Şimdi Ara

Ban'lı 360'ı takas yapmak -SATILIK DA OLUR-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ban yemiş, firmware'li NTSC-USA makinamı (ısınma sorunu hiç olmamıştır) > Firmware yapılmamış Orijinal halinde ve Ban'sız bir yenisi ile takas etmek istiyorum. Aradaki fiyat farkını vermeye razıyım.
    Bunu yapan yerler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodogildo -- 19 Haziran 2007; 11:29:19 >

• +1 bende yapabilirm varsa böyle bir yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: witchunter

+1 bende yapabilirm varsa böyle bir yer
    yaw 1 aydır bansiz makina satmaya çalışıyordum, kimse ses etmedi, bari fw yaptırayım dedim bu hafta sonu, şimdi de bu başlığı açtınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodenstock

yaw 1 aydır bansiz makina satmaya çalışıyordum, kimse ses etmedi, bari fw yaptırayım dedim bu hafta sonu, şimdi de bu başlığı açtınız :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rodenstock

FW'ı geri alabilirsin eğer ki DVD-ROM'un kodunu sakladıysan.

Tabi bu geri dönüşte banlanma ortadan kalkıyorsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: lzooml

quote:

Orjinalden alıntı: rodenstock

FW'ı geri alabilirsin eğer ki DVD-ROM'un kodunu sakladıysan.

Tabi bu geri dönüşte banlanma ortadan kalkıyorsa.

Alıntıları Göster
    fw yaptırıp fw oyun oynamamışsa banlanmassın

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainOnedin

fw yaptırıp fw oyun oynamamışsa banlanmassın

Alıntıları Göster
    Takas değilde direk satmak istersen ne kadara verirsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spex

Alıntıları Göster
    millet ben eski makinamı sattım bi arkadaşa ve yeni bi makina yaptım.yeni çıkan fw iextrame yi yaptırdım.makinaya orjinal bi cd taktığınızda dvdrom fır dönüyo.bu fw backupları orjinal gibi çalıştırıyor.backup cd de fır dönüyo.bu fw yi comodor forever çıkartmış o yüzden bu fw yaptırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: valentineleon

millet ben eski makinamı sattım bi arkadaşa ve yeni bi makina yaptım.yeni çıkan fw iextrame yi yaptırdım.makinaya orjinal bi cd taktığınızda dvdrom fır dönüyo.bu fw backupları orjinal gibi çalıştırıyor.backup cd de fır dönüyo.bu fw yi comodor forever çıkartmış o yüzden bu fw yaptırdım.

Alıntıları Göster
    Bende Pal premium banlı makinamı takas yapabilirim.Bansız Ntsc-j ile olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecronLord -- 18 Haziran 2007; 18:48:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

Bende Pal premium banlı makinamı takas yapabilirim.Bansız Ntsc-j ile olabilir.

Alıntıları Göster
    En son çıkan ixtreme fw ile bütün kolaylıklar kalktı.Dvdrom orjinalde nasıl okuyorsa artık öyle okuyor.Tek katmana yazılmış normal dvdde xbox1 oyunu çalışmıyor.Bütün patchleri yapılmamış backup 360 oyunları çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

En son çıkan ixtreme fw ile bütün kolaylıklar kalktı.Dvdrom orjinalde nasıl okuyorsa artık öyle okuyor.Tek katmana yazılmış normal dvdde xbox1 oyunu çalışmıyor.Bütün patchleri yapılmamış backup 360 oyunları çalışmıyor.

Alıntıları Göster
    peki demoları da mı dvd5 e yazamıoz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: spex

Alıntıları Göster
    Makinayı 650 YTL'te yanında ÖZEL ŞARJ ADAPTÖRÜYLE veririm. Adaptörü istemem diyen olursa 595'e inerim. Son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodogildo -- 19 Haziran 2007; 11:28:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodogildo

Makinayı 650 YTL'te yanında ÖZEL ŞARJ ADAPTÖRÜYLE veririm. Adaptörü istemem diyen olursa 595'e inerim. Son

Alıntıları Göster
    Bende board değiştirmeyi düşünüyorum,banlanmamış board alıp dual fw yapsak, live da orjinal, single da o orjinallerin back-up larını oynasak yine banlanırmıyız,yabancı forumlarda ne diyorlar bu iş için bilen ya da açıklık getirebilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelli felli -- 19 Haziran 2007; 12:25:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kelli felli

Bende board değiştirmeyi düşünüyorum,banlanmamış board alıp dual fw yapsak, live da orjinal, single da o orjinallerin back-up larını oynasak yine banlanırmıyız,yabancı forumlarda ne diyorlar bu iş için bilen ya da açıklık getirebilecek var mı?

Alıntıları Göster
    Arkadaşım moralini bozmak gibi olmasın ama 650 liraya ban yemiş hem de ntsc makineyi satamazsın.670 liraya sıfır ntsc-j satılırken kimse banli ntsc-u makineye 650 lira vermez.Pal sıfır konsollar forumda 825 lira.Hesabını ona yap daha kolay elden çıkarırsın

• quote:

Arkadaşım moralini bozmak gibi olmasın ama 650 liraya ban yemiş hem de ntsc makineyi satamazsın.670 liraya sıfır ntsc-j satılırken kimse banli ntsc-u makineye 650 lira vermez.Pal sıfır konsollar forumda 825 lira.Hesabını ona yap daha kolay elden çıkarırsın

Alıntıları Göster
    hmm benim bildiğim endem'de makinalar 800+ 'lara gidiyordu? 595 çok mu?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dodogildo

595'e satarsın ya.Temiz kullandıysan ve arızalı değilse talibi çok olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: azurik

quote:

Naptınız ya 600ytl ye 2. el ban yemiş konsol alacak var mı? Ha enayi varsa alır Birkere sıfırı FWsiz 670ytl.

İkinci elde az kullanılmışsa 600 e iner bikere kafadan, ki o bile çok 3 kırmızı riski var nasıl güveneceksin.

Üstüne ban yemiş 500 ytl eder diyorum 1 kuruş da verilmez üstüne.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Senin makinen ban yememiş,sıfır,1 sene garantili bir makinemiki tutup 800e sıfır,modifiye yapılmış 1 sene garantili aletle fiyat karşılaştırması yapıyorsun.Kaldıki o makineler 1 sene garanti olmadan 670 liraya satılıyor.650ye çok rahat alıyorsun.Arkadaşım sen 2.el ve ban yemiş bir makineden bahsediyorsun.

Ban yemiş tertemiz yanında oyunlarla ve ekstralarla PAL MAKİNE 500 liraya zor gidiyor benden söylemesi.Bir arkadaşım sattı o şekilde ve ben aynı özellikte çevirici ile beraber ntsc-u ,japon DEĞİL amerikan, makineyi 420ye aldım.

Makine senin istediğin fiyatı koyarsın ama satmak istiyorsan 600 liraya ancak hiç bilmeyen birini bulman lazım.O da forumda zor olur bilmem anlatabildim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 19 Haziran 2007; 19:43:16 >

• quote:

quote:

Senin makinen ban yememiş,sıfır,1 sene garantili bir makinemiki tutup 800e sıfır,modifiye yapılmış 1 sene garantili aletle fiyat karşılaştırması yapıyorsun.Kaldıki o makineler 1 sene garanti olmadan 670 liraya satılıyor.650ye çok rahat alıyorsun.Arkadaşım sen 2.el ve ban yemiş bir makineden bahsediyorsun.

Ban yemiş tertemiz yanında oyunlarla ve ekstralarla PAL MAKİNE 500 liraya zor gidiyor benden söylemesi.Bir arkadaşım sattı o şekilde ve ben aynı özellikte çevirici ile beraber ntsc-u ,japon DEĞİL amerikan, makineyi 420ye aldım.

Makine senin istediğin fiyatı koyarsın ama satmak istiyorsan 600 liraya ancak hiç bilmeyen birini bulman lazım.O da forumda zor olur bilmem anlatabildim mi?

Alıntıları Göster
    ben bilmiyorum bana sat onu o fiyattan

tüh şimdi öğrendim üzgünüm artık o fiyattan alamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d@LBy -- 19 Haziran 2007; 19:58:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: d@LBy

ben bilmiyorum bana sat onu o fiyattan

tüh şimdi öğrendim üzgünüm artık o fiyattan alamam

Alıntıları Göster
    ban yemiş makina alınır.ciddiyim.sıfırı fw olmus 670 tl.ona gore bir fiyat verin.pm atın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbsaa

ban yemiş makina alınır.ciddiyim.sıfırı fw olmus 670 tl.ona gore bir fiyat verin.pm atın yeter

Alıntıları Göster
    istediği fiyatla satabilir biraz pazarlıklada son rakamdada anlaşılır işte durum bu.Makina temizse ve hemen satmak istemiyorsa belki müşteri bulur.İnşallah istençli iki tarafata karşılaşır sonuçta 2. el
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.