımtım,joymaxın bu önleminden sonra silk aldım 200 silk ve 1 milyar gold aldım.Sorularım var

1-Artık banlarmı ?
    2-Silki harcamasam kalsa(yani pre almasam) yine torgue devam etsem banlanırmıyım ?

banlanmamak için silk aldın anladım da gold niye aldın onu anlamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: effsane_61

quote:

Arkdaşlar ben ilelgal program kullanmaya başladımtım,joymaxın bu önleminden sonra silk aldım 200 silk ve 1 milyar gold aldım.Sorularım var

1-Artık banlarmı ?

joymaxa parasının bol oldgunu kanıtlamak istiyordur Daha cok silk alabilirim istesem vahabında

• bi de banlanırsa o zaman ne gülerim
  • para bolsa nie pre almıyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: effsane_61

quote:

1-Artık banlarmı ?

joymax gold satışlarından cebini dolduruyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.