Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Hile mi? Global mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Maç sonu ss ;  Hile mi? Global mi?

Şahsın profili ;http://steamcommunity.com/id/23jef0923uejf2/

Özellikle sonuna kadar izlemenizi tavsiye ediyorum çünkü her vuruşu şüpheli değil, normal vuruşlarıda var doğaüstü vuruşlarıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 12 Ocak 2016; 2:04:13 >

• Videonun yarısına kadar belli etmemiş yarısından sonra hiç saklamamış ama takım arkadaşlarında botun allahı yani onu söyleyeyim.
  • arada aç kapa yapıyor gibi hissettim bazı sahnelerde eliyle koymuş gibi aim alarak çıkıyor 16 senelik cs oyuncusuyum kıssadan hisse : %100 wallhack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnysmz -- 12 Ocak 2016; 2:15:37 >
  • inş itemlerini kurtaramadan ban yer, bunun gibilere müstehak, raporlayın arkadaşlar
  • ben temiz diyorum bro. Scream felan izledikten sonra bunlar çok normal geliyor. Olabilir yani kesin bi sonuç olmadan ben %100 emin olmayın derim. Eğer hileyse eninde sonunda açık verecektir ama açık vermeden öngörülerle hile diyemeyiz örnegin çıkmadan ateş ederse felan wh diyebiliriz.
  • ek olarak adam çok profesyonelce hareket ediyor. Attığı bombalara felan bakarsak üst düzey bir oyuncu
  • Global biri olarak söylüyorum ki bariz hile, timing ve aim inanılmaz mm serverlara göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tertemiz
  • Maçları hep ucu ucuna kaybetmişsin.
  • çaktırmamaya çalışmış ama wall kesin var
  • 5:32 dışında herhangi bir anormal durum yok. o da smoke bug gibi duruyor. TEMİZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hile %100
  • Zamanlamalar şüpheli duruyor.Tickrateden kaynaklıdır belkide.Ben hile diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav siz globalleri ne sanıyosunuz anlamıyorum. adam çatır çatır wh.
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    Ya abi yapmayın şöyle 2 yıldır globalim ne rakipler geldi karşıya gtr'sinden tut olofuna kadar böyle oynayan rakip görmedim adam bariz hile
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    ben de aynı şekilde :) her oyuncuyu izlediğinde şüphe uyandırır ama hile denecek kadar şüpheli bir şey yok bunda. kendimden parçalar gördüm izlerken. bana göre normal yani :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    2-3. dakikaya kadar bende temiz smurf falan dedimde o midi vurup shorta walkla yaklaşan adama prefire atması falan şüphe uyandırdı sanki aç kapa yapıyor.
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    shorttan gelen bombayı gördü orada olağan bir prefire yani. adam belli ki smurf hesapta low arkadaşlarıyla girmiş düşünmeden-kasmadan oynuyor. genel olarak movement ve oyun okuması bana gerçekten normal geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu görüntülere göre hile olduğu söylenemez.
    Olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.