Şimdi Ara

Hile mi? Global mi? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    demi yaa
  • monarchisoliders kullanıcısına yanıt
    oluyo ya yapacak bir sey yok :D dun gece mac attik karsida birinden suphelendik falan. mactan sonra demoyu izledim baktim normal oynuyor. ama adam sabahi goremedi ow yemis direk :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hile mi değil mi diye tereddüte düştüğüm her adamı raporluyum. En azından ow veya valve karar versin.

• adam ben hile yaptım demekten başka herşeyi yapmış
  • Adam hem hile kullanıyor hem skin yazık değil mi skine? Ya ben çok fakirim ya da adamlar çok zengin

• bence adam temiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

bu konuyu okudukça dehşete düşüyorum. overwatchda bizi bunlar izleyecekse durum vahim. bu adama bariz hile diyenle benim aramda ne fark var acaba. sizin görüp de benim göremediğim ne çok merak ediyorum. %100 sıradan bir oyuncu ya bildigin :D neyse umarım vacban yer de ben haksız düşerim

yakışmadı hocam :D

şaka bir yana itemleri 1 gün sonra main hesabına aktarmıştı videodaki şahıs, hala temiz diyen olmuş anlamıyorum adam bu kadar zaman sonra ban yedi ve vac ban bu, nasıl temizse artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraLmaNia10

Hile mi değil mi diye tereddüte düştüğüm her adamı raporluyum. En azından ow veya valve karar versin.

senin gibilerden dolayı OW temiz adam kaynıyor. report spami yapan kişilere ceza verilmesi gerekiyor bence. yanlış reportlarda XP puanı düşürülebilir.
  • Adam klasik bi smurf neyine hile diyosunuz. Aim desteği yok, tüm angleları kontrol ederek oynuyor gayet temiz.
    Ps: 360 hssi gurur kırıcydı :)

• can_celik kullanıcısına yanıt
    ow yapanlarin tutarliliklarina gore verdikleri kararin etkisi degisiyor. surekli hatali sonuca variyorsan verdigin karar etkisiz oluyor. reportta da oyle bir olay vardir belki

• quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

quote:

Hile mi değil mi diye tereddüte düştüğüm her adamı raporluyum. En azından ow veya valve karar versin.

senin gibilerden dolayı OW temiz adam kaynıyor. report spami yapan kişilere ceza verilmesi gerekiyor bence. yanlış reportlarda XP puanı düşürülebilir.

Asıl benim gibiler sayesinde hileyi saklayanlar, whyi sadece info için kullanıp her el bizim nereye gittiğimizi, nasıl yer tuttuğumuzu avucunun içi gibi bilenleri valve tespit etme şansı yakalıyor. Şimdiye kadar en az 10 kişinin vac ban almasını sağladım daha fazla kişinin almasını da sağlamak için şüphelendiklerimi raporlamaya devam edeceğim.

• Temiz bence.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

quote:

Asıl benim gibiler sayesinde hileyi saklayanlar, whyi sadece info için kullanıp her el bizim nereye gittiğimizi, nasıl yer tuttuğumuzu avucunun içi gibi bilenleri valve tespit etme şansı yakalıyor. Şimdiye kadar en az 10 kişinin vac ban almasını sağladım daha fazla kişinin almasını da sağlamak için şüphelendiklerimi raporlamaya devam edeceğim.

wh yi kendi vurması için kullanmıyıp takımına info verenler nasıl banlanacak OW sayesinde açıklasana bi... OW izleyen adam sadece izlediği kişinin hareketlerine odaklanır, takım karşı takıma göre hareket ediyo mu, T iken hep boş site ı mı tercih ediyolar falan buna bakmaz kimse. bi maçta 15 vurup takımına info veren hiç kimse wh olarak reportlanmaz OW da. yok öyle bi dünya...

şüphelendiğin değil, hile olduğundan emin olduğun kişileri reportlamanı öneririm. senin gibi report spamciler 10 hileciye ban yediriyosa 100 tane adamı hile olmamasına rağmen OW a düşürüyor. her tek atanı, prefire çıkanı, +30 vuranı demoyu izlemeden direkt maçta reportluyorsunuz. OW un bi anlamı kalmadı.

• OWde sonuç ne olursa olsun valve son sözü söylüyor ve steami taratıyor değiştirilmiş dosya var mı yok mu diye orada da belli oluyor.

• quote:

OWde sonuç ne olursa olsun valve son sözü söylüyor ve steami taratıyor değiştirilmiş dosya var mı yok mu diye orada da belli oluyor.

hocam konuşsun dursunlar işte herkes kendini pro sanıyo ow yicem sanıyo sürekli rapor yeyince, o kadar pro dururken hatta o kadar pro bile sayılı şekilde ow yerken bizim türklerin korkması ayrı bir ironi :D
  • KraLmaNia10 kullanıcısına yanıt
    yav nereden uyduruyosunuz bunlari? nerede yaziyor? owda sonuc neyse odur steami taramak ne alaka? taramayla bulunsa vacban yer zaten

• f0rest kullanıcısına yanıt
    boşuna nefes tüketmemek lazım.
  • Yarıya kadar belli degil ama bazı hareketleri bariz olarak hile oldugunu ortaya koyuyor
  • Valve hiçte öyle son sözü söylemiyor.OW de o adamı izleyen kullanıcıların büyük çoğunluğu adama hile diyorsa direk OW banı yiyorsun.Yok son aşamada valvenin yetkilisi izliyormuş yok dosya tarattıyoruyormuş.Yok öyle birşey..Screamin smurf hesabı niye OW yedi..Onu geçtim kabak gibi örnek Xantares var bir kere.Öyle sayılı prolar OW yiyor diyerek olmaz.Bu forumda da OW yiyenler vardı.Adam resmi MM de 1100 maç oynayıp Global ama OW yi yedi.4K saat ve itemler çöp oldu.Kim ne derse desin.OW kadar beş para etmez bir sistem daha yok..OW özelliklerde sadece kafaya oynayan iyi oyuncular için aşırı riskli bir sistem..OW izleyenlerin belkide yarısı maçı izlemiyor bile..Açıyor maçı.Pcnin başında bile durmadan tuvalete gidip sonra otomatik hile diyen binlerce adam var..Daha şu konudaki videoda bile hile mi değil mi ikilimine düşmüş herkes..Hele hele sözde youtube da OW yorumlayan tipleri görünce ağlayasım geliyor..

• bilek hareketleri çok net spotlara kayıyor, kesinlikle hile değil
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.