Şimdi Ara

vac ban remover var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün eski demolara screen shotlara falan bakıyordum. Yaklaşık 2 ay önceden oynadığım bir oyuna baktım adam hileciydi ve ben oyndıktan 2 gün sonra vac ban yemişti çok net hatırlıyorum hatta 100-120 liralık bir bıçağı falan vardı geyiğini yapmıştık hatırlama sebebim o.

Bugün tekrardan bakarken gördüm ki adamın profilindeki vacban ibaresi silinmiş ve adam oynamaya devam ediyor. Bıçak da gitmiş tabi...

Böyle bişey mümkün mü yani yakalanmayan hile eyvda "vac ban remover" falan var mı ?

Geriye dönük tüm ow ve vac yemiş hesaplara baktım neredeyse %30'u kaldırılmış bu nasıl mümkün olur.

10dk araştırdımhttps://www.youtube.com/watch?v=9FwhbI2OrWM bu çıktı daha nice de site buldum.

Elimde vacbanlı hesap olsa deneyecektim deneyemedim bilgisi olan var mı ?

Not: Şimdiden söylüyorum kendin yemişin şimdi çözüm arıyorsun falancılar gelmesi steam hesabım imzamda.

• Süreli vac yemiştir. Öyle bir şey vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir şey olacağını sanmıyorum bu program dolandırıcılık falan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

Böyle bir şey olacağını sanmıyorum bu program dolandırıcılık falan olabilir.
    çok ilginç ama arkadaşların dediği gibi dolandırıcılık falandır heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaggedyDoctor

çok ilginç ama arkadaşların dediği gibi dolandırıcılık falandır heralde

Alıntıları Göster
    Programı bilmiyorum zaten benim değil ama ow süreli olur olsa bile 1 game ban on record illaki yazar ama adamın hesap komple temiz şu an. kaldı ki bu dediğim adamlar vac yemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Programı bilmiyorum zaten benim değil ama ow süreli olur olsa bile 1 game ban on record illaki yazar ama adamın hesap komple temiz şu an. kaldı ki bu dediğim adamlar vac yemişti.

Alıntıları Göster
    Hocam overwatch banlar zamanla VAC ban a dönüşüyor ve bu arkadaş griefingten falan yediyse 3 hafta sonra tamamen kalkar profilden öyle birşey olmuştur muhtemelen bu tarz programlarada kesinlikle itibar etmeyin banlar server side yanı steam'in sunucularında tutuluyor. Yani Steam' i komple hacklemedikçe banı açmanız imkansız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScarHand

Hocam overwatch banlar zamanla VAC ban a dönüşüyor ve bu arkadaş griefingten falan yediyse 3 hafta sonra tamamen kalkar profilden öyle birşey olmuştur muhtemelen bu tarz programlarada kesinlikle itibar etmeyin banlar server side yanı steam'in sunucularında tutuluyor. Yani Steam' i komple hacklemedikçe banı açmanız imkansız.

Grief yok aga adam spinbottu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DotA 2 de Hile var mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    ban direk database'e işlendiği için haliyle sistemi dışarıdan hackleyemecekleri için hiç bir şekilde o tarz programlarla açamaz banı. ya sen yanlış hatırlıyorsun ya da grieften yemiş banı sonrasında siliniyor profilden ban kalktıktan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-15C3E5993

ban direk database'e işlendiği için haliyle sistemi dışarıdan hackleyemecekleri için hiç bir şekilde o tarz programlarla açamaz banı. ya sen yanlış hatırlıyorsun ya da grieften yemiş banı sonrasında siliniyor profilden ban kalktıktan sonra.
    kaldırıldığı oluyor ben de gördüm birkaç kere ama valve yakınıdır diye üstelemedim, adamın önceden banlandığına eminsen unbanned listesinde görebilirsin.

http://vacbanned.com/listing/unbanned

ayrıca süreli vac diye birşey yok, ow banı da profilde gözükmez sadece yiyen oyun içinde görür. profilde gözüken vacban ve gamebandır.

https://steamdb.info/stats/bans/

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AC055DB6A

kaldırıldığı oluyor ben de gördüm birkaç kere ama valve yakınıdır diye üstelemedim, adamın önceden banlandığına eminsen unbanned listesinde görebilirsin.

http://vacbanned.com/listing/unbanned

ayrıca süreli vac diye birşey yok, ow banı da profilde gözükmez sadece yiyen oyun içinde görür. profilde gözüken vacban ve gamebandır.

https://steamdb.info/stats/bans/

Alıntıları Göster
    griefingden ban yemistir belki

• Ben 2 kere ow dan dolayisiylada vac yemis biri olarak lyun kaydimi paylasarak 2 sinide kaldirttim ama spinbotun kalkmasi cidden ilginc griefingten yese kalkardida spinbot niye griefingten yesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbasemre1

Ben 2 kere ow dan dolayisiylada vac yemis biri olarak lyun kaydimi paylasarak 2 sinide kaldirttim ama spinbotun kalkmasi cidden ilginc griefingten yese kalkardida spinbot niye griefingten yesin
    Beyler overwatcha düşüp düşmesiğimizi nereden görüyoruz.
  • Yavaş salla owdan dolayı vac yemen nasıl bir ikilem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Beyler overwatcha düşüp düşmesiğimizi nereden görüyoruz.

Alıntıları Göster
    Yanlış hatırlıyormuşsun gibi geliyor bana. Game ban 1 ay içinde kalkıyor bildiğim kadarıyla ama dediğin gibi VAC ban yediyse kalkması mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arceon

Yanlış hatırlıyormuşsun gibi geliyor bana. Game ban 1 ay içinde kalkıyor bildiğim kadarıyla ama dediğin gibi VAC ban yediyse kalkması mümkün değil.

Alıntıları Göster
    ow yiyince vacta geliyor arkasından griefting banı 1 ay mi ne sürüyor benim yedigim banın tekinde ow vacla tamamlanmamıstı kaldırıldı 2.de uzun süre girmemistim vacta gelmisti oyuzden biraz uzun surmustu kalkması uğrastirmislardi
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbasemre1

ow yiyince vacta geliyor arkasından griefting banı 1 ay mi ne sürüyor benim yedigim banın tekinde ow vacla tamamlanmamıstı kaldırıldı 2.de uzun süre girmemistim vacta gelmisti oyuzden biraz uzun surmustu kalkması uğrastirmislardi

Alıntıları Göster
    vac ban kalkmaz..
  • Sen kimsin ki kaldırdılar ? Vac ban kaldırılmıyor pro veya streamer falan olmadığın sürece ow banda kaldırılmıyor.
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    sen neyin kafasını yasıyorsun oyun kaydın varsa paylasıyorsun inceliyorlar haklı olduğunu görüp kaldırıyorlar olay kim olmanla deil karsı tarafa bir kanit gösterebilmende
  • Tamam supportla olan konuşmanı at beni yerin dibine sok hadi bekliyorum.

Hatta sana 2k saatli 500 $ envanteri olan ow banlı hesabımı vericem onuda açtırırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 18 Nisan 2016; 15:16:58 >
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    ben nediyorum sen nediyorsun aynen sen ver hesabi onuda actırırım gaben zaten benim tertip benimi kiracak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.