Arkadaşlar başıma bir ban olayı geldi hala şokundayım balık botu kullanıyorum 20 tane char felan var banladıkça onu banladıkça onu kullanıyorum. Ama bir tane charım var daha 1 kere hileyle girilmedi o chara ne var ne yok hepsi o charda 200 m para vardı içinde satıp ankaraya ailemi ziyarete gidecektim para biriktiyordum onun için ya benim balık botlarından biri ban yemiş ve kaç tane e maile kayıtlı adres varsa hepside onla ban yemiş içinde para bulunan char dahil ben bu işi çözemedim. çünkü bütün banların açıklamasında kullanıdıgım balık charındaki isimi vermiş bu isimdeki hesap hack kullandı buda banlandı buda banlandı. böyle bişey mümkünmü çözemedim ticket attım açılma ihtimali varmı. çünkü o charda hiç hack kullanmadım. sadece item tutuyordum onda bi yardım ederseniz sevinirim
Perma Ban denilen olaya yakalanmışsın sanırım. IP adresinden ban atmışlar ki bu da aynı bilgisayardan girdiğin hileli ve hilesiz hesapların hile kullanıp kullanmadıklarına bakılmadan banlanması oluyor. Kurunun yanında yaş da yanar dostum. Biz temiz bir oyun için uğraşırken senin hile kullanman kötü olmuş. Umarım bir daha hile kullanmazsın.
kardeş ben bu oyunu zaten sevmiyorum ben sadece 200 lira kadar para yapıp yol paramı karşılamak olacaktı. sonra oyunu zaten bırakacaktım haklısın hile kullandım belki olması gereken buydu hakkettiğimi buldum ama o küçücük para o kadar koydu ki bana sana anlatamam tabletimi satıcam bu yüzden. zaten dahada elimi sürmem metin2 ye peki internet kafede olsaydı bu olay o ip üzerinden giren herkez mi banlanacaktı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme