Şimdi Ara

Hile mi? Global mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2:23'e kadar izledim skin kullanmasa bu ben miyim diyecektim oynayış tarzımız tıpatıp aynı. Ortadan yürüyerek girerken arkasına bakma olayı hep yaptığım şey çünkü herkes geçer ama arkadan biri gelir ve hep beni vurur.

Hepsine rağmen hile diyorum, 2:15'te tüneldeki adamı indirdikten sonraki dönüş hareketine dikkatli bakınca hileyi aç/kapa yapıyor. Bu olayı gördüğüm kimi rapor etsem banlandı.

5:37'ye de baktım aynı mı diye, o arkadaşların dediği gibi makro hilesi diğeri farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC055DB6A -- 13 Ocak 2016; 0:08:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R1ffmeister

arada aç kapa yapıyor gibi hissettim bazı sahnelerde eliyle koymuş gibi aim alarak çıkıyor 16 senelik cs oyuncusuyum kıssadan hisse : %100 wallhack

o zaman counter strike beta serisinide oynamışsındır. görmüşken yazayım dedim. beta 5 hala oynuyoruz
  • Hiçbir global bu şekilde oynamaz. Oynadığı oyun crossu koyduğu yer ve girişleri aynı mg1 haraketleri ama aim maşallah global seviyesinde timinglerde aynı şekilde. Bariz bir şekilde aç kapa yapıyor çok rahat hile diyebiliriz. Ban yer en kısa sürede zaten
  • bu konuyu okudukça dehşete düşüyorum. overwatchda bizi bunlar izleyecekse durum vahim. bu adama bariz hile diyenle benim aramda ne fark var acaba. sizin görüp de benim göremediğim ne çok merak ediyorum. %100 sıradan bir oyuncu ya bildigin :D neyse umarım vacban yer de ben haksız düşerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hile değilse kendinden çok düşük ranka karşı oynuyor. Bir ara full hs attı, hiç normal vurmayacak sandım.
  • global olarak sölim.. İlk normal geldi ama bi kaç yerde aç kapa yapıyo gibi..
    Şahibeli vuruşlar var. Bazen ben bile kendi maçlarımı ızlerken wh'li gibi oynamışım dıyorum.
    Ama adam iyi aim tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

bu konuyu okudukça dehşete düşüyorum. overwatchda bizi bunlar izleyecekse durum vahim. bu adama bariz hile diyenle benim aramda ne fark var acaba. sizin görüp de benim göremediğim ne çok merak ediyorum. %100 sıradan bir oyuncu ya bildigin :D neyse umarım vacban yer de ben haksız düşerim

sen forestsin sana laf yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 13 Ocak 2016; 2:12:35 >
  • ac kapa yapiyor diyen var ise bak boyle bi maca beni koyun 70 frag atarim be tek tek peak yaparlar hs yi yiyince aimbot olur depar atarak sana kosarlar 1 tap yapinca wh olur pehh sukur allaha mm atmiyorum senelerdir ayrica adamin sens efsane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilla-R -- 13 Ocak 2016; 13:34:47 >
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    Kendimi kastığım yok direkt sığır olduğunu alenen dile getirdim

Not:Sığır kelimesi f0rest arkadaşım için asla hakaret içermemektedir sadece latifedir. ("Aslan" gibisin, "Sığır" gibisin sadece benzetme)

Sabah neşem olduğun için teşekkürler f0rest, yüzümü güldüren insan!
  • DusuncesizAdam kullanıcısına yanıt
    hala komik degilsin ama :(

• Hİle. Özellikle 1:22de belli ediyor. Vurmaya çalışıyor fakat vuramıyor çünki yanlış yerde duruyor. Adamı görmeden flick :D
    2:25 prefire yapmaya çalışıyor aim hack çalışıyor ama durmayı beceremiyor.

3:08 duvar arkası takip ediyor one tap

3:27 öyle bi pistol aim yok. Diyelim ki var ulan o zaman ilk round kuzeni mi oynuyodu?

3:40 leş xhair placementla güzel flickler.

4:18 güzel prefire. Var mı böyle bişey ya?

5:00 Buna hile değil diyen ow felan yapmasın allah için. Kardeşim senin aim hack diye işaretleyeceğin adam daha doğmadı

5:30 smoke içindeyken 1000 dolarlık headseti ve 240 hz 4k monitörüyle adamın nerede olduğunu anlıyor :D ilk başta panikleyip scope açıyor adama getiriyor fakat ulan owde çizdirmeyelim kestaneyi diyerek vazgeçiyor. Baktı ölücek bikereden bişey olmaz diyerek vuruyor

5:35 dust2de genelde b tutarım awpyle böyle bi b tutuş yok. Arabaya koşuyor awpyle :D

