Şimdi Ara

SAM, VAC Ban Sebebi Mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam Achievement Manager, VAC ban sebebi midir sizce ? Birçok kişi o programdan dolayı ban yediğini söylüyor.

Programı iki yönlü incelemenizi isteyeceğim:

1. Programı sadece IDLE amaçlı yani kart düşürmek için vs. kullanmak ki bunu CSGO için yapmayacağız.
    2. Programı "achievement" için kullanmak.

• Yapay Zekanın Yanıtı

SAM (Steam Achievement Manager), VAC Ban Sebebi Midir?

VAC Ban

Valve Anti-Cheat (VAC), Steam platformundaki oyunlarda hilelere ve kötüye kullanımlara karşı mücadele eden bir anti-hile sistemidir. Tespit edildiğinde, bir VAC yasağı oyuncuları kalıcı olarak yasaklayabilir.

Steam Achievement Manager (SAM)

SAM, Steam başarılarını yönetmek ve düzenlemek için kullanılan bir üçüncü taraf yazılımdır. Kullanılarak başarıların kilidini henüz elde edilmeden açabilirsin.

SAM ve VAC Ban

SAM'in kullanımı, genellikle VAC ban sebebi olarak kabul edilmez. Ancak, SAM'ı hile yapmak veya oyunun bütünlüğünü bozmak için kullanırsan bir VAC ban riskiyle karşı karşıya kalabilirsin.

Örneğin, SAM'ı çevrimiçi çok oyunculu oyunlarda avantaj elde etmek için kullanırsan, hile olarak algılanabilir ve VAC banına yol açabilir.

SAM'ın Güvenliği

SAM'ın kendisi güvenli bir araç olarak kabul edilir. Ancak, üçüncü taraf kaynaklardan indirilen kötü amaçlı yazılımlar içerebilecek değiştirilmiş veya sahte sürümlere dikkat etmek önemlidir.

Yalnızca güvenilir kaynaklardan SAM'ın resmi sürümünü indirdiğinden emin ol. Ayrıca, SAM'ı yalnızca amaçlandığı şekilde, başarıları yönetmek için kullanmalısın.

Özet

SAM'ı hile amaçlı kullanmamak koşuluyla, VAC ban sebebi olarak görülmez. Ancak, kötü amaçlı yazılımlar içerebilecek üçüncü taraf kaynaklara karşı dikkatli olmalı ve SAM'ı yalnızca başarıları yönetmek için kullanmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben korktum SAM'dan, bazılarını workshop mapları bazılarınıda botlarla yaptım.
  • Ne gerek var riske girmeye, hiç değmez bence.
  • tf2 de vac yiyenleri duymuştum sam sebebiyle.
  • tf2 de item düşüyor, o açıdan o şekilde başarımları kazananıp ban yiyen insan çok var tabi yemeyen de. ben başarım kısımını 100'den fazla hesapta CS:GO için yaptım hiç bi hesapta sorun olmadı. Hesapları alanlardan da olumsuz geri dönüş olmadı. Eğer başarım kazanmanın sana bi getirisi yoksa sorun olacağını sanmıyorum. Ama tf2 gibi bi mevzu varsa yapmamanı öneririm.
  • SAM kullan diyince bu forumdan ceza almıştım

Oyun kapalıyken yaparsan bir sorun olmaz, TF2 de de itemleri açmak için yaptım yine bir şey olmadı. Bu sebeple VAC yiyeni görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap veren arkadaşlar için teşekkürler. Bu program nedeniyle VAC Ban yiyenlerin birçoğunun yalan söylediğini söylüyorlar.

Büyük ihtimalle arkadaşlar başka bir pc'den SAM'i açıyor ve kendi bilgisayarından oyunu oynamaya çalışıyor bu sebepten dolayı ban yiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Riske gerek yok bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.