Şimdi Ara

Ban'lı 360'ı takas yapmak -SATILIK DA OLUR- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sıfırda fiyatlar düşük ve mallları satmak için neredeyse 10 yıl garantili(goldmaster hesabı ) mal satacak satıcılar. bu durum geçici bakın yurtdışında samsunglu makina kalmadı lg az bulunuyor ama türkiyede bu konsollar biraz fazla o yüzden herkes fiyat kırıp yüksek zamanlı garanti vemeye çalışıyor yani tam makina alınacak dönem sonrası ise zaten yok...
  • Arkadaşlar ben de ban yemiş makinamı satmayı düşünüyorum. PAL 06/06, yanında oyunları 10-15 kadar oyun ile beraber, ayrıca almak isteyen kişi 40 kadar da oyun imajımı da kopyalayabilir ;)

Forumu daha fazla kirletmeyeyim, ilgilenen arkadaşlar PM atabilirlerse fiyatta da anlaşabileceğimizi düşünüyorum

edit: Diğer taraftan bir aksilik olmazsa haftaya Kanada'dan 1-2 adet Elite getirtiyorum arkadaşıma, ilgilenen varsa o konuda da PM atabilirsiniz,

Ben Samsung drive'lı bansız makina alıp öyle devam etmeyi tercih ediyorum, Elite'de büyük ihtimalle Hitachi çıkacaktır çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saykokilla -- 20 Haziran 2007; 1:06:30 >
  • ne kadara geliyor elite? voltaj sorunu var değil mi bunlarda?
  • sorun denemez, amerika'da voltaj farkı olduğu için yanlış bilmiyorsam 30$ gibi bir rakama bir dönüştürücü alıyorsun, veya 3 kırmızı gibi bir sebepten hurdaya çıkan(ki dünya kadar var) bi PAL 360'ın adaptörünü de satın alıp direk onu kullanabilirsin...
  • Arkadaşlar sonunda kafamda fiyatı oluşturdum. Mantıklı da olduğunu düşünüyorum:
    Ban yemiş ama Isınma tamir vs sorunu olmayan temiz kutusunda amerikan NTSC-U makinem için 220 volt adaptör dahil 550 istiyorum. Adaptör istemeyen e 500'e vericem. Yanında 10 tane oyun (Gears of war, graw 2, fifa, şampiyonlar ligi, call of duty 3, vs vs vs)
    Lütfen nezaket dışı mesajlar atmayın, ilgilenenler özelden... teşekkürler...
  • oyunları ben alabilirim
  • Nezaket dışı mesaj atılmasını istemiyorsan "konsol ve parçaları" kısmına koyman lazım satışını
    Henüz satış aşamasında olmadığı için şunu söylim.Bu forumda satma şansın zor.İşi sadece satış olan sitelerde daha çabuk gider.
    Yine forumdan bir arkadaşımız pal tertemiz makineyi yanında oyunlar kablolar ile 500e verdi.O da ban yemiş ancak PAL makine.
  • Merhaba arkadaşlar..Pazartesi günü bana Almanya dan 8.ay üretimli xbox360(pal,sıfır) geliyor..Bu konsolu hiç açmadan elite(sıfır) modeliyle değiştirmek istiyorum,üste para vereceğim..ilgilenen arkadaşlar pm den ulaşırlarsa çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 21 Haziran 2007; 18:47:28 >
  • 750 bana çok yüksek geldi.sıfırı 800 ytl.
  • 2006 üretim,banlanma dışında herhangi bir problemi olmayan pal xbox360 ı satıyorum...Fiyat ve ayrıntılar için pm atın...
  • Konu ikinci el bölümüne döndü(mesajımı tekrarlıyayım bari)

quote:

Orjinalden alıntı: wnchstr

Merhaba arkadaşlar..Pazartesi günü bana Almanya dan 8.ay üretimli xbox360(pal,sıfır) geliyor..Bu konsolu hiç açmadan elite(sıfır) modeliyle değiştirmek istiyorum,üste para vereceğim..ilgilenen arkadaşlar pm den ulaşırlarsa çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 21 Haziran 2007; 18:46:52 >

• bende alıcıyım arkadaşlar.. eger makine ban yemiş ise ona göre fiyat verin pmden bekliyorum tekliflerinizi..

sadece konsolda alabilirim.. Ona görede teklif edebilirsiniz.

Bana Almanyadan gelecek olan (tahmini temmuz sonunda) makine ile takasda yapabiliriz.
    Makinenizin dvd-rom,fw var ise ne oldugunu, live banlı olup olmadığını ve üretim tarihini belirtmeyi unutmayın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.