Şimdi Ara

Hile mi? Global mi? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sistematik partili troll müsünüz nesiniz ya :D Bu konuyu çoktan unutmuştum ama hala adama hile değil diyenler var komedi valla :D Bu adamlar zaten ow yemez. Ow sadece rage hack açanları ve oyunu bilmeden hile yapmaya çalışanları banlıyor(Gerçi bundan da emin değilim artık bariz hile kullanmaya başlayıp 1 haftada novadan lem olan oyun bilmeyen arkadaşım hala ow yememiş). Owde kimse bizim demolarda yaptığımız gibi dikkatli incelemiyor kaldı ki sadece 7 round izliyor ayrıca geri sarma dahi yok. Bu adam oyunu biliyor fakat belli ki mg arkadaşlarıyla girdiği oyunu kazanmak için hile yapıyor. Konuyu açan arkadaş full demoyu yüklesin daha da bariz belli olur zaten. mg oyununda 52 adam vurulur mu vurulur ama böyle değil. Adam duvara kutulara nişan alıyor preaim yok adı gibi nerede olduklarını biliyor prefire atıyor babasının mapi gibi koşuyor scope açıyor sonra da temiz oluyor öyle mi? Hayatımızda fare kullanmasak cs oynamasak böyle bir aime belki inanabilirdik :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42B93504E -- 21 Mayıs 2016; 0:10:29 >

• ağır legit aimbot var adamda
  • yazmayın aga artık millet hala güncelmiş gibi hile değil falan diye yazıyor gözünüzü seveyim. ban yemiş adam bitmiş konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencraft

Sistematik partili troll müsünüz nesiniz ya :D Bu konuyu çoktan unutmuştum ama hala adama hile değil diyenler var komedi valla :D Bu adamlar zaten ow yemez. Ow sadece rage hack açanları ve oyunu bilmeden hile yapmaya çalışanları banlıyor(Gerçi bundan da emin değilim artık bariz hile kullanmaya başlayıp 1 haftada novadan lem olan oyun bilmeyen arkadaşım hala ow yememiş). Owde kimse bizim demolarda yaptığımız gibi dikkatli incelemiyor kaldı ki sadece 7 round izliyor ayrıca geri sarma dahi yok. Bu adam oyunu biliyor fakat belli ki mg arkadaşlarıyla girdiği oyunu kazanmak için hile yapıyor. Konuyu açan arkadaş full demoyu yüklesin daha da bariz belli olur zaten. mg oyununda 52 adam vurulur mu vurulur ama böyle değil. Adam duvara kutulara nişan alıyor preaim yok adı gibi nerede olduklarını biliyor prefire atıyor babasının mapi gibi koşuyor scope açıyor sonra da temiz oluyor öyle mi? Hayatımızda fare kullanmasak cs oynamasak böyle bir aime belki inanabilirdik :))

ow'de geri sarma olmadıgına o kadar emin olma bence.

• take a minute T kullanıcısına yanıt
    Tamam davayı tekrar izleyebiliyorsun bunu ben de biliyorum ama uzun iş. Davayı bitir çıkan menüyü kapat tekrar yükle tekrar kaldığın yere getir... Benim bahsettiğim şüpheli anları tekrar izlemek mesela radara ve diğer oyuncuların povlarına ya da mermilere de dikkat ederek. Hala çalışan başka bir yolu olduğunu da sanmıyorum
  • Adam maininde coddan ban yedim yazıyor ama 10 gün sonra smurfü de ban yemiş. Hatta hala oyunda ve galiba trade de yapıyor. Yani ne yazık ki büyük ihtimalle csden yememiş. Smürfünü ekleyebilecek varsa öğreniriz belki.
  • Sonlara kadar temiz olduğunu karşısındakilerin bottan hallice olduğunu düşündüm.Sona yakın lower tunnelda vurdugu adamdan sonra hile olduğuna yemin edebilirim.Deagle shotlarında zaten hafif bir prefire söz konusu çok kaliteli olmayan bir wallhack kullanılıyor.
  • 5.18 de awp ile nasıl vuruyor oyle adamın 2 metre soluna sıkıyor adam oluyor?
  • nfsworld kullanıcısına yanıt
    32 tick demo. oyunda yapılan hareketler birebir görünmüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamin yaptiklarina bile hile değil deniyorsa mg ve ustundeki seviyede bir adam gizleyerek hile yaparsa banlanmaz demektir. Bariz hile yapmış ve gizlemeye çalışmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 22 Mayıs 2016; 1:15:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    Oyun içinde mantıklı düşünemiyor insan,raporlamak gayet mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.