Bildirim
Ban Sorusu!!!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
risk tabiki var -
recover gamertag yap slim makinanda,sorun olmaz -
nasıl yani recover gamertag fw li fat xbox taki profili fwsiz xbox a atacam sorun olur mu -
Slim xbox'ını live'a bağla profilleri seçtiğin yerde recover gamertag yazar ona gel,fat makinandaki profilini hangi email adresiyle falan aldıysan onları gir,fat makinandaki profilin geçer
Fat makinandaki profilini live'da kullandıysan geçerli anlattıklarım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiosejirou -- 26 Temmuz 2011; 16:33:43 > -
ban yeme ihtimalim var mı peki -
Sanmam ama %100 yoktur diyemem,profilin çok önemli değilse çok yüksek gamerscore'un yoksa yeni profil açman en sağlıklısı olur -
Ms puanlar falan vardi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bloodygod
Ms puanlar falan vardi
ms puanın varsa fena -
bi sorun yok beyler ms sadece konsolu banlıo profil kurallara uyuosa oyunda küfür etmiosa profili paylaşığ god dağıtmıosa banlanmıyo -
quote:
Orijinalden alıntı: emrenass
bi sorun yok beyler ms sadece konsolu banlıo profil kurallara uyuosa oyunda küfür etmiosa profili paylaşığ god dağıtmıosa banlanmıyo
yani emin misin yeni profil açtım aslında ama ordaki profilimdeki arkadaşlar ms puanlarım ve indirmiş oldugum black ops harita paketleri falanda geri gelir mi banlanır mıyım acaba cihazı da yeni aldım çekiniyırum biraz -
adım kadar bende eskiden fw li elite vardı orjinal slime geçtim aktardım öle kullanıyorum çok araştırdım konsolu banlanıp başka konsolda live giren çok kişi var profile banlanması ayrı bişey -
Bende fw li konsolda kullandığım profili slim fw siz makinama usb ile kullanıyorum 1 yıldır bişi olmadı .En azından olsa bile konsolu deil profil banlanıyo. Yeni profil alırız nolcak sen rahatlıkla kullan kardeşim. Hatta ekle sen beni:)) TR Serdar 66 -
quote:
Orijinalden alıntı: Dantemike
Bende fw li konsolda kullandığım profili slim fw siz makinama usb ile kullanıyorum 1 yıldır bişi olmadı .En azından olsa bile konsolu deil profil banlanıyo. Yeni profil alırız nolcak sen rahatlıkla kullan kardeşim. Hatta ekle sen beni:)) TR Serdar 66
tamam kardeş ekliyorum -
usb ile atma recover gamertag de -
quote:
usb ile atma recover gamertag de
ne farkı olacak bide daha önce indirdiğim black ops haritalarını fw siz konsolda kullanabilirmiyim -
evet ama fw siz makinada yeniden indircen ama MS point istemicek bu kez çünkü önceden aldın ancak belki yine VPN istiyebilir
ayrıca USB ile atarcan MS profili dağıttını düşüneilir gerçi 2 xboxda sorun çıkmaz ama bilmiyorum en garantilisi recover gamertag
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercatroz -- 27 Temmuz 2011; 16:28:44 > -
quote:
evet ama fw siz makinada yeniden indircen ama MS point istemicek bu kez çünkü önceden aldın ancak belki yine VPN istiyebilir
ayrıca USB ile atarcan MS profili dağıttını düşüneilir gerçi 2 xboxda sorun çıkmaz ama bilmiyorum en garantilisi recover gamertag
bi deneyeyim bari
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X