5:40 bde tekmeyi yiyince yediremiyor tekrar tutuyor. Bu sefer dümdüz koşup headshot boxa çıkıyor. Flashlar umrunda değil. İlk adamın 2 kafa boyu kadar yukarısına ateş ederek başlıyor sonrasında awp o adamı vurunca güya sprayine devam ediyor ama adam öldüğü için hack çalışmayı bırakıyor bu nedenle saçma sapan yerlere vuruyor. Geri döndüğünde aynı şekilde adamın smokei çindeki adamın 2 kafa üstüne ateş ederek başlıyor çünkü adamın kafasının nerede olacağını dahi bilmiyor. Hack devreye giriyor hs atıyor öldürüyor. Evet güzel bi spray transferle karşı karşıyayız :)

6:06 bde sıkışıyor ölür mü tabiki de ölmez. Hadi diyelim ki ses kastı. İlk gelen adama yine hs atıyor.(flicke dikkat) bu kadar yüksek hs oranı olmasına ve güvende olmamasına rağmen 14 mermiyle reload yapıyor :))

6:40 awpyle batırıyor. Söylediğim gibi b tutmaktan bi haber. Baktı olmayacak tec9le aim hack yardımıyla yardırıyor.

Peki bu ezik neden banlanmadı diye soracak olursanız birkaç hafta önce overwatchda açık vardı büyük ihtiamlle ondan faydalandı.
    Ayrıca nade kullanımı üst düzey felan değil. Haraketleri de süper değil. Lowlarla oynayan ezik bi cheaterdan başka bişey değil.

Edit:http://steamcommunity.com/id/C1C3301 Güya main hesabı. Aynı kişiye mi ait belli değil. Bıçağını da geri almış owden korkuyor bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42B93504E -- 18 Ocak 2016; 12:50:34 >

• Ust duzey oynuyor ve bir iki killi disinda pek supehli gozukmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: greencraft

Hİle. Özellikle 1:22de belli ediyor. Vurmaya çalışıyor fakat vuramıyor çünki yanlış yerde duruyor. Adamı görmeden flick :D
    2:25 prefire yapmaya çalışıyor aim hack çalışıyor ama durmayı beceremiyor.

3:08 duvar arkası takip ediyor one tap

3:27 öyle bi pistol aim yok. Diyelim ki var ulan o zaman ilk round kuzeni mi oynuyodu?

3:40 leş xhair placementla güzel flickler.

4:18 güzel prefire. Var mı böyle bişey ya?

5:00 Buna hile değil diyen ow felan yapmasın allah için. Kardeşim senin aim hack diye işaretleyeceğin adam daha doğmadı

5:30 smoke içindeyken 1000 dolarlık headseti ve 240 hz 4k monitörüyle adamın nerede olduğunu anlıyor :D ilk başta panikleyip scope açıyor adama getiriyor fakat ulan owde çizdirmeyelim kestaneyi diyerek vazgeçiyor. Baktı ölücek bikereden bişey olmaz diyerek vuruyor

5:35 dust2de genelde b tutarım awpyle böyle bi b tutuş yok. Arabaya koşuyor awpyle :D

5:40 bde tekmeyi yiyince yediremiyor tekrar tutuyor. Bu sefer dümdüz koşup headshot boxa çıkıyor. Flashlar umrunda değil. İlk adamın 2 kafa boyu kadar yukarısına ateş ederek başlıyor sonrasında awp o adamı vurunca güya sprayine devam ediyor ama adam öldüğü için hack çalışmayı bırakıyor bu nedenle saçma sapan yerlere vuruyor. Geri döndüğünde aynı şekilde adamın smokei çindeki adamın 2 kafa üstüne ateş ederek başlıyor çünkü adamın kafasının nerede olacağını dahi bilmiyor. Hack devreye giriyor hs atıyor öldürüyor. Evet güzel bi spray transferle karşı karşıyayız :)

6:06 bde sıkışıyor ölür mü tabiki de ölmez. Hadi diyelim ki ses kastı. İlk gelen adama yine hs atıyor.(flicke dikkat) bu kadar yüksek hs oranı olmasına ve güvende olmamasına rağmen 14 mermiyle reload yapıyor :))

6:40 awpyle batırıyor. Söylediğim gibi b tutmaktan bi haber. Baktı olmayacak tec9le aim hack yardımıyla yardırıyor.

Peki bu ezik neden banlanmadı diye soracak olursanız birkaç hafta önce overwatchda açık vardı büyük ihtiamlle ondan faydalandı.
    Ayrıca nade kullanımı üst düzey felan değil. Haraketleri de süper değil. Lowlarla oynayan ezik bi cheaterdan başka bişey değil.

Edit:http://steamcommunity.com/id/C1C3301 Güya main hesabı. Aynı kişiye mi ait belli değil. Bıçağını da geri almış owden korkuyor bu kadar basit.

Yorumlardan çok yorumlarına kendi kattığın üslubuna güldüm :)) iyi analiz etmişsin ama adam hala temiz duruyo bakalım ne olacak

Edit ; özellikle zaten killerin yüzde 80ini 2.yarı aldı ikinci yarıdaki pistol round bile bence muazzam şüpheli, şimdi farkettim mid kapıdan girerken tamam prefire yapıyor belki kendi adamı spotlamıştır ama lowera inen adamı vurduktan sonra onun silahını alıp şarjör değiştirecekken birden kendine doğru koşan adamı görüp vazgeçiyor, bence burda ses kasması imkansız hem haritada kendi adamı var orada ancak t tarafından lowera giren adamı görmüyo bence o, adam lowera girdikten sonra giriyo kendi takım arkadaşı kapıdan ve görse direk ona ateş eder görmüyo ki hala mide bakıyo, ancak bu arkadaş ne hikmetse şarjör değiştirmeye başlarken birden q-q yapıp hazır konuma geçiyor ilginç, o sahneyi analiz etmenizi istiyorum 2.yarının ilk roundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 18 Ocak 2016; 13:38:18 >

• Hocam o kadar para yatırmış adamların hack açması kendi açısından sıkıntı bellide olmaz.
  • quote:

bu konuyu okudukça dehşete düşüyorum. overwatchda bizi bunlar izleyecekse durum vahim. bu adama bariz hile diyenle benim aramda ne fark var acaba. sizin görüp de benim göremediğim ne çok merak ediyorum. %100 sıradan bir oyuncu ya bildigin :D neyse umarım vacban yer de ben haksız düşerim

Hocam seni bu bölümde baya uzun zamandır bilirim,oyun bilgininde iyi olduğunu biliyorum fakat gözünü seveyim 5:25 in bir izahı yapılamaz.

Videodaki adamın her hareketine bir kılıf uydurdum ama 5:25 hakkında gerçekten ne düşünüyorsun merak ediyorum.

İlk önce alt tüneldeki adamın üstüne aim getirip çekiyor sonra t spawndaki adam buna ateş edince alt tüneldeki smoke içindeki adama hs atıyor.

Hangi oyuncu böyle birşey yapar ki ? Sen sağdan soldan başka birinden hasar aldığını bildiğin halde gidip smoke içindeki diğer adama mı sıkarsın ? Ki orada olduğuna emin bile değilsin adam yerinde sabit vurulması zor bir açıda bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pkmn -- 18 Ocak 2016; 14:20:02 >

• Pkmn kullanıcısına yanıt
    konudaki ilk mesajimda ben de belirttim bunu. bunun disinda normal gorunuyor. supheli olabilir fakat tek hareketle hile kanisina varilmaz. kilif uyduracaksak bunu da adamin smurf olmasina ve dusunmeden oynamasina baglayabiliriz belki:D icinde bir yerden ates geldigi zaman o adama donulup ates edilir yazan bir cs textbooku olmadigina gore...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 18 Ocak 2016; 14:27:16 >
  • quote:

konudaki ilk mesajimda ben de belirttim bunu. bunun disinda normal gorunuyor. supheli olabilir fakat tek hareketle hile kanisina varilmaz. kilif uyduracaksak bunu da adamin smurf olmasina ve dusunmeden oynamasina baglayabiliriz belki:D icinde bir yerden ates geldigi zaman o adama donulup ates edilir yazan bir cs textbooku olmadigina gore...

5.25 hakkında çok farklı düşünüyoruz.Sen olaya pozitif bakıyorsun ki adil bir izleyici isen öyle bakarsın ama öyle bir olayın izahını kimi getirirsen getir yapabileceğini sanmıyorum.

Smurf olup düşünmeden oynamış gibi görünmüyor orada daha çok heyecan yapmış hangisine ateş edeceğini şaşırmış gibi görünüyor ki yinede dediğim gibi mantıklı bir açıklaması yok.

Orada öyle sıkışmışken ya elindeki smoke veya flashla t spawndaki adamın görüşünü kesip oradan kurtulmaya bakarsın yada hiçbir şeyin yoksa peakleyip öldürmeye çalışırsın adamda awp olmadığı için.

Bu adam 2 sini birden yapmış üstelik vurduğu adam çok absürt bir yerde hiç ses etmeden smoke arkasında bekliyor.

Benim düşüncem bunlar hocam bilmiyorum çok farklı şeyler görüyoruz heralde umarım doğru bir karara varılır.

• Pkmn kullanıcısına yanıt
    valla olabilir bunlar yorumlanmasi ve sonuca varilmasi zor seyler. sonucta genel olarak bana normal geldi. burada taraf tutmuyoruz herkes gorusunu belirtiyor. muhakkak bazilari dogru bazilari yanlis. dusuncelerini guzelce dile getirdigin icin tesekkur ediyorum sana da :)

• Son Çevrimiçi: 5 gün önce
    Total süre: 60 saat
    Overwatch yememek için mainden aktarılmış tonla skin.
    Profilde beni Global'e boostladı teşekkürler yazan insan.
    Private hile. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erox214 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim adamın yatırdığı para 10 lira. Ne bıçakmış ya. Zaten bıçağı kendi hesabına almış. Bıçağı hiç bu hesapta bırakır mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.