Şimdi Ara

Forumda saçma salak konu açan üyelerin sınırsız ban yemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: silence2008 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle üyelerin sınırsız ban yediğini görünce gülüyorum ahaha

@Francis J. Underwood

@Murad abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• murad abi adlı şahısı birkaç gün takip etmiştim konularını. ilk başlarda pekte haksız değildi. mantıklı detaylar vardı fakat daha sonra ondan bundan betalık alfalık sevişmelik konuları çıkınca kabak tadı verdi. forumda kız manyağı olup, gerçekte dişi yaratıklardan haberdarı bulunmayan trollerden biri olduğu anlaşıldı. forum adminleri hayatına son verdi.
  • Sıra sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar07

Sıra sende
    I feel it too

• EdnanBey kullanıcısına yanıt
    the body ı have lost, the comrades ı have lost...

it wont stop hurting ...

u feel it too dont you ?
  • Ben de yedim birkaç sınırsız. Bu hesap 3 sınırsız ban gördü xd hepsini açtırdım bir şekilde.
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Just to suffer, every night

• Forumun adminlerini tebrik ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu forumda küfür serbest mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdnanBey

Forumun adminlerini tebrik ediyorum
    bu forumu ben ayakta tuttuom 20k mesaj var ayık ol burası dh
  • Murad Abi troll değilse boomer'ın önde gideniydi, banlanmasına sevindim.
  • murad abi adlı şahısı birkaç gün takip etmiştim konularını. ilk başlarda pekte haksız değildi. mantıklı detaylar vardı fakat daha sonra ondan bundan betalık alfalık sevişmelik konuları çıkınca kabak tadı verdi. forumda kız manyağı olup, gerçekte dişi yaratıklardan haberdarı bulunmayan trollerden biri olduğu anlaşıldı. forum adminleri hayatına son verdi.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yav aslında hiç sallamam sçama bir kızın teki gibi görünüyor da yurttayım net çekmiyor malum sitelere. telefonun ineti de az. mecbur google gösrsellerden falan bakıyorum yani şöyle bi arşiv hiç fena olmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

murad abi adlı şahısı birkaç gün takip etmiştim konularını. ilk başlarda pekte haksız değildi. mantıklı detaylar vardı fakat daha sonra ondan bundan betalık alfalık sevişmelik konuları çıkınca kabak tadı verdi. forumda kız manyağı olup, gerçekte dişi yaratıklardan haberdarı bulunmayan trollerden biri olduğu anlaşıldı. forum adminleri hayatına son verdi.
    O değil biri kendi hakkında konu açmış gitmiş eziklemiş aşağılamış ban yemesi çokta iyi olmuş bilmem kaç senelik falan diyodu

• Silin hocam ayıp örtelim..

• quote:

Silin hocam ayıp örtelim..
    ayıp falan değil. ayıpsa millet seks yapmasın o zaman
  • EdnanBey kullanıcısına yanıt
    olabilir sonuçta kendilerini tanrı gibi görüyorlardı. daha konu açılmadan +60 öne çıkarma alıyordu. bende tipim nasıl konusu açmıştım. 10 tane yorumdan 7-8i olumlu, diğerleri trollerdi. bu troller arasında francis de vardı. kendini hint kumaşı sanan adabıyla beni eziklemişti. o zamandan beridir gıcık oluyordum. ban yemeleri iyi oldu. murad abi son zamanlarda haketmişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.