arkadaslar serverların en bozuk oldugu zamnlarda oyuna kimse yokken girmistm sonra alt+f4 cekerek cıktım oyundan o günden beri 8 gun gecti serverlar resetlendi hala char normale donmedihala askıda ban mı yedim acaba
Askıda olması ban yedigin anlamına gelmez. Ticket at. Yada beqlemeqten başka caren yok.
quote:
Orjinalden alıntı: night_fall
arkadaslar serverların en bozuk oldugu zamnlarda oyuna kimse yokken girmistm sonra alt+f4 cekerek cıktım oyundan o günden beri 8 gun gecti serverlar resetlendi hala char normale donmedihala askıda ban mı yedim acaba
dc etmeyi dene asdasghbdadhajshasdjkhasgd ilk defa 8 gündür askıda olan char duydum
aynısı banda oldu bugun oyundaydım dc yedim(koxptaydı) sonra tek rar girdim adam geldi abstım entere dc hep böyle oluoyr çaresini bilen lütfen yarıdm etsn
çarın orda dc yiyosan banned eyer carın askıda ise yetkililere başvur
later die bişi yazıyosa banned :D yazmıyosa korkma açılır :)
quote:
Orjinalden alıntı: L4st
quote:
Orjinalden alıntı: night_fall
dc etmeyi dene asdasghbdadhajshasdjkhasgd ilk defa 8 gündür askıda olan char duydum
+1905 :PxDNihahahha
İd ve şifreyi pmden at senin için açtıram charı 4/\/\|<
al id:tut başını şifre:al maaşını
hala aynı sekilde dc etmeye calısıyorum tekrar soruyo(would you like to disconnet previous connection)tekrar basıyorum tekrar soruyo 7-8 kere basıyorum sonra yine serverlar gozukmeden cat dc yiyorum
8gun
quote:
Orjinalden alıntı: dewiltheone
al id:tut başını şifre:al maaşını
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme