Arkdaşlar ben ilelgal program kullanmaya başladımtım,joymaxın bu önleminden sonra silk aldım 200 silk ve 1 milyar gold aldım.Sorularım var
1-Artık banlarmı ? 2-Silki harcamasam kalsa(yani pre almasam) yine torgue devam etsem banlanırmıyım ?
banlanmamak için silk aldın anladım da gold niye aldın onu anlamadım...
joymax gold satışlarından cebini dolduruyor.
Niye goldu jm'mi satıyor?Ayrıca değil 1 milyar 100 milyar alsanda fayda etmez ama git 50 silk al ömür billah ban yemezsin
Buna birşey diyemeyiz ama kesene 1 silk bile girse bunun payı oldukça yüksek olur . . .
İnşallah tüm silk alanları banlar ve Joymax firması saçma silkroad oyunu ile tarihin tozlu sayfalarına gömülür gider joymax amatör firma beklerim bunu inş. banlar inş.
quote:
İnşallah tüm silk alanları banlar ve Joymax firması saçma silkroad oyunu ile tarihin tozlu sayfalarına gömülür gider joymax amatör firma beklerim bunu inş. banlar inş.
para bolsa Niye Torque ile giriyorsun plus çek tek at adam gibi botunu al kasıl yada bir fantazi mi bu param var ama torque ile giriyorum
Koptum Burda
ben son 1 yıldır hiç silk almıyorum ama aklınıza gelebilecek bütün illegal programları kullanıyorum vede bu oyuna başladığımdan beri hiç banlanmadım ....
para bolsa Niye Torque ile giriyorsun plus çek tek at adam gibi botunu al kasıl yada bir fantazi mi bu param var ama torque ile giriyorum
Koptum Burda
kop kop
quote:
Orjinalden alıntı: sın2018
Yapmadıgı şey değil ama şimdilerde daha dikkatli, Koskoca Venus serverinin bot taraması sonucu 3 tane bot ban yemiş Şaşılcak şey
quote:
Orjinalden alıntı: Th3_BaD_3nD
Sen o Parayı oraya verene kadar biraz sosyal aktivitelerde harcasan bak o zaman sromu yaşadığın bu güzel hayat mı gelmişsin bi kere tadını çıkarmadan gideceksin
harcamadığımı nerden biliyon
quote:
Orjinalden alıntı: effsane_61
quote:
Orjinalden alıntı: oTToman_ARMY
Arkdaşlar ben ilelgal program kullanmaya başladımtım,joymaxın bu önleminden sonra silk aldım 200 silk ve 1 milyar gold aldım.Sorularım var
1-Artık banlarmı ? 2-Silki harcamasam kalsa(yani pre almasam) yine torgue devam etsem banlanırmıyım ?
banlanmamak için silk aldın anladım da gold niye aldın onu anlamadım...
Janganda dağıtıyom
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
Buna birşey diyemeyiz ama kesene 1 silk bile girse bunun payı oldukça yüksek olur . . .
Magic poptan zaten çok silk girdi keseme ve bana
Bari küçük bişi alda adamların gözünü doldur. (reserve vb.)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme