Beyler Az Once L3 de Skeleton K. larda Kasıodum Partydekılerin Bazıları Msn koxp kurmusttu Sora Dc Yedim Characterin Üstüne Enterleyince Dc Olurom ban mı
malesef yemişsin
Malesef
quote:
Orjinalden alıntı: killbill4
Beyler Az Once L3 de Skeleton K. larda Kasıodum Partydekılerin Bazıları Msn koxp kurmusttu Sora Dc Yedim Characterin Üstüne Enterleyince Dc Olurom ban mı
Aynısı Bende Oldu Daha Yeni Bende Ban Yedim Malesef
Ban olunca server is undergoing maintenance gibi bir yazı gelmiyormuydu.
Malesef
o ban değildir sanırım. banlansaydın 'Server is undergoing maintance.Please try again later' derdi.
Ozaman Biz Ban Yemedik Benim Topicte Bir Ark Dedi Benim arkında Öle Oldu Gözetim Altındaydı 9 Gün
Sonra Açıldı Dedi Ama BeLLi Olmaz Belki Bizimkide Açılır Veya Açılmaz
character bakıma giriyor şu anda araştırılıyor koxp kullanıyorsan öyle diyor
geçmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: AnimoSity
character bakıma giriyor şu anda araştırılıyor koxp kullanıyorsan öyle diyor
Evet Araştırılıyorsa Sadece Msn Koxp Vardı Arada Koxp Olanlarıda Aldılarsa Gerçekler Koxperlar Banned..Bizimkiler İse Açılabilir..!
quote:
Orjinalden alıntı: kkkkariman
geçmiş olsun
Geçmiş olsun.Bizim cafeden birinin de çarı aynen msn koxptan gitti
+7 chitin set dex 9 takı set reb+3md +7 exp Shard wardı
quote:
Orjinalden alıntı: DreaM
birazdan o yazı cıkar bankanda lazım bıseyler varsa hemen baska chara aktar
arkadaşım yazı mazı çıkmaz banda ben şahsen yedim int.im çok kötüydü 37 kez arka arkaya dc yedim ve sanırım ko hesabıma girmek isteyen olduğunu düşündü ve banlediama aktivasyon linkine tekrra tıkladım açıldı bi arkime verdim gitti eğer aktivasyon linkin duruyosa tıkla banın açılcak durmuyosa geçmiş olsun bu arada msn koxp dan ban yemezsin
quote:
Orjinalden alıntı: sforum
arkadaşım yazı mazı çıkmaz banda ben şahsen yedim int.im çok kötüydü 37 kez arka arkaya dc yedim ve sanırım ko hesabıma girmek isteyen olduğunu düşündü ve banlediama aktivasyon linkine tekrra tıkladım açıldı bi arkime verdim gitti eğer aktivasyon linkin duruyosa tıkla banın açılcak durmuyosa geçmiş olsun bu arada msn koxp dan ban yemezsin
bi denıyım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme