Şimdi Ara

Hile mi? Global mi? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam üşenmedi çok güzel bir üslupla yardırdı. Ben bizzat işyerinde yazdıklarını okudukça ayağa kalkıp şevkle alkışladım. Şak Şak Şak seslerini duyan patron geldi ve o da okudu şimdi ikimiz ayakta monitöre bakarak alkışlıyoruz.

Yaaaa SIĞIR kardeş çok rahat konuşuyordun.

• 2.13e kadar 'Bunlarda her iyi oynayana hile yaftası vuruyor' diye düşündüm ama o deagle la sanki adamı görüyor diye düşünmedim değil.
  • Hocam triggeri acmis izliyor bariz belli last round of first half yazisindan sonra guldum kapattim. b ye girecekken resmen kafayi kaldirip longu catwalku kontrol ediyor. sonra takim shorttan girip bombayi kurdugunda shorttan da gelen 2 kisiye bariz kitleniyor aim kutu arkasindan. Ama sizde ooo kesin hile diye adama kosarak dalmisiniz cogu yerde adamin izlemesine gerek kalmamis duyuyor bazilarini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 18 Ocak 2016; 22:16:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam nedense 5 gündür oyuna girmemiş
  • Hile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %100 hile adam görmeden sıkıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam ow düşeceksede düşmez heralde artık, 10 gündür girmemiş

• 2:24 5:29 ve bazen vururken aimin sola kayması bariz bir hile. Bu adam hile demeyen insan büyük ihtimal oda hile kullanıyodur. Adamın bıçağıda şuanhttp://steamcommunity.com/id/C1C3301 şu hesapda yani ban yesede bir şey olmucak.
  • %100 wh var bence bildiğin elide olsa duvardanda hs atcak
  • Wh + Aimbot

Videonun başındaki pistollü roundda "ben globalim" diyen adam öyle atış yapmaz. Elinde AK-47 gibi bir silah varken başka silahın yüzüne bakmaz, bu düşünüyor alsam mı diye :D Her köşeyi biliyor maşallah. Attığı flashlarda bariz silverlık var. Ayrıca daha spray yapamıyor ne globali?

Reporta o kadar güvenmeyin. Aylar önce raporladigim aimbot kullanan adam halen oynuyor. Hll spr dvm valve.

• belli etmemek için çok uğraşmış ama bence %55 hile %45 değil
  • Tek bir şeye değil de bir çok şeye dikkat ederek izlemek yorum yapmak istedim. Günah almayalım diye :) Zaten profili şüpheli geldi bana. Ama oyununa gelecek olursa. Aimi güzel, şahsen aimbot olduğunu sanmıyorum. Birey olarak aimi iyi bir arkadaş fakat. Biraz duvarların arkasını görmekte destek alıyor bencede evet. Kulaklıkla dinledim şahsen videoda fazla anlamam mümkün değil sesi kasabilse bile uzak mesafeye karşı ve ya aniden bire bir karşılaşmalarda inanılmaz reflexler veriyor hani tabiri caizse saniyenin 100 de birinde nerdeyse adama öyle bir sıkıyor ki. Adamların yerini daha önceden gördüğü ve bir şeyler kullandığı bariz :))
  • arkadaşta wh ve aim ass var awp flicklerinden belli zaten bi arkadaşım vardı 600 saat oynadı bu hileyle arada açıyodu arada kapıyodu le dı biz global supremedik bizden cok vuruyodu o zamanlar. bize mahcup olmamak için mi açıyodu bilemem. ilk hesabı 200 saatte vac yedi ikincide daha tedbirliydi ama oda 600 saatte vac yedi. 5-6 maç attık beraber hepsinde 25-30 vurdu en az dmg.karşısı full global supreme 6 maçın birinide kaybettik.Arkadaşı izliyoduk ölünce 3 kişi skypetaydık flickler tam böyle mid cıkıyo ct iken anasının nikahına double zoom acıyo direk sonra up middeki adama flick atıyo.bi kere up middeki adamın nerde oldugunu bilmiyosan midden double zoom açmazsın.double zoom açıyo cat walk tarafına direk çıkıp bir salisede adama koyuyo up mid sağdakine enteresan bi adam.

wh+aim oldugunu dusunuyorum.smoke killinden sonra yada hemen onceki kill.smoke killinde bişey yok. o yuzden adam banlatılmaz smoketan elli tane kill almışızdır burda bi arkadaş kendi videosunu koydu bi maçta 5-6 smoke killi alıyodu hack değilim demişti ama o abartmıştı biraz ben yinede reportu basmıştım nolur nolmaz diye.

skinler sizi yanıltmasın duzenli olarak gelen vac wave'inde en pahalı inventoryler diye bi bölme var adamlar 10-20 bin dolarlık inventoryle vac yemişler.

forumdaki bazı her şeye mualefet insanlar sırf yine bi silver koymuş videoyu diye dusunerek adama direk hile değil hile diyen aptaldır damgası vurmuş.
    uzun zamandır smurf hesabımdada oynuyorum istediğin zaman 40-50 kill rahat alırsın problem o değil problem alma şeklin.

videonun ilk 2-3 dakikası temizken sonrası bana biraz şüpheli geldi. wh aim report atardım muhtemelen. Eğer elinde varsa maçın full halini koyarsak daha iyi anlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçanteneke888 -- 24 Ocak 2016; 3:57:24 >

• her global hs machine değil adam body shot atıyo hs atamıyo olabilir o yuzden hack demek yanlış
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    merak etme kisme seni overwatchta izlemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

bu konuyu okudukça dehşete düşüyorum. overwatchda bizi bunlar izleyecekse durum vahim. bu adama bariz hile diyenle benim aramda ne fark var acaba. sizin görüp de benim göremediğim ne çok merak ediyorum. %100 sıradan bir oyuncu ya bildigin :D neyse umarım vacban yer de ben haksız düşerim

https://vacstat.us/u/76561198271338080

pepperonis... yalnız bu arkadaşın wallhack saklama yeteneğini takdir ettim. kaydadeğer bir wh belirtisi bulamamıştım ben de.

• can_celik kullanıcısına yanıt
    yoktu valla :D 5 ay gecikmeli ban ben saymam bunu :p

• f0rest kullanıcısına yanıt
    ağa ilk defa senin tahinin tutmadıgını gördüm 9 aydır formun uyesiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monarchisoliders -- 18 Mayıs 2016; 11:13:17 >
  • Vac yemiş zaten :) Maç silinmiştir :)

Arkadaşların dediği gibi başta birşey yokken biranda belirmiş artık.

Trigger ile beraber WH olduğu belli.
  • smsh S kullanıcısına yanıt
    Kişi kendinden bilir işi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.