Şimdi Ara

BaN AçıLaCakMI ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bazılarınız Diyeceksiniz Açılmayacak
    Bazılarınız Diyecek Açılacak
    BU İki Soru İçinde BeLge İstiyorum Hem ben BıLMEK isterım hemde bılmeyenlerı bılgılendırmek
    benım charım banlandı
    simdi herkez diyecek koxp kullanırsan banlanırsın şimdide alıyorsun
    KoXp Kullanmadan Ban Yedım Clan Ban YeDİm bizim clan paramuna koxp actıydı
    bende lüfersonda pazar açtıydım ban yedık bır baktım clan ban yazıyor
    birde knight onlinenın siteye banlanan charımla login oldugum zaman mykoLL bölümündeki Banlanan destek bilgisi kalkmış ama daha girmiyor
    İNŞALLAH açılır ama KOXP kullananlar İNŞALLAH BİRDAHA BANLANIR

kimsenin ban yazmasına gerek yok sadece cvp yazmasınız okadar

• evet bende aynı şekilde ban yedim ve dün gece siteye login oldum ban yediğim ile ilgili yazılar kalkmış acaba banım açılacakmı diye umutlandım sizce açılırmı _?
  • Bende UmuTlandım
  • UP UP UP
    CVP PLS:D
  • Belki
  • İNşallah açılır:D!!!!1
    açılırsa bırdaha dogru durust bır clana gırecem cıkmıyacam koxpcu clana gırermıyım hıc
  • valla bende pek umutlu değilim ama inşallah AÇILIR
  • İşallah açılır herkez iç.in ii olur
  • inş baba inş
  • açılırsa nolacak? aynen koxpa devam edecekler.
    zaten koxpla kasmıştır millet banlanınca. emek yok neden koxptan banlananlar üzülüyo ki?eskiden bir ay koxp ban vardı . banlanan koxpçu 1 ay dinleniyodu. bir ay sonra kaldığı yerden aynen devam. sonra işi o dereceye getirdiler ki taa KOL un ilk başlarındaki gibi süre 999 oldu. ben çok iyi hatırlıyorum resmi sitede liste yayınlanırdı bütün nikler Türkçe ve o zman 9999 gün de ban vardı. işin sonu yine ona varacak bu gidişle. nasıl olsa kendi kasmıyor adam ne kişisel bir becerisi var ne de zakasını emeğini kullanmış yaratığı karakterde. koxpçu programı çıkarmış o da kasmış. ekrana mel mel bakmıs sadece. emek yok bişi yok. bi de üstüne cz de cirit atıp lvl ı kaç olursa olsun milleti 5 li oklarla yere yatırıp övünüyolar np kasıyolar. bu şimdi oyun oynamak mı oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdy -- 13 Aralık 2006; 17:24:52 >
  • sence oyun mu ?
  • sordum ben acılcakmıs bırazdan..hadı gırın bakın:PP
  • birdy ben dıyorumkı ben koxp yuzunden banlanmadım cunku ben kullanmıyordummmmm!!!!!!11111
  • up up up upu p
  • inş. açılır
  • İnşallah ama bir belge olsa kanıtımız olsa offf :)....

• inş acılır
  • İnş açılır ya
  • Hesapın adı: *******
    Karekterin adı: TheProblem
    Gün/Zaman: 2006-11-21 12:37:00
    İsteğin türü: block999
    Girişi yapan: Psykik
    İşaretler: Third Party Tools. Third Party Tools. Account Terminated / KOXP Party / Manes
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.